加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 12星座邊個有自殺傾向?
載入中 ...
白紗藍夢
吹水學徒
~任由我決定_愛不愛~*

會員編號 177400
精華 1
積分 4281
帖子 1939
威望 0 點
I-See幣 17822 錢
GAME幣 220 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-17
註冊天數 6536
來自 自己既寫作世界
狀態 離線
  只顯示 白紗藍夢 的帖子
12星座邊個有自殺傾向?

成日都有人睇唔開,走去自尋短見,於是又有人搞o左個「生命天使」夠下世人。原來星座之中,真係有o的人好大機會走死,又有o的人真係生出o黎,鍾意做救世主救下人,邊個打邊個,一睇就知道!

自殺高企指數:

第一位:雙魚座90%
怪只怪雙魚人實在太愛幻想,太感情豐富,好多事未發生就已經俾佢諗到大結局,而結局好多時又會係「羅密歐與茱麗葉式」,即係死得人多格,所以諗埋一邊o既機會比較多,記住放開心情,咁就唔會咁易出事。

第二位:巨蟹座75%
巨蟹人出名情緒化,所以有咩風吹草動,佢都會喊生喊死!其實發洩o既方法都有好多種,好似喊啦,喊晒o的眼淚出o黎可能就會開心好多,再唔係同人傾討心事,都係一個好方法!

第三位:金牛座65%
金牛人雖然出名忍功厲害,但遇到阻折o既時候,好多時就會鑽o左牛角尖,番唔到轉頭,最大鑊仲係你o地有o的自毀o既傾向,玩割脈,見到o的血澎澎聲咁流,你都唔知幾high,不過身邊o既人就駭到半死喇!

第四位:處女座60%
唔敢面對現實係處人常見o既問題,佢o地最鍾意逃避,當睇唔到聽唔到就最開心,但去到佢認為o既盡頭o既時候,好多時就會睇唔開,一死以逃避現實生活中o既所有事,記住,世界咁大,大把o野玩,唔使死o架!

明天會更好指數:

第一位:白羊座 90%
積極樂觀o既白羊人,無論遇到咩挫折都好,都會三分鐘之後唔記得,然後再次積極面對,要打沉白羊人,其實都幾難,因為都無咩可以擊倒佢,除非係佢自己唔振作,否則外面o既o野都唔關佢事。

第二位:雙子座80%
對雙子人o黎講,人生係要有風浪先至似係人生,如果悶戲一場,反而佢會唔知點算,所以面對困境,佢o地o既態度會比較積極,至少試o左錯o左o岩o左都係一個經驗嘛,要佢死,佢會答你,未玩夠,點寫得死?

第三位:水瓶座75%
水瓶人一向充滿理想,雖然佢o地個口唔會點講,但係佢o地永遠覺得社會充滿希望,所以好少水瓶人會諗到死呢樣o野,加上佢個人其實好獨來獨往,無咩可以令佢o地o既情緒去到咁動蕩,所以自殺呢樣o野,無佢份啦!

第四位:山羊座60%
實事求事o既山羊人,相信希望在人間,明天會更好,只要努力,無o野係唔得o既,更加覺得有危先有機,所以有咩事,佢o地都能夠沉著應戰,務求做到最好,呢種人,大家應該視佢為生命偶像啦!

生命天使指數:

第一位:天秤座80%
鍾意做和事佬o既天秤人,最驚見到人唔開心,所以見到身邊o既朋友唔高興,佢會用盡方法開解佢,身為「生命天使」最緊要就係有愛心,以佢咁鍾意世界和平,呢個位最o岩你做!

第二位:人馬座75%
充滿理想同樂觀性格o既人馬人,最緊要係開心,所以有咩事去個旅行咩都唔記得晒!再加上佢o地出名長氣,要佢去開解人,了解人需要,佢真係手到拿來,個人頑石不靈,佢愈係開心,因為佢夠耐性嘛!

第三位:天蠍座70%
講耐性天蠍人數一數二,你要搵個傾訴對象,天蠍人一定係首選,佢o地仲會好細心咁同你分析同開解你o既需要,再加上佢o地個口密,你講o左俾佢知o既o野,佢一定會收埋唔講人知,你話幾好呢!

第四位:獅子座60%
講義氣,獅子人一定係首選,所以有咩唔開心,佢o地幾忙都好,都會抽時間出o黎陪你,咁o既朋友記得錫住!佢好鍾意做好人,又有愛心,所以做「生命天使」,o岩晒佢個Feel!

