加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創】→忘~不了--你*給我,,/“像死的×, 傷*→,痕”●┘╭續集╯{完}
載入中 ...
yuko_2320
初級會員

會員編號 358489
精華 0
積分 518
帖子 150
威望 0 點
I-See幣 12712 錢
GAME幣 1277 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-13
註冊天數 6139
來自 媽媽的肚
狀態 離線
  只顯示 yuko_2320 的帖子
SUP你哇`!}
   加油加油喔!]
        比個心你@w@
/\/\
\  /
 \/ 呵呵

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6114
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
上集提要~~~~

~~~~大家樂~~~~

朗: dee..佢兩個係咪扑野呀!?咁撚耐嫁!!

琪: 你個腦成日都充滿左黃色思想!!= =''

樂: 真係..核突呀你阿朗!!= =''

夢: 我有d想嘔= =''

朗: = =''
======================================================
Ch.15 只要你愛我就足夠了!!

~~~~5E班~~~~

希: 老婆..啜卜..

琳: 嘿嘿..

成班男仔: (老bell阿希)

希: (勁自豪)呵..

琳: = =''傻嫁..

琪: 你呢個衰妹丫..又話係大家樂等..等等等等等..等到食完..都未見你黎!!

夢: 阿朗仲話你地都唔知係咪扑..(未講完就比阿樂掩住個口)

樂: 唔好講呀!!(細細聲係夢ge耳邊講)

希: 扑咩呀!?(bell住阿樂同阿朗)

朗: ....

夢: 放手呀..(咬阿樂隻手)

樂: 呀..(痛到飛起

夢: 差d搞出人命呀!!好釆姐...= 0 =3

樂: 鳴鳴..你做咩咬你老公隻手仔呀!?鳴鳴..老婆你做咩要咁做呀!?

夢: 你差d殺左你老婆呀!!

詩: 野..希希!!你又同件豬扒好番喇!!(bell住阿琳)搞錯呀你..當初你唔要阿希..就唔好要番人啦!我同希希係真心相愛嫁..你做咩要搞開我地wo..你呢條八婆..唔鍾意人就咪玩人啦..死姣婆!!

啪..

希: 屌你老母..我忍撚夠你喇..死撚開啦!!我幾撚時有同你真心相愛呀!?仲有呀..你至係死姣婆呀..話9我條女係姣婆..你冇撚野呀!?你條仆街姣婆..食屎大嫁!?係唔撚係on9嫁你..彈撚開啦你..唔撚想見你呢個樣呀..死樣衰!!屌..

朗and樂: 希哥好野..希哥罵得好..希哥屌得好..yayaya!!呵呵呵..

詩: 余嘉希..我一定要得到你呀!!

希: 至其丫MA..死ON9!!發夢就有你份呀!!

琳: (o晒咀)唔好咁火呀!!(掃緊阿希背脊)

希: 順番晒lu..^^老婆B!!

~~~~放學~~~~

希: 老婆..去我屋企!!^^

琳: 係..知道老公!!^^

希: ^^傻婆...

謙: (有少少妒忌)

~~~~希屋企~~~~

希: (狂咀阿琳)

叮噹...叮噹...叮噹...叮噹...

希: 屌..邊撚個仆街呀!?

琳: 開門啦..仲咁多嗲..

希: ^^陪我一齊開!!

開左門之後..

x: 阿哥..好掛住你呀!!

希: 阿哥!?= =''

琳: (o咀)

x: 我係阿業呀!!^^你細佬呀!!阿哥..

希: 阿業!?

希: 哦..(大嗌)余嘉業..細佬..

擁抱中..

[[[新人物
          余嘉業~16歲..靚仔得黎爆可愛..又斯文..又乖仔..唔爆粗..但係激嬲佢就會爆!!

業: 咦..阿哥..係阿嫂呀!?

希: 醒目呀!!佢叫程凱琳!!叫阿嫂呀!!

業: 哦..阿嫂!!你好呀..小弟叫余嘉業..可以叫業仔!!^^

琳: hi..

希: 喇..細佬..自己搵房..阿哥同阿嫂上房有野搞呀!!自己整野啦!!

琳: 8..(比阿希拉左上房)

~~~~希間房~~~~

琳: 你唔洗睇住你細佬咩!?

希: 理得佢丫..咁大個人!!(狂咀阿琳)

琳: 咁又係..

希: 黎啦..做啦!!

琳: 哦..

兩個人..又咩左lu!!= =''

~~~~第二日(希間屋)~~~~

琳: (醒左)

琳: (落左樓)

業: 早晨阿嫂!!^^

琳: 業仔早晨!!^^

希: 呀..

琳: 咩料呀佢!!

上番房..

琳: 做咩事呀你!?

希: 發惡夢姐!!

