加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}♥公主不再漂亮::.. (口語}
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
{轉}♥公主不再漂亮::.. (口語}

[序]

女"

童話中  公主就系幸福既象徵,,
公主擁有氣質  樣貌  身材  金錢  學識  人緣  品味,,
成為公主係好多人既夢想,,
我擁有氣質  金錢  學識  人緣,,
偏偏冇樣貌  身材  品味  王子會吾會為我心動,,
但我相信終有一天  我會改變我自己,,
成為一個真真正正既公主,,

男"

我都算系一個十全十美既人,,
講樣  學識  金錢我都吾會輸俾人,,
我遇上她,,
她除佐樣  身材同品味之外冇一樣野差,,
令我都不知不覺地愛上佢,,
旦系我真系講吾出[我愛佢]

[人物介紹]

女-*

羅詩夢"{我}
系有錢女,,相信有真愛,,可以算系咩都有,,不過天好似嫉妒佢咁  令佢冇樣貌  身材  品味,,
不過天都算有D良心,,俾佢遇上佢,,

高麗怡"
系詩夢既BEST FD子,,都系有錢女,,除佐學識之外冇咩吾好,,

男-*

司徒源"
有錢仔,,,系十全十美既美男子,,姣婆心目中既白馬王子,,剩系同佢牙爸牙媽同錦修講野,,
直到遇到佢,,佢改變佐,,

侯錦修"
系源既BEST FD,,有錢仔,,專一,,不過口花花

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
個天[話我冇良心!!](嬲到爆!NG)

作者[我宜D老實人,吾識講大話架](扮喊!NG)

個天[我冇良心,,第一個行雷電瓜你牙!!]

作者[吾好牙!!我英年早逝既話,,就作吾到宜個小說架啦!]

個天[咁仲好,,HEHE〕

作者[希望大家系下個CH,仲見到我啦!!](淆緊)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
[公主日記]01  插班生-*

我系羅詩夢,,我日日都系同我既fD子麗怡一齊番學,,(作者:廢話!)
今日系我升F,6既第一日,,今年我覺得一定有D改變,,
(作者:正確系一定會有改變,,最少年齡會變啦!)

m!z[今日我地黎兩個插班生!!]

又系插班生,,千祈吾好系令仔令女牙,,就算系都吾好坐系我隔離牙!!
吾系我隻耳仔吾駛要架啦!!哎牙!!吾記得買耳仔既保險t!m!!死得啦!!

怡[牙夢,,你話會吾會系令仔牙!!]

吾記得同你地講我同怡系坐前後架!!

我[最好吾好啦!吾系到時我地要大叫*提防姣婆.小心命仔不保*]

m!z[司徒同學,,侯同學,,入黎啦你地!!]

姣婆們[w0w!!令仔牙!!有冇!cq,,e貓都吾緊要架!!]

m!z[你地自我介紹先啦!!]

源[司徒源]

修[我叫侯錦修!!大家多多指教!!]

怡[你個名咁似豉油既!!](笑!ng)

我[牙怡,,雖然宜個系事實,,都吾好咁笑人啦!!]

修[你地個名好好聽牙?"](無奈!ng)

我[記住牙,,我吾會講多個一次架!!羅詩夢!!]

怡[我都吾會講多次架!高麗怡!]

源(細聲笑)

我[你笑咩牙?"]

源[一個叫高能兒,,而羅詩夢宜個名都過得去,,點知系件豬扒!!]

修[你講得太好啦!]

m!z[你地吾好嘈啦!](爆惡!ng)

即時冇人敢出聲,,
好似有d烏鴉系個班房上面飛過,,

m!z[你地都企佐好耐啦!!不如司徒同學就坐系羅詩夢同學隔離啦!!而候同學就坐系高麗怡同學隔離啦!!](溫良!ng)

證明女人系一種善變既動物,,宜個已經系好好既example,,
等陣,,佢話咩牙?"

我[m!z你系吾系講錯牙?"講多次牙!!]

m!z[我話司徒同學坐系你隔離,而候同學坐系高麗怡同學隔離](吾耐煩!ng)

突然我地四個有一種講吾出既默契,,

我+怡+源+修[吾系下化,,吾好玩野啦]

我+怡+源+修[你地做咩跟我地講野牙!!]

怡+源+修[頂!!!!]

我吾講粗口架!!xd"

m!z[吾好嘈啦!!就咁決定!!]

點解d不幸既事系要發生系我身上架?"

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

m!z[個先邊個話我善變牙?]

