加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創】→忘~不了--你*給我,,/“像死的×, 傷*→,痕”●┘╭續集╯{完}
載入中 ...
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6132
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
太長喇...冇睇晒,,,,
中間戈度都幾慘丫- -!!!"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
上集提要~~~~

希: 喂..(溫柔到爆)

琳: 咩呀!?(唔耐煩)

希: 岩岩我咁粗魯..SORRY呀!

琳: 算啦..(冇晒心情)

希: 哦..=.=(勁down)
======================================================
Ch.5 真的愛上妳!!

琳: 唉..(行緊落樓)

x: 靚女..仲記唔記得我呀!?

琳: 邊差個呀!?

x: 唉..心淡咯..今日先見完..

琳: 哦..同人咩咩個個沐咀丫ma..

龍: 野..咪叫人沐咀啦..叫我老公!!(發姣)

琳: 喂..你唔好以為我真係冇火呀..我做咩要叫你做老公呀!?痴筋嫁!!(行左去)

龍: 喂..靚女!!你好似叫程凱琳wo!!(捉住阿琳)

琳: 咁又點呀!?你好撚煩呀!!(fing開左龍)

龍: 個名好型wo!!想唔想做我條女呀!?

希: 琳..

琳: @0@"咩係你呀!?

龍: 咦..余嘉希..咁岩呀!?(有d唔鋸)

希: 係咯..真係黑仔呀我!!

龍: (心諗: 屌你丫..好出唔好出..e家至出現..阻撚住我溝女!!仆街丫)

希: (心諗: 想溝阿琳..下世都冇份呀你!!)

琳: ...(無奈)

希and龍: (互bell)

琳: 唉..bell飽佢啦你地..閃人喇!!(走左)

希: 琳琳!!

琳: (停左係度)喂..同你好熟呀!?叫咩琳琳呀!?

龍: 係囉..人地同你好熟咩!?叫咩琳琳丫..呵..琳琳豬!!

琳: 仆街丫你去..你知唔知你自己好撚煩呀..我識阿希早你過你好多嫁!!(發火)

希: 琳..你好勁呀!!

龍: (心諗: 做咩我會心痛嫁!?我冇理由鍾意佢嫁..我貪佢個樣靚咋ma..我點會鍾意佢呀!?)

琳: 屌..余嘉希..你都好撚煩呀!!(嬲爆爆走左)

謙: 咦..琳琳!!^^

琳: ^^hi

希and龍: 你老味丫!!

謙: 一齊食lunch丫!!^^

琳: 好呀..

琳: (走之前向阿希同埋阿龍整鬼臉)

希and龍: 佢同緊我整呀..你收皮啦!!

希and龍: 你痴撚邊條筋!?做咩撚野跟我講野呀!?係咪on撚9嫁你!?(勁齊)

希and龍: 屌!!

(作者: 阿龍講粗口好靚仔呀!!>0<)

(希: 有幾靚呀!?都唔夠我靚!!)

(作者: (嘔緊)

(希: 超..你個細路女唔識野呀!!)

(作者: 你..講..邊..個..細..路..女..呀!?(發火)

(希: (有d淆)冇野..)

(作者: 呵..淆底怪)

琳: 激死呀!!

謙: 做咩激死ge!?^^(笑得好可愛)

琳: (有d衝動想met佢一下)@o@"

謙: (捉住琳隻手..用琳隻手met左自己一下)

琳: 你又知我想met你!?@@

謙: 好多人都係咁啦..見唔少啦!!嘿嘿^^

琳: ^^

希: 你老闆丫..(咬緊條毛巾)(好火)

希見到阿琳同阿謙又講又笑..都火到上腦喇!!唉..
======================================================
想知下集講咩..就post啦!!

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
冇人回POST GE!?
好唔開心呀!!=.=''

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
謙: (捉住琳隻手..用琳隻手met左自己一下)

琳: 你又知我想met你!?@@

謙: 好多人都係咁啦..見唔少啦!!嘿嘿^^

琳: ^^

希: 你老闆丫..(咬緊條毛巾)(好火)

希見到阿琳同阿謙又講又笑..都火到上腦喇!!唉..
Ch.6 另一段女仔哈男仔又黎喇!!

另一邊..

朗: 野..今晚同我食飯啦..好唔好姐!?

琪: 我想同你句野丫!?^^

朗: 講我愛你呀!?^3^

琪: 你知唔知你自己好撚煩呀!?(大聲and勁惡)

朗: 唔知bor..^3^(電緊琪)

琪: 挑..on撚9 ge你..咁唔知醜嫁你!?

朗: 不嬲嫁啦!^3^

琪: 正一死傻仔..打染你嫁!!

