加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉...傻傻的我//.,.為何會戀上你``%~
載入中 ...
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
I-See幣 10802 錢
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-2
註冊天數 6078
狀態 離線
  只顯示 cherryyu83 的帖子
轉...傻傻的我//.,.為何會戀上你``%~

人物介紹:
女主角:

韻~~<<--我
幾靚女,like打排球,讀緊中2~

鈴~~
韻ge其中一個結拜姊妹~(鈴係大姐)
比韻靚女少少~都係讀緊中2~但唔熱愛運動~

柔~~
都係韻其中一個結拜姊妹~(佢係二姐)
佢係4個女仔入面最成熟ge一個~

瑤~~
佢韻ge係三姐~亦係讀書最叻果個~
次次都係全班5名內~

雅~~
一個新ge插班生~對''佢''一見鍾情~
like打排球~
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
到男主角la~簡單介紹下la~

成~~
新黎ge插班生~成日同韻''哎交''~~

康~~
文靜好學~成日唔聲唔聲嚇你一驚~

龍~~
飛仔一個~都係一個大老~新黎ge插班生~

浩~~
溝女高手~3日唔埋2日就換1條女~但自從遇到''佢''就改變左好多~

+朗~~
韻個親ar哥~好錫小韻~
佢地父母早死~2兄妹相依為命~
一直都係用佢地父母d $$生活~好有$$~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6078
狀態 離線
鈴................
朗: (大聲咁講)起身la~衰妹~想返學第一日就遲到??你想比人踢出排球隊ar??
我:排球??唔好ar排球ar~唔好走ar~~(即刻彈左起身)
朗:ar妹真係打排球打上腦ar~
我:咩喎~~唔好亂講排球壞話ar~
朗:算~~唔同你嘈~~今日開學日ar~仲訓~去洗臉返學la~
我:知道ar哥~

電話響................
朗:喂??
鈴:早晨ar!!!朗哥哥~
朗:鈴早晨~你今日又想同個衰妹一齊食早晨ar??
鈴:55~韻呢??
朗:佢洗緊臉喎~5分鐘就到~邊度等先??
鈴:就m記la~瑤同柔都1齊喎~~
朗: ok~~一陣見~
鈴: ok~88~

我出左黎~換埋3添~
我: ar哥!!!!有人搵我ar??
朗:係ar~你班姊妹搵你1齊去m記食早餐ar~~
我:咁快d去la~
朗:你想就咁出去ar??
我:係ar~
朗:你著拖鞋出ar??
我:ar!!!!唔該ar哥~ = =''

到左m記~~
鈴:佢地黎la~
柔:係喎~
瑤:你地咁遲嫁~~
朗同我:sorry~
鈴:算la~快d叫野食la~
我:ar哥~買比我~
朗: ok~~照舊??
我:係~~

我:喂喂!!!!今日係唔係有幾個插班生ar??
柔:係ar~收到風話幾靚仔嫁~~
瑤:好似仲係外國黎添~英文一定好叻~
我:鈴姐~你做咩眼甘甘咁睇住果邊ar??
鈴: (指住一班男仔)你地睇下果邊~~
我,柔,瑤都望住鈴指ge方向~
柔:嘩~好靚仔ar~
我:55~係ar~
呢個時候~ar哥返左黎~
朗:你地咩事ar??快d食完野就返學la~
我: o~知道ar哥~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6078
狀態 離線
第二章-插班生

同學a:今日果幾個插班生好靚仔喎~
同學b:我都收到風話佢地外國返黎嫁~
同學c:嘩~~~我都想佢地其中一個做我條仔ar~
同學a and b:你就想!!!

鈴鈴!!!!!
(老師=T)
T:今日我地會有幾個新同學黎我地學校讀書~#^%$%*&^(*&^(*&(*
好la~你地入黎la~
全班:嘩~~~~
x :你地好~~我叫xx成~
x :咁多位同學早晨~我叫xx康~
x : everybody你地好~我叫xx龍~
x : hi~各位同學~我叫xx浩~

我自言自語:咦~好似有人望住我咁ge??唔通錯覺??
(我周圍望下~原來係4個新黎ge插班生其中一個-xx成)
成: (指住我~問老師)老師!佢叫咩名ar??
T: o~佢叫xx韻~
成:咁我可唔可以同佢坐ar??
T:是但la~咁xx成同xx韻坐~xx龍同xx柔坐~xx浩同xx鈴坐~最後xx康就同xx瑤坐la~
龍,浩,康:咁姐係邊度ar??
T:第二行第三個就係xx瑤~
康心諗: wo~幾靚女喎~
T第四行第四個就係鈴~
浩心諗:都幾索下喎~正ar~受溝就好la~
T:第四行第三個就係柔~
龍:又幾得喎!!
T:好la~你地去坐低先la~

成:早晨!!(對我講)
我:..........(冇彩佢)
成:小姐你好!!早晨ar~
我:..........(都係冇彩佢)
成:可唔可以同你做個朋友ar??唔應姐係做la~
我:喂喂!!你咁都得嫁~~我又唔多識你~
成:咁就宜家識la~我叫xx成~今年14歲~like打籃球~你like唔like打籃球嫁??
我:我至憎打籃球~排球先好嫁ma~
成:我都like打嫁~做唔做朋友姐??
我:正宗馬後炮............
成:咁做唔做ar??
我:是但~~~
成:咁你電話幾號??
我:9xxx xxxx~咁你呢??
成:6xxx xxxx

