加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]Fiona的歌
載入中 ...
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6096
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
[原創]Fiona的歌

細個有一次 打爛左牙媽個杯 佢同我講 " 你牙!! 下次下次唔好再係咁啦!! 小心d嘛" 我覺得佢好好人 唔會鬧我
第2日返學   行樓梯  點知一樓梯轉角 見到有隻雀仔咬住封信  寫住 "Dear Fiona" 我打開黎睇 見到入面有塊糖不甩  仲有一張 小峽谷之1234 的明信片
我冇理佢 繼續返學 到左樓下 諗住搭巴士 點知冇車 但見到南瓜車  咁我上左去 得返小黑與我!!
返到學 老師教我地寫信 佢叫我地揀一個明星做收信人 我揀左Fiona !!  格左幾日 收到封回信 我以為係Fiona 點知係奇洛李維斯回信 原來佢係Fiona的XBF
不知不覺 我同我女朋友係聖誕行街 點知落雪!! 我地變左白色戀人  冇耐就結左婚 仲有埋BB 老婆同我講 話生男孩像你 女孩就似我!!我話冇所謂
點知生左個一仔一女!! 到左個仔6歲 我買左個獨角獸比佢 點知唔見左!! 我話買個新的 但個仔唔肯!! 咁我 老婆 同個女 就黎個 尋找獨角獸大行動!!
我地搵完去左沙灘玩 真係快樂到天亮
我地同個沙灘講 886 搭車個陣見到麥當娜 我個仔好開心 係咁跳黎跳去 最尾麥當娜一吻佢 佢就坐定左Lu..
有一次我地一家人 四人遊日本 牙女見到GOD 就話 上帝是男孩 我就話上帝唔係男孩 耶穌先係!!

岩岩作 我愛牙FIONA
紅字係歌名!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰..xD
吹水老手
愛死丁BABY..xDD

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 126992
精華 1
積分 10449
帖子 5789
威望 2 點
I-See幣 21963 錢
GAME幣 363 個
MSN宣傳 1 次
性別  女
配偶 ding._.
閱讀權限 100
註冊 2006-2-23
註冊天數 6638
狀態 離線
  只顯示 冰..xD 的帖子
好句好句..超Good..SUPSUP=V=''

棒棒堂×Berryz工房
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6096
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子

QUOTE:
原帖由 卓BABEx]` 於 2007-12-12 09:45 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好句好句..超Good..SUPSUP=V=''

講真 0r 假牙- -"

頂部
MI_KI
初級會員

會員編號 279573
精華 0
積分 742
帖子 223
威望 0 點
I-See幣 12630 錢
GAME幣 305 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-24
註冊天數 6272
狀態 離線
  只顯示 MI_KI 的帖子
笑死左我a3a* 哈哈;; *
超有心機滴說+)!!

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6096
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子

QUOTE:
原帖由 MI_KI 於 2007-12-12 09:50 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
笑死左我a3a* 哈哈;; *
超有心機滴說+)!!

緊係啦!! FIONA 的歌w0r!! 點可以忘記..

頂部
SiU`..MaN
吹水學徒
點解要用框框住我隻野t3t ...

會員編號 4755
精華 1
積分 15421
帖子 1252
威望 0 點
I-See幣 18522 錢
GAME幣 148 個
MSN宣傳 75 次
性別  女
配偶 〝T^T〞
閱讀權限 110
註冊 2005-5-2
註冊天數 6935
狀態 離線
  只顯示 SiU`..MaN 的帖子
@@"
咁都比你諗到..
勁野*v*

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6096
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子

QUOTE:
原帖由 SiU`..MaN 於 2007-12-12 09:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
@@"
咁都比你諗到..
勁野*v*

我好聰明架 ke ke

頂部
MI_KI
初級會員

會員編號 279573
精華 0
積分 742
帖子 223
威望 0 點
I-See幣 12630 錢
GAME幣 305 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-24
註冊天數 6272
狀態 離線
  只顯示 MI_KI 的帖子

QUOTE:
原帖由 囍`!弒:o 於 2007-12-12 09:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

緊係啦!! FIONA 的歌w0r!! 點可以忘記..

fans果然係fans-
我連你1半也比不上x)`!
那當然..`你咁多首歌名..;; 我懂5分2左右吧xdd!

頂部
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6100
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
勁 料 -,-`
甘 都 作 到 ; 高 難 度 `

" 勁 "

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6096
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子

QUOTE:
原帖由 MI_KI 於 2007-12-12 10:28 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

fans果然係fans-
我連你1半也比不上x)`!
那當然..`你咁多首歌名..;; 我懂5分2左右吧xdd!

佢好似仲有d舊歌..但我唔記得左

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...