加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 】原創【 不要留下我一個
載入中 ...
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6213
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
】原創【 不要留下我一個

悶悶之作..但係有有一半係真的../\/\
希望大家可以比d意思我啦../\/\

女主角:碎
         15歲....一個好人.令女.係一個好好既女仔=]只係鐘意8歲見過既男仔..
男主角:袁
         16歲.....只係鐘意一個女呀..而果個女仔就只係佢9歲果陣見過既女仔..

--------------------------------------------------------------------------------------------------
*************7年前*************
*************科學館*************

碎同袁都參加左去科學館既一日游..

碎.:' 依@.@d人去晒邊呀..(搵識既人中)

袁.:' 哈哈哈..依個好好玩呀..哎呀

碎.:' 嗚..好痛呀/33\

袁.:' 對唔住呀..無事呀嘛..

碎.:' 嗚..

袁.:' 唔好喊啦../\/\不如一齊玩丫

碎.:' 好呀^^

之後佢地兩個就一齊係咁玩..玩科學館入面唔同既野

碎.:' 嘩><好好玩呀

袁.:' 依個係比人舍龍捲風點形成架../\/\

碎.:' 我想整細既龍捲風呀>.<

袁.:' 唔得要大既龍捲風x]

佢地玩完之後就要番屋企lor..碎同袁都好唔捨得對方

袁爸.:' 好啦..我地要番去啦.^^

袁.:' 爸B等我一陣丫..得唔得呀??

碎媽.:' 小碎我地番屋企啦..^^

碎.:' 媽咪可唔可以等陣呀

碎媽.:' 好呀^^

碎.:' 第時你要同我黎依度同我一齊玩架../\/\(唔捨得)

袁.:' 無問題./\/\我一定會架

碎.:' 咁你可唔可以話比我知你叫咩名呀../\/\等我第時搵你呀嘛^^

袁.:' 我叫陳鍵袁.你要記得呀^^

碎.:' 放心啦我會記得架^^

袁爸.:' 喂..袁仔我地要番去啦..^^媽咪等緊架

袁.:' 好對唔住呀..我要番屋企啦..(唔捨得/33\)

碎.:' 唔好走..唔好留低我一個(唔捨得/33\)

袁.:' 放心啦../\/\你話過你會搵到我架嘛=]係咪

碎.:' 係/333\

袁.:' 88啦../\/\

碎.:' 88袁/33\

希望睇完會回啦T33T
如果唔係我唔作埋落去T33T
比d意思我T33T

0唯獨曖您一個0
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
unok_0412
高級會員

會員編號 192569
精華 0
積分 1215
帖子 589
威望 0 點
I-See幣 9465 錢
GAME幣 144 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6505
狀態 離線
  只顯示 unok_0412 的帖子
好睇既作品要post多幾篇先知a_a

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6213
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子

QUOTE:
原帖由 unok_0412 於 2008-8-2 04:04 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好睇既作品要post多幾篇先知a_a

-﹏-"我怕自己作得唔好-.-"

0唯獨曖您一個0
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6093
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
好好睇呀>v<
吾知佢o地大個會可會遇得番呢??@@
[[[期待期待>w<]]]

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6213
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
碎.:' 唔好走..唔好留低我一個(唔捨得/33\)

袁.:' 放心啦../\/\你話過你會搵到我架嘛=]係咪

碎.:' 係/333\

袁.:' 88啦../\/\

碎.:' 88袁/33\

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cH.2
*****她和他.相見了*****

碎電話響.: I Miss You感動你 這份愛 太神奇
           真心來融化你 誰要勉強假裝愛理不理

碎.:' 喂.."

恩.:' 碎今日不如起樓下等一齊番學  好無??

碎.:' 好呀.."

恩.:' 5..好啦閉~

*樓下*
碎.:' 唉-﹏-"

恩.:' 唉d咩呀你??神早留留起度唉-33-"

碎.:' 我琴日發左個夢..

