加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ▼明 明 有 [[更 好]] 的 選 擇...偏 偏 喜 歡 你
載入中 ...
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
CH.20

琪: (爆嬲+大聲)你做咩COM我條仔牙!!

集: (知道自己衝動佐)SORI牙!!

琪: (COM落集到)SORI就打得人牙MA!!!

琪: (SORI讀得特別大聲)SORI牙!!

集: (傷心中)吾緊要!!

琪: 你做咩牙?串番我啦!扮好人牙?

集: 系我COM你條仔先...你COM番我冇錯牙!!

琪: 你搞到好似我錯咁..串我LA!!

集: (笑佐一笑)系我錯..SORI

琪: 夠膽呃我..做咩呀...吾夠膽串我牙!!

集: SORI牙..點解一定要串你牙!!我.愛.你牙..旦系你放心我吾會煩你架!!

集講完之後..走佐....

琪好SWEET..旦系佢想起集之前做既野...

加上佢曾發誓玩盡全世界男仔.. < P.S : 琪真系要面

佢決定放棄...

----------風個邊----------

風: 怡

怡: 咩事??

風: 金日一齊食LUNCH牙!!

怡; 好牙!!

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.21

風: 咁去邊度食?@@

怡: 你話事啦..

風: UM..去返之前間茶餐廳啦,果度D野幾好食

怡: 是但啦..

----------茶餐廳----------

風: 你想食咩@@?

怡: 是但啦..

風: 你今日心情好似唔係咁好咁GE...-0-屋企有事丫?

怡: 我..(有D想喊)

風: 講出黎可能會開心D嫁WOR=]

怡: 其實我阿爺係周氏集團GE總裁..佢而家病緊..而其他人想乘機分家產..阿爺又差唔多唔

得..(淚流滿面-0-)

風: 下0口0你係..周氏集團總裁個孫女...-口-估唔到..

怡: 我而家先得10幾歲,我都唔知點先幫到阿爺...

風: 唔好再喊啦..你再喊都無補於事..(攬住怡)

風: 你咁我心痛嫁..(細聲到無人有)

風: 不如你去我屋企抖下啦..你搞到咁GE樣仲點上堂

怡: 嗯..

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.22

佢地番到風屋企...

風爸: 風,金日我同你牙媽結婚紀念日..去歐洲旅行牙!!我夠時間去機場LA..

風媽: E..怡你黎佐牙!!住耐D牙~最多我同UNCLE遲D先番牙..

風: 牙媽,你講咩牙?怡黎玩下炸..吾好作野LA..

怡: (面紅)系囉..吾好講笑啦

風媽: (走佐)吾玩LA..要行LA..

風+怡: 88

風+怡: 仲咩學我講野牙!!

風+怡: 鬼有學你講野..八(公/婆)

風: 吾講LA..

怡: 好牙..早就應該LA

風: 你金晚..系吾系到訓牙?我幫你整好間ROOM牙

怡: 好牙!!吾該曬牙!!

風: 我愛..愛幫人牙MA..

怡: 仲以為你想講[我愛你]TIM..客死牙!!

風: 點會牙??FD黎架MA..

怡: 無錯..FD黎架MA..

風: 嗯..永遠都系..

怡: 永遠都系...

[為何你的咀裡總是那一句 為何我的心不會死
風]<--------風既鈴聲

風: 喂

集: 風,我好DOWN牙..(醉緊)

風: 集..咩事牙?無事牙MA你...

集: 黎XX洒吧牙!!(飲到嘔緊)

風: 我黎LA..886(CUT 線)

風: 怡,我要去搵集牙!!有咩事搵鳳姐牙!!

怡: 哦..安慰牙集LA..佢同牙琪咁...

風: 我會LA..886

怡: 886

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.23

----------XX酒吧----------

集:呢度丫..(攤左係地下,成地都係嘔吐物= =) < P.S: 好核凸

風:你冇野嘛..搞成咁GE款

集:未...未..死得..(嘔落風度-0-!)

風:你好鬼核突丫= =俾人飛姐都咁睇唔開..唉,你都唔知點搞GE,竟然鍾意個咁樣GE女仔

集:我冇野!我真係好鍾意佢嫁..(繼續嘔)

風:唔好講啦,你飲左幾多丫?

集:3...3打..

風:癡線嫁你= =我地去公園先啦小心丫你

集就咁俾風拖走左-0-

----------怡果邊----------

怡:佢去咁耐嫁..成日都要人擔心..我仲煩唔夠咩..唉,都係去搵下佢啦

----------公園----------

怡:喂!你地搞咩丫...?@@

風:佢醉左丫,係咁嘔,過黎幫手啦成LOOK木咁

怡:你就木,死P街,咁話我(火ING-0-""")

風:而家唔好嘈住先啦,搞掂佢先啦

怡:又好

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH .24

佢地番到風屋企...

風: 我去煲D參茶牙..你睇住集啦!!

怡: OK

風去佐煲參茶...

集: 琪..我..我....知..錯啦...啦..原...諒我..啦!!(醉緊)

怡: 集..你吾好咁啦!!

集: 琪..你原諒我啦!! (攬住怡..以為怡系琪)

怡: 我系牙怡牙!!

集: 琪..我愛你牙!!吾好咁啦..我知我衰啦!!(仲以為系琪)

集以為系琪...所以想咀落去..

風咁岩出黎...

風: 集..你想點牙?(推開集)

集: 琪..你愛E個星..我吾會放棄架!!(以為風系星)

集拎起個酒撙..扑落風到...

登住風晕佐..集自己都訓佐系地..

怡: 風..你吾好有事牙(佢好心痛)

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.25

風入佐E院...

怡,集,娟,琪,新都系到..

怡: (心諗) 風,你吾好有事牙!!

