加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ▼明 明 有 [[更 好]] 的 選 擇...偏 偏 喜 歡 你
載入中 ...
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
CH.9

集:你衰仔啦@@鍾意左人咁耐都唔出聲..姐係唔當我地係FD啦

新:拍拖好比溫書,越溫越有FEEL,睇你都係果種嫁啦@@放心,我地會幫你嫁啦..

風:你地想點-0-

集&新:HEHE/..(奸笑-0-)

怡屋企@@"

怡爸:阿怡,你到左而家呢個年紀,我一定要話你知嫁啦

怡:話咩@@"

怡爸:你其實有一個指腹為婚GE未婚夫

怡:下?!你而家先講,有冇搞錯丫你,點做人老豆嫁

怡爸:我都唔想瞒你,就係為左你好我先而家話你知

怡:佢係邊個?

怡爸:XX風,我同佢老豆你老死,以前講過,如果我地生左一男一女,就會結婚

怡DING...最唔GUR佢..

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.11

風:我已經有鍾意GE人嫁啦!我無論如何都唔會同第2個結婚!

風爸:我地係10幾年前已經講好左,冇得你反悔!

風:點解WOR..我都未出世就要佐我同邊個結婚GE野,你地大人都好蠻不講理姐

風爸:衰仔憬講咩丫,阿成係你老豆幾10年好兄弟,你點可以咁講你D世叔伯

風:世叔伯又點?!咁就要我同個3唔識7GE女人結婚?!

風爸:你..衰仔!(忍心地打左佢一巴)

風:哼!(走Q左-0-")

風爸:喂!你唔想知佢係邊個咩?!或者你可能識佢,佢同你讀同一間學校

風:咁..你講野啦@@

風爸:佢叫XX怡

風變到超興奮-0-""""

風:老爸我愛你>3<(嘴嘴)

風爸:你好核突- -"

風:老爸我永遠永遠地愛你>3<

風爸:你夠啦=_=

風:無野可以阻隔我地GE愛嫁>3<

風爸:精神有問題=_=頭先又話走,而家又話愛我=_=

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.12

風: 約佐系邊到食牙??

風爸: XX餐廳 <----------------高級餐廳

風: 我換件令33先

風爸: 成個女仔咁,香港吾贊同[同性戀]架..XDD!!

風: 你講多次!!-3-

風爸: 講多次...咁你就冇得去(玩佢)

風: 吾好咁啦...父親大人(扮喊)

-------------------系怡嗰邊--------------

怡爸: 今日約佐風食飯

怡: 知啦!!

怡爸: 換件令D既3啦

怡: 駛咩牙!!

怡爸: 一定要牙!!

怡: 哦(無奈)

-------------------食飯啦---------------

怡爸: 得 (細聲)

風爸: 成 (細聲)

怡: UNCLE

風: 世伯

怡爸: 風真系乖牙!!

風爸: 怡愈大愈令!!

怡: THANK (心諗:你上次見我,我都未出世)

怡爸: 坐啦我地!

風爸: 風坐怡隔離啦!!我同成坐...

風: 哦

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.13

怡:點會又係你\___/

風:我都唔想見到8婆啦

風爸:你尋日聽到你個未婚妻個名好興奮嫁WOR@@"仲係咁話好愛我-0-

風:邊有WOR...(面紅?!O_o)

怡:你唔係咁ON居下化-0-你鍾意我丫@@

風:嗯...(紅爆了-0-)

怡:癡癡地線-_-前日先鬧完交就話鍾意我,你精神有問題嫁..?@@

風:你好啦WOR...

怡爸:你收聲啦!

怡:收LOR

呢次呀風超傷心...但係佢同自己講佢唔會放棄,會繼續令怡接受佢=)

-------------------怡屋企---------------

怡爸:你今日做咩咁講野?!你以後仲要對佢一世嫁

怡:我先唔同呢D人一世,阿爸..我唔嫁呀..我要陪你一世嫁...

怡爸:傻妹,你一定要嫁,冇可能唔嫁...你以後慢慢就會發現佢GE優點嫁啦..(未見過咁溫柔GE阿爸-0-")

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.14

星期日...

怡,娟,琪去佐行街

[ 假使不能公開妒忌... 學習大方接受... ] <-----琪個鈴聲

琪: 喂

集: 老婆仔

琪: 咩事牙??

集: 想搵#%%&*%%%%%%@))&^

琪: 886(好吾耐煩)

怡: 咩事牙??

琪: 個矮集煩住曬...我要走啦!!

娟+ 怡: 咁好啦!!886

娟: 丫...

怡: 咩事??

娟: 我吾記得約佐牙新牙!!

怡: 咁886

娟: 886

怡: (自己一個行)

男1: E??令女自己一個牙

男2: 哥哥~陪你牙!!

怡: 丫

XX: 你地停手牙!!

男2: 你嘜水牙你??

怡: 風...

風: 放開佢...

男1: 夠膽打番場..

風: 好牙!!

風最後雖然WIN佐..但都俾人打傷佐

風: 怡,..你無事牙MA??

怡: 無牙!! 咁你呢??

風: 去我屋企先啦...

怡: 55

----------風屋企-------------

怡: 好大WO!!

風: 你屋企細姐!!

怡: 你AR爸AR媽呢??

風: 番佐英國探牙爺...幾日後先番

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.15

怡:下..我地...(心諗:孤男寡女..共處一室...-0-)

風:係丫(淫笑-0-""")

牙怡驚到暈Q左- -

風:乜咁易暈嫁..地下咁污糟..(抱佢入房@@)

風:佢真係..好令丫...(咀左佢一下-0-)

跟住風就俾人打左一巴= =

風:丫..乜呢條友暈左都識打人嫁- -

風:鳳姐~~~

[新角色@@:
鳳姐:風屋企個忠實工人,成日幫風搞掂D芝麻綠豆GE小事]

鳳姐:風少,有咩事丫=]

風:你可唔可以幫呢個女仔換衫丫?