朗: 打者愛也呀!!我介意你打幾百下嫁..因為打到出愛的火花呀!!嘿嘿^3^

琪: 仆你個街丫!!(勁嬲)

另一邊...

樂: hi!!^^

夢: HI!!^^

樂: 你..可唔可以..做我..女朋..友呀!?(面紅)

夢: 你面紅好可愛呀!!

樂: 係咩!?(仲緊加面姐到爆呀!!)

夢: 一個月試用丫!!^^

樂: 老婆..(抱起夢夢跳黎跳去!)

夢: 你個傻佬!!^^

返返去琳同希個邊!!

希: 你呢個八婆琳..(大嗌)

琳: 屌你個仆街希丫!!

琳: 叫咩春八婆琳呀!?死仆街希..(大嗌)

希: (行過去琳度)你有我BB喇..仲有度同個男仔又講又笑!!當我死嫁!?

全部人: 嘩..琳姐你..嘩..希哥你..估唔到WO!!

琳: (O大左個咀)我幾撚同過你拍拖呀!?我幾撚有左你BB呀!?你唔好係度發UP風呀!!仆街希..我不嬲都當你死嫁啦!!(爆惡)

希: 你有我BB就咪發火啦!!(心諗: 呵呵..)

琳: 仆街丫你去..(一腳申落去阿希下面)

希: 丫..(大叫)

琳: 哼..死ON9丫..我都冇同你上過床..ON居GA!!

希: 我細佬呀!!好撚痛呀!!

琳: (走左)

希: 你呢個八婆琳丫!!

詩: 希希..你冇事丫ma!?(爆晒姣)

希: 我有唔有事都好啦..(開始爆惡)唔洗你理呀!!你係我邊位呀!?死姣婆..借過啦你!!ON9

詩: 野..咪咁啦!!!

希: 唔知醜..死豬扒!!(閃左人)

~~~~5E班~~~~

琳: (見到阿希返左黎即刻衝去廁所)

希: (捉住琳..拉左佢上去天台)

~~~~天台~~~~

琳: 想點呀你!?(唔耐煩)

希: (咩都冇講..一野咀左落琳度)

琳: (推開希..可惜唔夠力)

阿琳愈大力推開阿希..阿希就愈大力過琳!!

琳: (開始喊)

希: (心痛)做咩喊呀?(爆溫柔)

琳: 你呢衰人!!鳴鳴..(喵左係度)

希: 對唔住呀!!我見你同其他男仔玩..我會呷醋呀!!我會好嬲呀!!

琳: 你拎走左我初吻..正衰人!!(喊)

希: (又一淡咀左琳度)

今次呢一吻..阿希冇再強逼..而係好溫柔咁去鍚琳!!

希: (攬住琳黎鍚)

琳: (冇推開希)

呢一吻..雖然輕輕咁鍚..冇申到俐俐入去..但係..真係好溫柔!!

啪...............

突然..阿希同阿琳個腦入面..啪左一聲..

希: 欣!?

琳: 鋒!?

琳: 雯..君!?

希: 軒..俊!?

唔通佢地記番起上一世GE事!?
想知講咩..就POST啦!!

頂部
ar_wing10
初生嬰兒

會員編號 379564
精華 0
積分 278
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 11159 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-16
註冊天數 6070
狀態 離線
  只顯示 ar_wing10 的帖子
support ar~
quickly to post~
so good~
i like.....

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~~

呢一吻..雖然輕輕咁鍚..冇申到俐俐入去..但係..真係好溫柔!!

啪...............

突然..阿希同阿琳個腦入面..啪左一聲..

琳: 鋒!?

琳: 雯..君!?

希: 軒..俊!?

唔通佢地記番起上一世GE事!?
Ch.7 回憶初戀!!

希: xx欣!!

希ge回憶(1)

鋒: 我 . 愛 . 你(勁大聲..連5A/C/D都廳到)

鋒: 你知唔知呀..我鍾意你呀..你做我條女啦..好唔好呀?

欣: =.=

欣: 唔得..

鋒: 點解WO..
希GE回憶(2)

鋒: 琴晚個個kiss..係咪代表你..肯做..我條女呀!?(愈講愈面紅)

欣: 你話係咪係囉!!

鋒: 好野..老婆..(攬住欣)

欣: 老公..(攬住鋒)
希GE回憶(3)

鋒: (跪左係欣身邊)

欣: (捉住阿鋒隻手)阿鋒..我..愛..你..唔好..喊..呀!!知..唔知..呀!?

鋒: 欣呀..唔好訓呀..

欣: 你可..唔可以..唱最後..一次個..首..遇到..比我聽呀!?

阿鋒一睇就知..阿欣其實..講得好辛苦!!