自己的原創小說-
[[跟哥哥談戀愛*╴吃盡苦頭〃
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=233253&extra=&page=1

Unlimited-
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=271704&extra=&highlight=%2B%A5%D5%AF%BD%C2%C5%B9%DA&page=1

◎→Miriam Yeung←§

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Earleen
初生嬰兒

會員編號 408121
精華 0
積分 204
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 10496 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-20
註冊天數 5923
來自 墮.....落
狀態 離線
  只顯示 Earleen 的帖子
講耐性天蠍人數一數二,你要搵個傾訴對象,天蠍人一定係首選,佢o地仲會好細心咁同你分析同開解你o既需要,再加上佢o地個口密,你講o左俾佢知o既o野,佢一定會收埋唔講人知,你話幾好呢!

YeaH!!!!

本帖最近評分記錄
咇仔   2008-3-8 02:37 AM  代幣  -4   字數不足
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
karenkuen
嬰兒上路

會員編號 396198
精華 0
積分 396
帖子 72
威望 0 點
I-See幣 12586 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-24
註冊天數 5980
狀態 離線
  只顯示 karenkuen 的帖子
生命天使指數:

本帖最近評分記錄
咇仔   2008-3-8 02:38 AM  代幣  -6   違反版規
頂部
cola糖果屋
嬰兒上路

會員編號 386348
精華 0
積分 326
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 11232 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-16
註冊天數 6019
狀態 離線
  只顯示 cola糖果屋 的帖子
唔敢面對現實係處人常見o既問題,佢o地最鍾意逃避,當睇唔到聽唔到就最開心,但去到佢認為o既盡頭o既時候,好多時就會睇唔開,一死以逃避現實生活中o既所有事,記住,世界咁大,大把o野玩,唔使死o架!

咁恐怖?!
不過就算係我都唔會自殺咁傻既

頂部
kristen
中級會員

會員編號 401450
精華 0
積分 1160
帖子 450
威望 0 點
I-See幣 14717 錢
GAME幣 3921 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-18
註冊天數 5956
來自 ♥[-ma ma 的 肚-]♥
狀態 離線
  只顯示 kristen 的帖子
第一位:天秤座80%
鍾意做和事佬o既天秤人,最驚見到人唔開心,所以見到身邊o既朋友唔高興,佢會用盡方法開解佢,身為「生命天使」最緊要就係有愛心,以佢咁鍾意世界和平,呢個位最o岩你做!

咁 都 吾 錯 b0`
旦 系 莪 就 好 少 做 和 事 佬 -3-

頂部
(=w=)
初級會員

會員編號 325086
精華 0
積分 336
帖子 142
威望 0 點
I-See幣 10222 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-28
註冊天數 6191
狀態 離線
  只顯示 (=w=) 的帖子
wa~死la~ 自殺傾向咁高ge

頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
I-See幣 13486 錢
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-1-25
註冊天數 5948
來自 媽的爸
狀態 離線
  只顯示 emi_520 的帖子
唉.. 我係金牛.. 我家姐係?女座..
但係佢話過點都唔會尋死!!

頂部
christy33
初生嬰兒

會員編號 408606
精華 0
積分 174
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 10551 錢
GAME幣 150 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-22
註冊天數 5921
狀態 離線
  只顯示 christy33 的帖子
怪只怪雙魚人實在太愛幻想,太感情豐富,好多事未發生就已經俾佢諗到大結局,而結局好多時又會係「羅密歐與茱麗葉式」,即係死得人多格,所以諗埋一邊o既機會比較多,記住放開心情,咁就唔會咁易出事。

5係呀?!

本帖最近評分記錄
咇仔   2008-3-8 02:38 AM  代幣  -4   字數不足
頂部
5知啊
初級會員

會員編號 114629
精華 0
積分 551
帖子 131
威望 0 點
I-See幣 12590 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-4
註冊天數 6669
狀態 離線
  只顯示 5知啊 的帖子
第三位:水瓶座75%
水瓶人一向充滿理想,雖然佢o地個口唔會點講,但係佢o地永遠覺得社會充滿希望,所以好少水瓶人會諗到死呢樣o野,加上佢個人其實好獨來獨往,無咩可以令佢o地o既情緒去到咁動蕩,所以自殺呢樣o野,無佢份啦!

我吾覺得自己會甘樂觀-_____-v

♥MSN;[email protected]
xG`;Mani0121
頂部
癲茶mT
初生嬰兒

會員編號 406246
精華 0
積分 250
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 10626 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-14
註冊天數 5929
狀態 離線
  只顯示 癲茶mT 的帖子
mY最好滴fD子:::::自殺高企指數:

:::::::::::完全覺丫!!!丞日亂諗野,佢令到我刀好想去自殺-0-::::::::

我滴:::::::自殺高企指數:
                    ::::::::::::::  .....-0-.....完全覺-0-  :::::::::::::

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...