加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 20071207`:)
載入中 ...
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
I-See幣 33202 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-5-28
註冊天數 6558
來自 火星;xd 3B`:]
狀態 離線
  只顯示 sIUSHaN` 的帖子
20071207`:)

-12.07

kaling,生日快樂:)
-
今日對住自己既新髮型..
覺得同學會多多批評=v='..
早會- 唱左2次. okay左;>
有番個金牌嚕<3 開心哇x]'
music- 唱左1次16號愛人.
李sir比左個a我.-_-
覺得自己要求太高 '
recess1-同siufa佢地傾計:]'
eng- 冇咩心機. 諗野..
成堂係到訓教` -00-
recess2- 訓教..
chi- 訓教..-v-
聽左少少野甘啦=_='
lunch- 去m記 wif so樊.fung.joy<33
買完拎番學校.
5D做drama'
好開心`*v* 真的很帥t_t'
可惜.. 最尾聽佢地唱歌.. 有d想喊/__\'
覺得佢地好似好快就會離開我地.
吾會再見番佢地.. .
途中.. 不斷講野令自己開心番-_-' 呵呵'''
To you our Mo-ther school'XDD'
陳sir唱歌個樣好似飲完酒甘..
下1次到我地班既時候,吾知會唱咩歌呢<3
chi hist- 好眼訓-_-'
想訓教.. 但訓吾到 `
math- 聽書. 我明架<3.
after school-綵排-v-
好慘.. . 快d過埋今年,我就可以走嚕XDD'
係到打籃球好開心;')
多謝牙軍既野飲XD' 都話我1定入架啦: ))
星軍完左. 送babi晶`搭車
跟住過左8號坐..
好吾開心 /__\' 唉. ...

*ar袁,take care':)

* 我會珍惜每1分每1秒t____t'

唯一的讓我太鏘狂追蹤x]!`

我真的好想好想再 1 次不顧 1 切的跑掉`
再 1 次拋下所有離開這裡..
我也只不過是 1 個很普通很普通的女孩..
不比其他人堅強, 不比其他人溫柔體貼`
不比其他人可愛, 不比其他人有耐性..
不比其他人動人, 不比其他人優雅..

但..  我比 任何人 還要愛 他

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
iou.4ever
初生嬰兒

會員編號 390772
精華 0
積分 274
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 11090 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-6
註冊天數 6001
狀態 離線
  只顯示 iou.4ever 的帖子
><"嘩..好感動耶~寫得真好.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
I-See幣 33202 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-5-28
註冊天數 6558
來自 火星;xd 3B`:]
狀態 離線
  只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 iou.4ever 於 2007/12/7 21:05 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
>

唉. 我都okay覺架xp'
多謝你既意見:]

唯一的讓我太鏘狂追蹤x]!`

我真的好想好想再 1 次不顧 1 切的跑掉`
再 1 次拋下所有離開這裡..
我也只不過是 1 個很普通很普通的女孩..
不比其他人堅強, 不比其他人溫柔體貼`
不比其他人可愛, 不比其他人有耐性..
不比其他人動人, 不比其他人優雅..

但..  我比 任何人 還要愛 他

頂部
-ARx妍;]`
吹水新手
我不會愛:)

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
I-See幣 28215 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-19
註冊天數 6322
狀態 離線
  只顯示 -ARx妍;]` 的帖子
你音樂堂咁正可以唱呢d歌-___-
我間學校 .........

★   如果你是我 陪著我走 :) 割愛促銷 一手交一手!!!
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=324318&page=1&extra=page%3D1

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...