鳳姐:冇問題...

琪同集果邊@@

琪去到搵集,點知見到..-0-

璇:集哥~~丫..好爽丫..有少少痛丫..你細力D啦..(再次發姣@@*汗*)

咁多位仲記唔記得佢@@"

集:係係係..我細力D..好D未丫而家...?

璇:嗯..好舒服丫~~~~~我地繼續啦..耶..好爽丫..集哥你技術真係好姐..

集:洗乜講(超自豪-0-)

璇:你幾時飛左個8婆姐..

集:遲下先啦..(仲專心扑緊野@@""")

璇:你唔講我唔扑嫁...

扑左成個鍾,琪一直睇住,仲搵手機影低曬,佢兩個白癡更係睇唔到啦- -+

琪:今次仲唔玩死你xD!

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.16

-----------------怡同風嗰邊-------------

怡: (醒佐,望下自己D 3)

怡: 點解D 3吾同佐既,吾通....

風: (行入黎)

怡: 琴日..我地...有冇??

風: 有冇咩牙??(吾明)

怡: 咩咩牙??

風: (心諗:玩下佢先) 有牙!!估吾到...你系..

怡: 無錯...我系處...吾通我既第一次 ...(想喊)

風: 你真系處?? (心諗:無理由牙..佢咁令女)

怡: 你都同我咩佐..你仲問 (喊)

風: 吾好喊啦!!玩你炸..(攬住怡)

怡: 真??

風: 珍珠都無咁真!!

怡: 55 (心諗:其實佢都過得去啦!!)

風: 我等到你..真正鍾意我先會架~

怡: 你等吾到架啦!!

風: 等成世我都等~~

---------------第2日番學-----------

成班人圍住琪睇D野..

ALL: 咁都得...真系估吾到

集啱啱番黎

集; 老婆仔..你地睇緊咩牙??

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
ch.17

琪:哦..我地睇緊POKEMON炸嘛=]]]

(P.S.集鍾意POKEMON呢D低能野-0-)

集:係~?@@!!!

琪:你睇唔睇丫?=]]]]]

集:睇丫>V<!老婆仔真係好好人=]]]

集一睇,雙目無神,面青口唇白-0-!!!

集:你..偷影我..你信我丫..我同佢冇野嫁../

琪:你想我點信你=]?

集:...(已經冇野好講)

全班: (狂笑)俾人影都唔知,正一ON9 xDDDD!!!!!!!!

琪:其實..(拉左條仔出黎)呢條係我GE新仔,你已經係一個禮拜前變左EX啦

[新角色:星:專一純情小男孩=]令琪感到呢個世界仲有好男仔]

集:姐係點...

琪:一個禮拜前你已經暗中俾我飛左LOR @@"記住,又係我飛你啦xD!!!

集:你...哼!

星:呀琪..夠鍾上堂啦,返去啦=]

琪:好丫>V<!

集:...(傷心)

璇:我都知你會飛左佢嫁啦,耶~~集哥>3<

集送了她一掌,揚長而去-0-!!!

世上真係賤人一堆堆@@"

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.18

經過E件事後......

集之後先發覺佢最愛既系 [ 琪 ]

佢飛左璇...

諗住以後默默咁睇住琪...保護佢

雖然知道佢地無咩可能再一齊....旦佢都願意.....

怡放學....佢見到怡爸...

怡爸: 乖女...你金日同牙風去拍拖LA!!!

怡: 吾好LA..

怡爸: 冇得吾好!!

風行過...

怡爸: 風,你黎得啱啦!!!

風: 咩事牙,世伯??

恰爸: 你金日同我個女拍下拖LA

風: 哦

怡爸走佐...

風: 放心!!你走LA..你自己鍾意去邊就去邊LA!!

怡: 旦系..

風: 吾駛旦系LA..我吾靠牙爸佢地黎逼你架..我會靠我自己既努力去追你...

怡: 其實你都幾好牙!!不如我地E家以朋友既身份...行下牙(聽到風咁講..好SWEET)

風: 真既??

怡: 你吾想??

風: 吾系!!求知不得TIM (爆HAPI)

怡: 咁行啦(笑佐笑)

風: 嗯...

系遠邊偷睇既怡爸都系到笑!!!

怡爸: 風,你真系好似後生既我...XDD (大聲)

怡: 牙爸..你點解系到架?? (怒BELL住怡爸)

怡爸: 牙爸...CARE你姐...

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5865
狀態 離線
CH.19

怡: CARE我就要玩跟蹤..你都得嫁啦你

怡爸: HEHE

怡: 好樣衰丫你xD!

怡爸: 乜你咁話你老豆嫁= =

風: 算啦..我地去行街啦=]

怡: 都好-V-樣衰老豆8=]

怡爸: 哦..8~咪住!你話咩話!\_________/

怡: xD!

-----------------琪果邊@@!-----------------

星: 老婆丫...=]

琪: 老公..咩事丫..=]

集: (有少少火)

星: 今日你遲左30秒返學WOR..冇野丫嘛...=](作者:一個過度細心GE男仔-0-")

琪: 冇野..老虎"拿"係度煩住曬姐=]

琪: 你咁細心..抵鍚=](KISS落星度@@!!!)

集: (已經有D忍唔住-0-!!!)

星見琪咁主動,便進行左一場激吻@@!!!仲有係濕的-V-玩左5分鍾先玩完-0-

集已經到左極限-0-!!

集: (一巴打落星度-0-")(作者:咁唔忍得丫..- -)

唯 曖 小 軒 <3
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...