鋒: 好..我唱比你聽丫

希: 冇可能嫁!!我係XXX鋒..

琳: (暈左)

希: 冇可能嫁..(個頭勁痛)

希: 我個腦點會有一d唔屬於我ge記憶嫁!?

另一邊...

樂: 呀..好痛呀!!

夢: 我都係呀..個頭好痛呀!!

啪....

樂: 君!?

夢: 俊!?

樂: 冇可能嫁!!

夢: 點會嫁!?

再另一邊...

琪: 咪煩啦你..仆街..我真係打9你嫁!!

朗: 我唔介..

阿朗都講完..佢地個腦都啪左一聲

啪...

朗: 雯!?

琪: 軒!?

朗: 我點會記起嫁!?

琪: 好痛呀!!

佢地6個人..個腦突然..浮現出佢地上世ge回憶..一齊一齊ge回憶..
所有野..一齊一齊發生過ge事..都要再重演!!
希同琳可唔可以避過上一世ge咀咒呢!?
想睇就post啦!!

頂部
ar_wing10
初生嬰兒

會員編號 379564
精華 0
積分 278
帖子 42
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6070
狀態 離線
post again~
quickly to post~
post more~
support you~

頂部
初生嬰兒

會員編號 253582
精華 0
積分 347
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11085 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-27
註冊天數 6363
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 247737 的帖子
好緊張~好緊張~
快D POST LA~
好想繼續睇A~
POST多D LA^^~~
SUPPORT!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
再另一邊...

琪: 咪煩啦你..仆街..我真係打9你嫁!!

朗: 我唔介..

阿朗都講完..佢地個腦都啪左一聲

啪...

朗: 雯!?

琪: 軒!?

朗: 我點會記起嫁!?

琪: 好痛呀!!

佢地6個人..個腦突然..浮現出佢地上世ge回憶..一齊一齊ge回憶..
所有野..一齊一齊發生過ge事..都要再重演!!
希同琳可唔可以避過上一世ge咀咒呢!?
Ch.8 續上世之戀!!

希: 好痛呀!!(摸住個頭)

琳: (醒左)鋒!?呀..好痛呀!!(摸住個頭)

希: 琳..欣!!呀..好痛呀!!

琳: 我都好痛呀!!希..鋒!?呀..好痛呀!!

啪....
佢地個腦又啪左一聲..

希: (呆左)阿欣..

琳: 阿鋒!?我明明死左嫁!?點會..比我撞番你嫁!?

希: 唔好離開我丫..(攬住琳)

天使: 鋒同欣..你地聽住..e家上天比個機會你地..重頭開始!!你地一定要好好珍惜呀!!

希: 欣!!

琳: 我唔要呀..我唔想再死係你面前呀!!(喊)

天使: 但係..你地ge上世咀咒仲未完嫁..今世就要睇下你地..可唔可以避過死神喇!?

琳: 喇..佢講左喇..我可能會再死嫁!!

希: 點都好..我愛你!!(攬住琳)

另一邊..

樂: 好痛呀!!

夢: 我都係呀..

啪....

樂: 君...(攬住夢)

夢: 俊...

樂: 我..點解會記起嫁..人咩唔係死左之後..上一世ge都唔記得ge咩!?

夢: 你問我..我問邊個..傻佬!!(攬住樂)

再另一邊..

朗: 雯..

琪: 你叫邊個雯呀?!

啪........

琪: 冇可能嫁..軒!!

朗: 點解..我地會記起上世d野嫁!?

琪: 點撚知呀!?

朗: =3=

琪: 仆街丫你去..xx軒!!

朗: 野..既然我地呢一世都撞番咯..不如..又做番情侶啦!!

琪: 呵..我e家大把仔溝wo!!你呀!?考慮下先啦..

朗: 野..人地八塊腹肌..樣又靚仔..家底又好wo..洗咩仲考慮姐!!

琪: 呵..你d腹肌其中兩塊人做嫁ma!!(細細聲)

朗: 你講咩人做話!?

琪: 冇野呀!!

朗: 超..

另一邊...

~~~~5E班~~~~

琳: DEE你老闆..望夠未呀你!?

希: 未WO!!

琳: ==

希: 同番我一齊呀!!

琳: 唔呀!!

希: 點解呀!?

琳: 你聽唔到佢講咩嫁!?我可能會再死嫁..我唔想再死係你面前呀!!

希: (拉左琳走堂)
想知阿希拉左阿琳去邊同埋做咩就快D POST啦!!

頂部
ar_wing10
初生嬰兒

會員編號 379564
精華 0
積分 278
帖子 42
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6070
狀態 離線
再post 再post~
好緊張呀~
好好睇呀~
post 多D呀~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...