加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (已解答) [問題]
載入中 ...
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6097
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
~!

QUOTE:
原帖由 FU;) 於 2007-11-25 04:59 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

無錯功能係一樣:]
但係問題係.既然影響吾到其他人.
只不過係版主覺得方便自己既小小方法*0*
有咩問題呢:]

冇錯∼! 板主可能加條線 會覺得清楚d啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 6966
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
各位不同意的會員
其實你們覺得分隔線對你們有很大影響嗎 ?

該版版主認為這做法好、方便他,既然版是他管的,那就是他自由
只要他能做得好、不會影響人,用什麼方法也是沒所謂吧
可能你會認為那種做法不及你的好,但也不可能去強逼別人認同你的做法嘛 ..

所以如果沒太大影響的話,那也只能遷就不同版主的做法了

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6268
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-11-25 05:50 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
各位不同意的會員
其實你們覺得分隔線對你們有很大影響嗎 ?

該版版主認為這做法好、方便他,既然版是他管的,那就是他自由
只要他能做得好、不會影響人,用什麼方法也是沒所謂吧
可能你會認為那種做法不及 ...

但他有問過另外一位版主了嗎?

那個區也不是只有他一個人管的

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
I-See幣 15589 錢
GAME幣 203 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2004-11-5
註冊天數 7115
狀態 離線
  只顯示 權 的帖子

QUOTE:
原帖由 囍`!LaM-# 於 2007-11-25 18:32 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

但他有問過另外一位版主了嗎?

那個區也不是只有他一個人管的

你地仲未講到最重要既論點.
影響左d咩?

頂部
h0ney;) (妍;)
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 210686
精華 5
積分 16299
帖子 5869
威望 3 點
I-See幣 45801 錢
GAME幣 974 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-12
註冊天數 6439
來自 `我來自火星!!~0~'
狀態 離線
  只顯示 h0ney;) 的帖子
雖然系影響吾到我d咩,
但系條線只系方便到其中1個板主,,
甘另外既果個板主呢?方便到她嗎?
不要忘記那區是有兩個板主..
如果真系要用檢查線,,甘另外既板主系咪刀要用牙?
甘咪有兩條囉!?既然有已閱,,甘仲點解要用檢查線牙?
有檢查線,,甘已閱咪多餘囉!?
甘仲要咩已閱呢!?

頂部

贊助會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7115
狀態 離線
  只顯示 權 的帖子

QUOTE:
原帖由 -{Moni`:].. 於 2007-11-25 20:10 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
雖然系影響吾到我d咩,
但系條線只系方便到其中1個板主,,
甘另外既果個板主呢?方便到她嗎?
不要忘記那區是有兩個板主..
如果真系要用檢查線,,甘另外既板主系咪刀要用牙?
甘咪有兩條囉!?既然有已閱,,甘仲點解 ...

期待已久.
首先

'雖然系影響吾到我d咩'

既然係咁. 其實早就無必要回應什麼

'但系條線只系方便到其中1個板主,,
甘另外既果個板主呢?方便到她嗎?'

本人並唔知道a版主有無同b版主商討管理既分配
但本人相信a版主所做既野跟b版主無抵觸
至少到而家 b版主尚未提出任何不滿既回應

'如果真系要用檢查線,,甘另外既板主系咪刀要用牙?
甘咪有兩條囉!?'

當另外一個版主唔需要用既時候. 關下所述既問題自然不存在
以另外一個版主既智商, 相信唔會再作出同樣既行為.
若果真係出現閣下所述既情況. 至少本人會覺得該版主已失去資格

'既然有已閱,,甘仲點解要用檢查線牙?
有檢查線,,甘已閱咪多餘囉!?
甘仲要咩已閱呢!?'

係之前, 我已經解答過. 不妨再解釋多次
每個版主各有唔同既管理手法.
該版版主喜歡用檢查線作管理途徑. 而且無影響到其他人
點解要阻止呢?

其實重點已經出現左
就係無影響到本論壇正常運作 就足以可以繼續使用該管理手法

強調一點 版主主要係扶助壇主或以上職員
當然 版主要為會員服務 但到而家 又有咩會員認為此管理手法有問題呢?

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7115
狀態 離線
  只顯示 權 的帖子
解答亦都到此為止 有任何不滿 請到論壇意見及投訴區
隨時歡迎.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...