加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [投訴] 投訴xg版版主無理扣分
載入中 ...
__×Crazy神
初級會員

會員編號 414975
精華 0
積分 421
帖子 237
威望 0 點
I-See幣 9642 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-20
註冊天數 5790
來自 我來自火星=]
狀態 離線
  只顯示 __×Crazy神 的帖子
投訴xg版版主無理扣分

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
#3112為本人的回貼

此為該版的無意義回覆的扣分準則

我曾pm過版主
但版主堅持一點
本人的該個回貼屬無意義

留意#1590
該回貼根本不合符標準
而且版主於2008-10-19 10:59 AM  扣過上一個貼#1589
而#1590發表於2008-10-4 10:48 PM
時間上可見,,這版主根本對分數的調整出現問題

加上本人對該個回貼的回覆自問有略加思索
而且該貼屬先回復後觀看的貼
本人實在想不到任何理由可以打上別的字眼
你根本不知道內容
你沒可能打上感謝
好岩我用的字眼

縱使本人的回覆屬馬虎
但亦要歸咎版主定的規條定得不明不白
而且執行時亦非絕對公正

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6096
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
請會員留意一點 #1589
是作 呃p0論
佢回覆內容 得一堆圖案 同 youyou
咁吾叫呃p0?

而且呃p0的扣分 一早就係板規有講
板規網
第1點
1. 呃p0st (即是發了p0st 但內容只得 .... 0r  hi hi 等等)    會扣8分

當時我只扣6分
但之後發現仲有好多會員冇改善 再更改扣分到8分!!

而#1590 那個p0
是 發表於 2008-10-4 10:48 PM

而我的回覆的扣分準則
是 發表於 2008-10-15 07:16 PM
請看清楚時間 =]

如果我發表完 要扣回之前所有不合格的回覆 是否不公平
因為佢地回覆個陣 係仲未有回覆的扣分準則

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
__×Crazy神
初級會員

會員編號 414975
精華 0
積分 421
帖子 237
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5790
來自 我來自火星=]
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cE;Ce// 於 2008-10-29 07:57 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
請會員留意一點 #1589
是作 呃p0論
佢回覆內容 得一堆圖案 同 youyou
咁吾叫呃p0?

而且呃p0的扣分 一早就係板規有講
板規網
第1點
1. 呃p0st (即是發了p0s ...

哦,,甘講姐系我d 內容得...同hihi呢d無聊野
哦,,甘又姐系我見到勁多po打 thZ..
thank you....
個d就唔無聊
個d就唔駛扣分
原來時下d版主都幾文盲下ga  wo

仲有#1589個po為19號改左個評分
甘點解下面個po就唔去睇呢?
有心包庇?不予評論

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6096
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子

QUOTE:
原帖由 __×Crazy神 於 2008-10-29 08:07 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哦,,甘講姐系我d 內容得...同hihi呢d無聊野
哦,,甘又姐系我見到勁多po打 thZ..
個d就唔無聊
個d就唔駛扣分
原來時下d版主都幾文盲下ga  wo

仲有#1589個po為19號改左個評分
甘點解下 ...

okay 想問問會員你在哪裡看到勁多po打 thZ..
thank you.... 請p0上網址 =]  
如果在其他區的話 對不起 其他板主吾扣 吾代表我吾扣 =]

關於#1589 係,,我係扣錯分
在這對那位會員說聲 對不起=]
你說我有心包庇 ?
那就請壇主作決定 我是否真的有心包庇 =]

你說
甘點解下面個po就唔去睇呢?

容許我再說一次
#1590 是發表於 2008-10-4 10:48 PM
而我發的 回覆的扣分準則 是發表於 2008-10-15 07:16 PM  
請會員看清楚時間 =]

頂部
__×Crazy神
初級會員

會員編號 414975
精華 0
積分 421
帖子 237
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5790
來自 我來自火星=]
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cE;Ce// 於 2008-10-29 08:39 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

okay 想問問會員你在哪裡看到勁多po打 thZ..
thank you.... 請p0上網址 =]  
如果在其他區的話 對不起 其他板主吾扣 吾代表我吾扣 =]

關於#1589 係,,我係扣錯分
在這對那位會員說聲 對不起=]
你說 ...

d版主又話有咩唔滿意就同壇主投訴
轉個頭又黎解釋呢樣解釋個樣

加上搵出呢d po系版主ge職權,,如果唔系要個版主黎做咩?

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6096
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子

QUOTE:
原帖由 __×Crazy神 於 2008-10-29 09:14 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

d版主又話有咩唔滿意就同壇主投訴
轉個頭又黎解釋呢樣解釋個樣

加上搵出呢d po系版主ge職權,,如果唔系要個版主黎做咩?

哈哈 難道比你說成是我錯 我可以吾出聲!?

你話你自己有對該個回貼的回覆自問有略加思索..哦=]
仲話 根本不知道內容
你沒可能打上感謝

咁就多參考 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
這個回覆  佢係你個p0 的樓上咋=]
佢都係冇睇過內容 佢又打到e d ?

你可以講下 你要個d素材黎做乜 囉!!
一句 我想睇 就大哂????  
笑囉=]

-------------
你說 搵出呢d po系版主ge職權,,如果唔系要個版主黎做咩?
又係你話
" 甘又姐系我見到勁多po打 thZ..
個d就唔無聊
個d就唔駛扣分
"

咁你話見到有d咁的p0 而又冇扣分
咁就更係你p0出黎囉=]
應該係你拎證據出黎證明你岩 =]

而吾係我去搵證據證明你講岩囉=]

這位會員 請睇清楚自己講過乜 又或者 睇清楚我講過乜 =]
-----------
仲有 你話
版主定的規條定得不明不白  <----如果真的不明白 對不起=]  但你有什麼不明白 你可以Pm問我的 =]
而且執行時亦非絕對公正  <---- 想請問 我有何非絕對公正

而且 希望會員 p0埋 你pm我的內容 同埋 我回應你的內容 =]
讓壇主更清楚成件事

頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7179
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子
感謝貴會員的投訴

經過本人調查後
發現該版主沒有無理扣分的情況
也沒有故意偏袒別會員的情況
該版主根據該版版規
執行正常管理

貴會員提到版主遲扣分的事情
現在等本人解釋一下
由於版主是義務為本站服務
所以我們沒有限定版主每天都要上線
只要每星期有數天能夠管理好版塊便可以

若貴會員再有任何問題
歡迎再次發表主題

多謝合作

現關閉主題先

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...