加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}★!||*!世界上有真愛♥嗎?-*╯°▲(雯+佩搞笑之作)nO.10兩個揀一個*
載入中 ...
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
I-See幣 11136 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-9
註冊天數 6085
來自 牙媽的肚子唷a3a"
狀態 離線
  只顯示 牙雯卍 的帖子
{原}★!||*!世界上有真愛♥嗎?-*╯°▲(雯+佩搞笑之作)nO.10兩個揀一個*

人物介紹""_ ]]

牙浩""程梓浩""TOMMY
靚仔指數:★★★☆☆
有錢指數:★★★☆☆
串嘴指數:★★★★★
打架指數:★★★★★
性格:好坦白..鐘意牙彤..對女仔勁溫柔..係100%

牙彤""樂倩彤""SUKI
靚女指數:★★★★☆
有錢指數:★★★★☆
串嘴指數:★★☆☆☆
打架指數:☆☆☆☆☆
性格:勁鐘意玩復合..好靚女..好可愛

牙謙""鐘正謙""ANDREW
靚仔指數:★★★★★
有錢指數:★★★★★
串嘴指數:★★★☆☆
打架指數:★★★★☆
性格:機人一個...鐘意男仔...勁鐘意牙浩

***有新人物會再介紹

請CMCM同十卜 !!!

***有3個留言就po一篇***

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙佩`
初級會員

會員編號 363122
精華 0
積分 478
帖子 105
威望 0 點
I-See幣 12756 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-26
註冊天數 6129
來自 "!`友誼~世界..*[
狀態 離線
  只顯示 牙佩` 的帖子
大家好..
我係LE個小說既第2作家~小佩~
多多指教啦!!*
有咩吾岩既..請出聲`
多多cm..
*我同"雯"既寫作手法都會吾同..
所以你地吾好睇到眼花牙..*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6085
狀態 離線
  只顯示 牙雯卍 的帖子
第一集""_=]]
""牙浩結婚之惡作劇""

播結婚進行曲~~~

叮叮叮叮...叮叮叮叮...叮叮叮叮叮叮叮叮叮...

神父:樂倩彤你是否願意嫁比程梓浩為合法妻子?
牙彤:我願意
神父:程梓浩你是否願意娶樂倩彤為妻?
牙浩:我願意
神父:請交換戒子!!!

突然牙浩大叫一聱

牙浩:牙牙牙牙!!!!!!!
牙謙:你好牙...我依家就係你既合法妻子
牙浩:我要娶既人唔係你....係牙彤...何況你係男仔...牙彤呢?
牙謙:佢走左好耐la
牙謙:總之依家我就係你既合法妻子!!!
牙浩:唔要牙!!!!我要離婚牙
神父:你地結左婚唔到1日就話離婚
牙浩:係牙
牙謙:你真係要離婚?
牙浩:係牙...聽日法庭見la

之後牙浩就走左

下一集講牙浩同牙謙打官司....請細心留意

請CMCM一下

頂部
牙佩`
初級會員

會員編號 363122
精華 0
積分 478
帖子 105
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6129
狀態 離線
  只顯示 牙佩` 的帖子
nO.2大件事啦!!*

到左聽日..

姐係牙謙同牙浩打官司既日子到左lu..

佢地各自各禁去法庭`

(法=法官)

法:[嚴肅]開庭!!

牙謙即刻用必勝既眼神望住牙浩..

牙謙:[心諗]哼!!LE場官司我sure win..睇你點死~

牙浩:[心諗]如果LE度吾係法庭..我晨早打穫你*

因為佢地冇請律師..

所以就係佢地自己作供`

法:鍾正謙先生..你而家可以詢問程梓浩先生!!

之後..牙謙就企左起身*

牙謙:[向住法官]吾該!![重谷左個9十度既谷弓]

[向住牙浩]程梓浩..我以家黎問你`你係吾係要同我離婚??

牙浩:[堅定]係!!

牙謙:[激動]點解wor??我禁愛你..點解你要禁HurT我牙??

點解..點解..莫非我真係比吾上樂倩彤LE個賤女人??

牙浩:[冷靜]係牙..你吾會明GA啦!![勁大聲]我再同你講多次牙!!

樂倩彤吾係D咩賤女人~佢好你一千倍..一百萬倍牙!!