我地就咁傾左成堂~原來佢都好好人嫁~但係成日串我~ ><

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6413
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
嘛嘛地啦..
人物太多呀~

頂部
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6126
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
回復 #4 aszxyoyo 的帖子

對 ;
我 也 贊 成 -_-!
太 多 人 物 了 ;
很 難 記 住 喔 `  

b u t ; 加 油 `

頂部
~夜羽~
高級會員

會員編號 399495
精華 0
積分 1803
帖子 603
威望 0 點
I-See幣 14402 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-9
註冊天數 5979
來自 媽打的肚臍-.-''
狀態 離線
  只顯示 ~夜羽~ 的帖子
都幾好睇
但人物太多
記唔晒
十卜

我係S!u柒
醉曖單身的感覺
我醉曖BabE們
no.1:mR魚子             no.6:啤啤
no.2:S!u喪                 no.7:賢
no.3:S!u痴                 no.8:金魚b
no.4:S!u傻                 no.9:歪歪
no.5:高齡妹
想做我既BabE同我講..等你唷(0.-)
※唯曖AC※
頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6078
狀態 離線
第三章-鈴同柔十月介菜~~

鈴:韻韻~ ^^
柔:小韻^^
(佢地一見到我就摟住我)
我:嘩:晨早流流撞鬼咩??
鈴,柔: ha ha~(勁齊ar)
我:下??你地搞咩ar???strong>~死細妹我la~
鈴:我地拍拖ar~
柔: 55 ^^
我:同邊個ar??(勁驚訝)
鈴:浩ar~ ^^
我:唔係ar化~講ar成講佢3日唔埋2日就換1條女la喎~你小心d la~
鈴:佢話唔會嫁la~佢話會對我好好~
我: = =''
我:咁二姐(柔)呢??
柔:我............同ar龍~
我:下~聽ar成講佢係黑社會大老黎嫁喎~
柔:我知~~但係佢話會保護我~ ^^佢仲同我講i love u~
我:算la~冇眼睇ar~
鈴:不如去搵埋瑤同果4個男仔食la~去大家樂la~
我:都好喎~邊個叫??
柔:我唔叫嫁~
我:嘩~~你地咁都得嫁~~算la~我叫~
鈴:thx ar~
我:你地叫埋瑤and 哥ar~
柔: ok ok~ thx thx~

頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6078
狀態 離線
第四章-大家樂記

見到xx成la~
我:ar成~
成:係ge~咩事ar??大小姐~~        
我:你得唔得閒ar??
成:宜家??
我:55~~
成:去食飯ar??
我:唔去算~~
成:去ar~同邊個先??
我:當然係我同你.........
成:好ar~食情侶餐ar??
我: (打佢個頭)你就想~係我同你d fd ar~你都傻傻地~
成: (好沮喪) 同埋佢地3個ar??
我:係ar~一陣大家樂等~話埋比佢地知ar~
成: (仲係好沮喪)o~
我:乖la~嬲ar??嬲唔靚仔嫁la~
成: ^^好la~一陣見~88
我: ok~

去到大家樂~
鈴:咦~佢地終於黎la~
龍,浩,成: sorry~
康:瑤~sorry ar~頭先幫老師做d野ar~sorry~
大家: wo~~
瑤:你對我講做咩ar??
康:因為''我愛你'',瑤~
瑤:因為我唔愛你ar~
康:點解ar??(想喊)
瑤:讀書緊要~
康: o~

我: (拉住瑤)你咩事ar??
瑤:我唔love佢~
我:一d feel都冇??
瑤:朋友ge feel囉~
我:佢好慘咁喎~
瑤:其實唔係feel ge問題~係我覺得宜家讀書要緊~
我:是但你~身為姐妹ge我幫到盡la~
瑤:食野la~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6057
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
我之前睇過喇,
不過依家睇都好好睇呀~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6078
狀態 離線
第五章-icq ge神秘人物

xx : hi~
我:你係??
xx :我叫小雅ar~可唔可以同你做個朋友ar??
我:好ar~你幾歲ar??
雅:我13歲~
我:同我一樣~我都係ar~
雅:咁你住邊嫁??
我:沙田~
雅:我都係喎~
我:咁o岩ge??
雅:係ar~可唔可以比你福相我ar??
我: ok~係我同我ar哥合照嫁喎~
雅:是但~

分幾鐘之後........................
雅:wo~~
我:咩ar??
雅:你ar哥好型ar~你好靚女ar~
我:下??我靚女??唔係ar化??你話ar哥型我就覺~
雅: = ='' 唔係喎~你真係幾靚女喎~
我:好ar~咁比你福相我睇~
雅: ok~ wait~

雅send左比我~
我:你好靚女ar~皮膚好好ar~
雅:多謝你贊我ar~ ^^
我:你讀咩學校嫁??
雅:我讀xxx中學~
我: o~你幾勁喎~入到band1~我band2咋~
雅:band2咩學校ar??
我:xxx中學~
雅:唔差喎~都係band2頭~
我: 55~
雅:唔同你傾la~我要返學~
我: ok~聽日見~
(果時都11:30 la~)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...