E生出佐黎...

E生: 邊個系XX風既屋企人牙?

怡: 我地系佢個FD!!佢冇事牙MA?

E生: 佢冇咩事..不過佢可能會忘記一D佢重要既野!!

集: 系D咩牙?

E生: 吾知..不過一定系佢心目中最重要既野..

集: 咁忘記幾耐牙!!

E生: 吾知..不過有可能一日..一個星期..一年或者成世

新: 咁我地可吾可以入去睇佢?

E生: 緊系可以啦!!

佢地入到去..

怡: 風..

集: SORI牙..吾好嬲我牙..

風: 集,新,琪,娟..佢系邊個牙?(指住怡)

集: 吾好玩啦..佢都吾記得..

娟: 原來風最重要既野系..

集: 原本系咁..

琪: 咁蠢架你..E家先知..

集: 哦..對吾住...我系咁架啦我都吾想..(無咩表情)

風: 吾好嘈啦...

琪: 算..我俾面牙風

怡佢好HAPI佢系風最重要既野..

佢都吾知點解佢咁HAPI..

旦系佢知佢可能已經鍾意佐風...

不過風已經吾記得佢...

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.26

第二日..

風已經番得學...

ALL: 風你冇事牙MA?我地好掛住你牙!!

敏: 風風,你冇事牙MA..邊到痛牙..等我HO下你牙!!

風: 你系..敏?你同我有咩關系牙? <P.S : 除佐吾記怡..仲吾記得小小野

敏: 風風..你連我都吾記得..我系你最愛既敏敏牙!!

風: 點解我吾記得既? (有D頭痛)

敏: 吾緊要..我記得你咪得囉...(咀牙風)

風因為吾知咩事..加上以為敏講野系真

SO照同敏KISS

咁岩怡佢地番到..怡見到緊系HURT啦..

衝佐出去...集佢地行埋去..

琪: 仆街風..你9竟鍾意邊個架?

風: 我緊系鍾意敏啦..佢系我G F

集: 你真系冇得救...E D姣婆講既野你都信..

風: 你做咩咁話敏牙?系吾系想連FD都冇得做牙...

風: 我愛既系敏..

咁岩怡番佐黎...

怡佢覺得佢同風已經冇可能..SO佢默默咁番埋位..

集 + 新: 風,你同我地出黎傾下!!

風: 好牙!!敏敏G你系到等陣牙!!

敏: OK!!

-----------出到去-------------

新: 你知吾知你講緊咩牙?

集: 你愛既系怡牙!!

風: 冇可能..旦系我都覺得我地之間真系有D野..

新: 我地俾D時間你搞清楚..不過我勸你e家吾好同敏一齊啦..

風: 咁好啦..你地吾會害我架...

集 + 新: 緊系啦..我地番去啦!!

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.27

-------------課室-------------

風:敏G丫..我有D野想同你講

敏:咩丫~~?!*姣InG*

風:不如我地分開下..中間應該有D問題...

敏:下...你講咩丫...我係你心愛GE老婆丫!!!*尖叫*

ALL:姣婆收聲啦,你估你把聲好聽咩

敏:丫~~~!*STILL尖叫InG*

風:你唔好嘈啦..

敏:你講!你係咪為左仆街怡飛我?!

呢個時候集插嘴

集:係又點唔係又點

新:佢鍾意GE的確唔係你,你點逼佢都冇用,好似讀書咁,我愛書,書都愛我先有用嫁嘛=]

娟一拳打落新個頭度-0-""又係你D讀書理論\_________/

新:- -V

集:你要明白勉強冇幸福

敏:丫........(跪係度)

此時此刻,夠鍾上堂

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.28

E日風冇同怡或者敏講野..

到佐放學..怡好吾HAPI..

琪: 怡牙,你吾好咁啦!!

怡: 我冇野牙..(苦笑)

琪: 仲話冇野..你個樣已經話俾我聽你講緊大話...

怡: 其實牙風吾記得我,我冇咩野架啦!!我相信佢一定會記得我!
     不過牙叔佢為佐牙爺既身家...佢吾知會做D咩架..我好驚牙(開始喊)

琪: 吾會有事既...

怡: 希望啦..

----------系另一方面...----------

風,集同新一齊放學...

集: 我同新有D野做..下次先夠你啦..

風就自己一個放學....

突然有架車.......

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH. 29

架車未撞到風..風e竟暈佐<p.s:真系細膽

架車停佐,有個幾高貴既婆婆行出黎..

婆: e個後生仔咁細膽架!!仁叔..幫我帶佢番去休息...

仁: ok!!夫人..

--------系風既夢裹----------

風記起佢同怡d野..

回憶片段(1)

上上下堂..怡訓著左

風: (望佐下怡)

風: (心諗)其實佢都幾可愛牙!!

MISS: 風,你讀埋落去牙!! <-------佢地讀緊課本

風: (企起身)

風: UM...UM....

MISS: 你無聽書牙!!企去最後面

風: 哦...

(2)

怡:下..我地...(心諗:孤男寡女..共處一室...-0-)

風:係丫(淫笑-0-""")

牙怡驚到暈Q左- -

風:乜咁易暈嫁..地下咁污糟..(抱佢入房@@)

風:佢真係..好令丫...(咀左佢一下-0-)

仲有好多好多..吾貼啦...

風之後醒佐...

風: (大叫)怡...

婆: 你醒佐啦...

風: e道系?

婆: 你頭先晕佐..所以咪帶你番黎啦...頭先你夢見女朋友牙..

風: 吾算系既...佢都吾系我女朋友..

婆: 佢叫咩名牙...

風: xx怡

婆: 哦..你鍾意我乖孫...

唯 曖 小 軒 <3
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...