恩.:' 你成日都發夢架啦..

碎.:' 係果..(未講完)

恩.:' 明白明白得得得..又係果個咩8歲果陣起科學館果件事呀嘛- -"

碎.:' 嗯"

恩.:' 都係唔好諗咁多啦..邊有可能會搵番果個人架!!

碎.:' 我唔信..我有一日會搵到佢架\33/

起第二度
袁.:' 唉

風.:' 唉咩唉呀你...又係發埋同一個夢呀??

袁.:' 正是-.-

風.:' 果個女仔好令既咩??

袁.:' 都0k架..唔知佢依家點

風.:' 唔好咁天真吧無可能會見番佢架啦..

袁.:' 可能啦..

風.:' 你唔好唔記得你依家有牙靖架啦..

袁.:' 咁又係-.-"

風.:' 遲d我地又要轉去第二間學校..

袁.:' 搞過d咩黎- -"我唔知要轉既..

風.:' 我地對人太好唔去打交所以比人踢出校(反話)

袁.:' 下0口0"我原全唔知-w-"

風.:' 咁靖點??

袁.:' 唔知..都係算啦..都係岩岩開始行埋唔算耐..

風.:' 咁又係..兄弟,依d野自己搞掂佢啦..

袁.:' 嗯

*話咁快就放學lor*
碎.:' 上i see先>33<..好耐無上啦>33<

恩.:' 咩黎- -"

碎.:' 一個論壇黎架- -"唔識野-33-'不知幾好玩

恩.:' 哦- -'我都玩下先

===========================
希望你地可以留個cM啦><””我好比心機作架><”
===========================

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6213
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
袁.:' 咩事呀你..成個細路咁

碎.:' 無野呀..嘻..去科學館之嘛..^^

袁.:' *v*係??我一定要去

碎.:' 你去黎拓咩..

風.:' 我地袁哥去科學館搵野得唔得..

恩.:' 我個碎碎都要去科學館搵野啦..

----------------------------------------------------------------------------------------------

cH.3
*****大時.第一次的相見*****

(((((碎的Msn)))))

碎.:' Hi你係@.@

袁.:' 我起i see加你架..

碎.:' 哦..

袁.:' 可以做個Fd嗎.??./\/\

碎.:' 可以

佢地兩個就係咁傾..傾左好多野..傾傾下袁講左轉校果件事

碎.:' 不如黎我學校啦xDD

袁.:' 都好啵

碎.:' 我講笑咋- -'

袁.:' 好啦就入你果間...

*過左幾日*碎的學校*

Miss.:'大家唔好嘈住..今日有兩位新同學黎左

碎.:' [心諗.:' 唔係呀- -唔係真係佢地兩個呀]

Miss.:' 你地兩個入黎啦

袁.:' Hi.你地可以叫我袁..(c001)(望住碎笑左一下)

風.:' 大家好丫..我叫風^^(望住恩笑左下)

袁.:' Miss我要坐起碎格離

Miss.:' 咁邊得架..有同學坐左啦喎

袁.:' 叫佢死開咪得囉

Miss.:' 你\33/.........

袁唔理Miss就咁坐左起碎格黎..風就坐左起恩格離

Miss.:' 唉..算啦..[心諗:做老師做到我咁失敗]

袁.:' 訓教-0-

Miss.:' 各位同學今次依個星期6我地會去科學館..

碎.:' 好野科學館>33<"

袁.:' 咩事呀你..成個細路咁

碎.:' 無野呀..嘻..去科學館之嘛..^^

===============================
T﹏T無人留CM係唔係姐係唔好睇/﹏\
=============================

0唯獨曖您一個0
頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6905
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
大家都搵緊大家:]`
幾好睇啊都:]`
supp0rt.!

頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6213
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子

---------------------------------------------------------------------------------------------

cH.4
*****找到了嗎??*****

到左星期六..碎同袁等左好耐既一日xPP

碎.:' 牙恩

思.:' 咩事=]

碎.:' 你自己去玩住先啦..我要去搵d野

恩.:' 下..你有咩野要搵呀?