琳: 妖..唔釆你呀!!

希: 鳴鳴..
======================================================
想知下集講咩..就POST啦!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6114
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
鳴鳴..
冇人回post ge!?

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6036
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
我回我回...
10卜..
快d po na..等緊..

頂部
♀糖糖♂
初生嬰兒

會員編號 387229
精華 0
積分 296
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11191 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-19
註冊天數 6041
狀態 離線
  只顯示 ♀糖糖♂ 的帖子
好睇丫@@Supp0rt你也

繼續p0st拉

-'"♥囍囍囍''歡尒   ♣♣純情//大笨旦 _S!U琪/.\  
                   1oo%囍歡尒
頂部
hoho1995
初生嬰兒

會員編號 385707
精華 0
積分 243
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11136 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-12
註冊天數 6049
狀態 離線
  只顯示 hoho1995 的帖子
快post@v@

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6114
狀態 離線
上集提要~~~~

琳: 咩料呀佢!!

上番房..

琳: 做咩事呀你!?

希: 發惡夢姐!!

琳: 妖..唔釆你呀!!

希: 鳴鳴..
Ch.16 不要逃避!!詛咒會降臨嗎!?

希: 你真係唔釆我呀!?

琳: 係呀!!

希: 我唱情歌比你聽喇..你唔好嬲!!

琳: 咪搞呀!!唱到走晒音!!

希: = 3 =

琳: 唔講..煮野!!

希: 我陪你丫!!BB

琳: 好骨痺呀!!唔好講呀!!

希: 係..

~~~~學校(5E班)~~~~

琳: 咪煩啦你!!

男a: 我好鍾意你嫁!雖然我知道你同個個咩咩希一齊,但係我唔介意做你第三者..同搞婚外情!

琳: 挑..你係咪on9嫁!?

男a: 我愛到你傻喇!!你做我女朋友啦..

希: 你條仆街做咩撚野搞我條女呀!?

男a: 希..希哥!!

男a: 係呀!!我係鍾意你條女呀!!咁又點呀!?

琳: 挑..死on9!!

希: 呵..的佢出去後門..你地鍾意點就點!!

成班【口靚】: 係..希哥!!

如沒有祝福不緊要 如沒有地老天荒不緊要 沒有理想中的愛人 誰會大叫 只好...<--琳鈴聲

電話中..

琳: 邊撚個仆街呀!?(爆惡)

x: 嘩係..咁同你大佬講野嫁!?(驚驚)

琳: 吹呀..咁你要我點撚樣同你講野呀!?(爆惡)

銘: 冇野冇野..點講都得!!乖呀!!

琳: 打黎做咩q呀!?

銘: um...

琳: 有野就講..有屁就放啦!!咪晒我時間啦!!

銘: 阿妹呀!!幫阿哥做一樣野丫!!

琳: 做咩呀!?

銘: 示愛!!

琳: 邊個呀!?

銘: 6a個個吳梓塋呀!!

琳: 嘩..你d口味轉得咁快ge!?之前就鍾意姣女look..e家就轉乖乖女look呀!!阿哥你都幾勁wo!!

銘: 咪玩啦..幫我啦!!

琳: 你都痴筋嫁!!你男定女呀!?

銘: 你叫得我做阿哥就緊係男啦!!唔通TB咩!?

琳: 你都識講你係男啦!!咁示愛個D野有咩理由叫個阿妹幫你嫁!?E家鍾意個女仔個人唔係我呀!

銘: 咁點呀!?

琳: 理得你丫..關我咩事呀!!總之呢D野..唔准搵人幫手呀!!

銘: 下..

琳: 唔講..係咁先!!8

銘: 喂..喂..

琳: (CUT左線)

希: 邊個呀!?

琳: 我阿哥!!

希: 你阿哥係邊個呀!?

琳: = =''咪低能銘囉!!

希: (嚇左一跳)係咪程凱銘呀!?

琳: 係呀!!= =''

希: 呀..(大嗌)佢係黑社會最大個個呀!!@0@"

琳: 不是嗎!?(用普通話講)

希: 是真的!!(用普通話講)

琪and朗and樂and夢: (o晒咀)

琳and希: 咩呀!?未見過兩公婆打情罵悄呀!?吹咩!?

琪and朗and樂and夢: 老婆/公..你訓得好唔好呀?食得好唔好呀?野..好衰嫁!(扮緊阿琳同阿希)

琳and希: (o晒咀)
想知下集講就post啦!!

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6036
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
成班傻左丫,,
甘搞野既,,
sup"

頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6428
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
哈哈;;
好好睇呀=.=
我一定十卜你牙!!

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6380
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
加油牙  *[]*'
好睇好睇=]`
要努存呢  *V*'

(`♥﹏天上的的眼淚-他好像懂我的心碎×*'')
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...