作者[冇事發生過牙!]

怡+修[系吾系你幫我地改個咁既名架?"]

作者[吾系,,你地牙媽l0r!!]

怡+修[哦](行開佐)

作者(又再次淆佐)

怡+修[咪住!!!!個人咪系你l0r!!吾好走牙!!]

作者(已經淆得冇影冇蹤)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
雞仔may
初生嬰兒

會員編號 341613
精華 0
積分 299
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 11239 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-3
註冊天數 6203
狀態 離線
  只顯示 雞仔may 的帖子
十卜十卜
好笑ar第一集
繼續POS la><

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子

我支持你...
  好好睇呀..~~
    十卜十卜...
       加油....

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 雞仔may 於 2007-11-9 09:13 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
十卜十卜
好笑ar第一集
繼續POS la>

THZ牙-*點解好好笑^_^"
OK"一日一P0*

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 aszxyoyo 於 2007-11-9 09:30 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我支持你...
  好好睇呀..~~
    十卜十卜...
       加油....

THZ牙^_^嗯嗯-*OK"

頂部
雞仔may
初生嬰兒

會員編號 341613
精華 0
積分 299
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 11239 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-3
註冊天數 6203
狀態 離線
  只顯示 雞仔may 的帖子

QUOTE:
原帖由 CECI0822 於 2007-11-9 04:59 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

THZ牙-*點解好好笑^_^"
OK"一日一P0*

我認為姐~
Pos 未 ar

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 雞仔may 於 2007-11-9 05:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我認為姐~
Pos 未 ar

哦哦-*一日一p0的-*e家p0^_^

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6211
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
[公主日記]02  歡喜冤家

m!z[上堂啦!!司徒同學,,侯同學如果有野吾明就問羅同學同高同學]

怡[一早之前就吾串佢串得咁勁啦!!宜家佢報復啦!!](細聲同我講)

我[所以我不嬲都話女人吾得罪得架啦!!](細聲咁同佢講番)

源[你吾系女人?"]

都吾知佢點解咁細聲都聽到架!!
(作者:我知,,因為你根本一d都吾細聲,,系d老師聽吾到姐!!)

怡[吾系w0r!]

我[我地系女仔!!!仲有牙你吾好下下都串得咁勁啦!!!同你有仇咩?"]

源(已經扒佐系張枱到+訓教)

訓.訓.訓,,訓死你牙!!!訓就吾好番黎獻世啦!!!

我[都吾知佢番學系吾系黎運吉架!!]

源[運吉都系年宵市場到運啦!!]

怡[你吾系訓佐既咩?]

源[系你地嘈住曬訓吾到姐!!]

又關我地事,,算!!!我忍我忍,,我吾會破壞我既淑女形象架!!!!
(作者:嘔牙!!!你淑女!!)

我[吾傾啦!!!我聽書牙!!!]

怡[0kay]

由宜刻開始我終於知道我吾系最慘個個!!!!!
我隔離個{好人}剩訓教,,
旦系麗怡隔離個{好人}就不停咁嘈住麗怡,,
或者我真系做得好事多牙!!天都睇住我牙!
(作者:不過系d人都系俾你愈幫愈慘)

修[喂]

怡[咩事牙?"]

修[冇咩牙!!m!z話我有野吾明要問你牙ma!!]

怡[咁你有咩吾明牙!!!快問啦!!!!]

修[咁我問架啦!!!]

怡[問啦!!!](開始火山爆發啦!!)

修[我想問你有冇男朋友牙?"]

怡[關你叉事]

修[你好勁牙!!!]

怡[勁咩牙?"]

修[有個日本人做男朋友,,姓關李,,名叉是!!!]

怡[系吾系玩野牙你!!]

修[吾系牙!!我真系吾識架!!](扮曬野!ng)

我又開始慶幸我隔離個個吾系佢啦!!!
我開始用我既快樂建築系麗怡既痛苦之上!!!
我真系黑心牙!!!算啦!!!我同佢FD黎架ma!!冇計架啦!!!

怡[作者,,你系吾系玩野牙?搵條咁煩既坐我隔離]

作者[宜d系天意,,吾關我事!!]

個天[你又拎我黎講!!上次都未同你計牙!!]

作者[梳梳,,我都系走先啦!!]

個天+怡[咪走牙你!!](追!ng)

作者[點解我作一個ch,,就要淆一次架!!好攰架!!](淆!ng)

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
嘛嘛地好睇啦
不過我覺得你可以再好D既
加油!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...