碎.:' 依個係一個......

恩.:' 係一個咩@@"

碎.:' 秘密^^

恩.:' 咁算啦..我自己去玩啦=]

恩行行下見到風自己一個人.恩就走埋去風果度

恩.:' 傻仔風.點解你會自己一個起度既??

風.:' 超..我不是傻仔..袁去左搵野

恩.:' 下..又係搵野-.-"

風.:' 牙碎都去左搵野咩?"

恩.:' 係..碎無同我講佢去搵咩-33-'

風.:' 袁有同我講喎

恩.:' 咁係搵咩呀?

風.:' 回憶

恩.:' 下..咩回憶-,-"(諗諗下)袁唔係9歲果陣起科學館果個男仔呀-口-"

風.:' 你唔係果個女仔呀- -"?

恩."' 更係唔係啦..牙碎先係呀-,-"

第二邊.碎同袁係咁搵好耐之前有得玩龍捲風果個野..但都係搵唔到

碎.:' 喂0口0"點解你會自己一個既?

袁.:' 我要搵野囉

碎.:' 你有咩要搵呀

袁.:' 回憶..對我黎講,係好重要既回憶

碎.:' 講黎聽下..

袁.:' 無問題呀'...好細個果陣我9歲同個細路女起科學館係咁玩..走果陣佢答應過我話一定會搵到我

碎.:' (心諗:唔通.......)

================
請大家留cM啦>w<"
================

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6213
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
袁.:' 我要搵野囉

碎.:' 你有咩要搵呀

袁.:' 回憶..對我黎講,係好重要既回憶

碎.:' 講黎聽下..

袁.:' 無問題呀'...好細個果陣我9歲同個細路女起科學館係咁玩..走果陣佢答應過我話一定會搵到我

碎.:' (心諗:唔通.......)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
cH.5
*****一起.開始*****

碎.:' 咁...果個女仔叫咩名?

袁.:' 果個女仔同你一樣有個碎字..

碎.:' 你又知??果個女仔有同你講過佢自己既名咩

袁.:' 佢無呀..佢只係問我咩名咋

碎.:' 下..咁你又知佢有個碎字

袁.:' 因為佢阿媽叫佢果陣叫佢小碎^^(笑得好甜)

碎.:' 咁......

袁.:' 咁咩呀@@"

碎.:' 你搵緊咩?

袁.:' 細個果陣同果個女仔玩既龍捲風機(一諗成個人甜晒)

碎.:' 唔係呀0.0(呆左)

袁.:' 做.....做咩(開始覺得碎係細個果個女仔)

碎.:' (名同埋想搵既野都一樣..唔通佢就係細個果陣果個男仔)

袁.:' 你......

碎.:' 比我搵到啦^^比我搵到你啦^^(喊)我搵左你好耐啦..太好啦

袁.:' 你就係細個果陣果個女仔0.0(呆了)

碎.:' 係(喊)

袁.:' 咁都比你搵到添../\/\

碎.:' 我地細個玩果個龍捲風機無左好多野都無左

袁.:' 唔緊要啦=]

碎.:' 嗯..^^依家最重要既係搵番你><

袁.:' 其實我都搵左你好耐./\/\

碎.:' 係唔係架xD

佢地就係咁慢慢傾..就咁不知不覺自個人開始一齊^^

風.:' 依度好無聊呀-口-"

恩.:' 係-口-

風.:' *v*依..我睇到d野啵

恩.:' 睇到d咩..我又睇-33-(一睇)   嘩(大叫)

風.:' 唔洗咁大聲xDD我地唔好左右佢地二人世界

恩.:' 係喎- -"咁我地出去玩啦-,-'唔好留起科學館

風.:' 好呀xPP唔好理d Miss同阿Sir  xDD

0唯獨曖您一個0
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...