加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}※我的戀愛日記>3'' 別放棄我-V-' ♥§ cM=]]
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6413
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
{原}※我的戀愛日記>3'' 別放棄我-V-' ♥§ cM=]]

※我的戀愛日記>3'' 別放棄我-V-' ♥§

又黎la..我真係好想要你地ga cM=]

真心相愛..但係最後ga結果又係點牙..

---------------------------------故事開始----------------------------------
第一日

hal0~>v<"我叫周紫玲,,哈哈,,第一次識你地-V- 我介紹自己先La`..
我係呢個故事ga女主角=v=你地會見到我成日出現*3*
我自問我就吾係靚女黎ga..我又未拍過拖..
我個fd係呀儀,,好錫我架,,因為我要自己一個人住ga關係..
s0 我就係同佢住喇..我同佢都係16歲'' E家就係返學..
某日
miSS:各位同學,,我地班有1個新同學黎j0r'' 你地要同佢好好相處牙,,請入黎-0-

我:hal0..~ 我叫周紫玲,,我係第一年入黎讀ga..請多多指教..>v<"{驚}

miSS:  你就坐係.....佢..格離LA

我:哦..{好采係女仔,,}

XXX:HI~ 你好..

我:你H0牙-V- {好好人wr''}

XXX:我地做FD L0R''

我:h0牙,,

XXX:我叫呀儀,,16歲ga..

我:hi..我岩岩介紹j0r架喇.. 呀儀,,好好聽~~

儀:多謝..我地一齊食lunch l0r''

我:h0牙..

miSS: 你地吾好傾計喇..安靜La..

儀/我:係,,,

我好想要你地ga cM=]呀!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-儀-
中級會員

會員編號 199388
精華 0
積分 1114
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 10446 錢
GAME幣 202 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-10
註冊天數 6496
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 -儀- 的帖子
幾好,,,,,
不過如果長d就仲好la

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6413
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -儀- 於 2008-5-25 09:06 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
幾好,,,,,
不過如果長d就仲好la

多謝=)

希望你會睇埋落去la..

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6413
狀態 離線
第二日`

儀:系呢,識左你咁耐..你住邊度嫁~???

我:我....離家出走,,,

儀:吓~~~ 咁你琴晚訓邊??

我:我琴晚係街到行黎行去`冇訓覺牙,,-V-

儀:不如你黎我屋企La..我屋企有工人同埋呀Ba呀媽都好nice架`

我:你...收留我??

儀:系牙..我地係fd黎架嘛.. 放學同你去街買衫先la..=v=

我:多謝你牙,,,,

儀:吾使...我地都會俾錢你嫁..當我地一家人la!!

我:多謝=)

叮噹叮噹-------------lunch~

儀:我地去邊到食h0牙??

我:我是但laaa

儀:我請你食la..-0-

我:我有錢牙E家,,去M記l0r

儀:h0牙-X-

之後我地食完就返j0r sH00l'

儀:我地仲有小小時間..~  傾秘密l0r;

我:h0牙!!

儀:你吾好同人講牙..我鍾意j0r一個有錢仔:)

我:叫咩名牙??

儀:江澤峰,,,,,,,,,,

我:嘩~ 好想見下佢,,,

儀:咁你呢``??

我:我m0呀,,,唉*3*

儀:慢慢黎la呢d野,!!

我:*嘻,,系牙-0-

miSS:各位同學..我地上堂La''

就係咁..我知道左呀儀佢鍾意ga人la`
幾時講我d戀愛??
你地睇落去咪知l0r''
我要你地cM=]cM=]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...