牙謙:[失常]吾會GA..吾會GA..你吾會鐘意D禁既賤女人GA<--勁大聲

法:[生氣]夠啦!!你地當LE度係邊牙??街市牙??

跟住佢地都吾敢出聲`

法:鍾正謙..你冇野問啦ma??

牙謙:有..我要傳LE單案既重要證人~樂倩彤小姐~

牙浩:[心諗]牙彤?!

跟住牙彤就出左黎..

法官就叫佢"宣勢"

牙彤:我請在座各位見證..我[樂倩彤]所答既證供係事實..並無虛言~

牙謙:[望住牙彤]樂倩彤小姐請問你係案發當日..你係邊呢??

牙彤:係機場

牙謙:[疑惑]禁..你點解會係機場??

牙彤:因為..[望一望牙浩]我想移民去英國`

牙謙:據我所之..你個日應該要同牙浩結婚既係吾係??

牙彤:係..但係其實我話要同佢結婚係另有原因既

牙謙:係D咩原因?

牙彤:係因為鍾正浩威協我..如果我吾同佢結婚既話*佢就會叫佢牙爸

結束曬同我牙爸合作既野..因為我地既牙爸都係生意之人..而我牙

爸今年因為一D野而冇曬D錢..所以就同程梓浩牙爸間公司合作..

希望生意會有好轉..佢重話..如果我吾同佢結婚既話..我牙爸既公司

就會汁粒..禁我當然吾想啦..就迫於無奈禁應承左lo``

牙謙:禁點解到個日你吾出席??

牙彤:因為我諗得好清楚..結婚係人生重大既事..點可以禁兒希GA..

我愛既人又吾係佢[指住程梓浩]..又點可以嫁比佢呢??

牙謙:[望住法官]法官我冇野問啦..

法:[望住牙浩]程梓浩..你有冇野問??

牙浩:[點頭]有[望住牙彤+溫柔]禁你點解要鍾正謙黎替你??

牙彤:我知道牙謙佢好愛你..所以我就成全你地lo

牙浩:[有D想CrY]禁你又知吾知我好愛你牙??

牙彤:[對住法官]法官..我吾想再答任何既問題啦!!

法:好啦..你返入去先啦..

跟住牙彤就返左入去

法:好啦..禁就由我去結案陳詞..結婚係一件好重要既事..

應該慎重考慮!!記然鍾正謙係威協樂倩兒既..禁姐係佢

做錯啦..我而家宣判程梓浩同鍾正謙離婚不成立!!!!!

完左之後..

牙謙:[開心]YEAH!!老公..我地番屋企lu..

牙浩:唉~

想吾想知道佢地會發生咩事呢??

物切留意=]

CmCm..

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6058
來自 `hi
狀態 離線
y0-__-幾搞笑丫xDDDD
牙謙幾時彈出黎嫁- -
彤又咁快走左既-_-好勁丫!!哈哈
十卜丫!!做到第一^^haha..好野!!

頂部
牙佩`
初級會員

會員編號 363122
精華 0
積分 478
帖子 105
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6129
狀態 離線
  只顯示 牙佩` 的帖子
回復 #5 (kai琳☉.☉) 的帖子

好多謝你做我地既第一個讀者~
希望你會支持我地到最後啦!!
THX FOR YOUR CM

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6058
來自 `hi
狀態 離線
+油丫!!!點解仲吾pOsT既T^T??

好想睇丫!!快d,,sUp你嗎^^

頂部
kaka1995
中級會員
月兒

會員編號 266740
精華 0
積分 1110
帖子 346
威望 0 點
I-See幣 13296 錢
GAME幣 107 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-25
註冊天數 6342
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 kaka1995 的帖子
+卜哇`
浩1定好無奈拉`
唉``

-"`,,若從沒愛過    今天又會不會這麼痛苦-* ♥;;
                         `◆-"用我滴眼淚  去祝福你`___♥",,-
頂部
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6085
狀態 離線
  只顯示 牙雯卍 的帖子
好多謝你地既十卜牙^^
我地會快dpost嫁la
thx你地

頂部
牙佩`
初級會員

會員編號 363122
精華 0
積分 478
帖子 105
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6129
狀態 離線
  只顯示 牙佩` 的帖子
約定你..
聽日我地會po*
你地要叫多D人黎sUp我地牙!!`
多D人支持..我地作都作得開心D啦~
係咪先?!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...