加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 呢個考試覺得掂唔掂~有冇溫過書
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SIU偉仔 的帖子
掂啦緊係@@ 中75,英30,maths 34,中屎唔知(一定唔過35^^)細屎0,科學77
,細屎最掂= = 0分

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-11-11 11:42 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我測驗數學最差,,
其它未知~

我知 你幾分 全F  最低  1-5 分 其中1個呀MA

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 SIU偉仔 於 2007-11-11 05:34 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
掂啦緊係@@ 中75,英30,maths 34,中屎唔知(一定唔過35^^)細屎0,科學77
,細屎最掂= = 0分

做咩0分 甘低呀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 kate_sin 的帖子

QUOTE:
原帖由 SIU偉仔 於 2007-11-11 05:34 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
,細屎最掂= = 0分

邊個叫你望後面ahh"-v-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
偉仔你吾系牙嘛- -
世史1分都拎吾到= =
我d成績好過你成條街牙死仔=w=!(雖然吾系最好= =)
哇卡卡!!!!!!!!
總以為你好勁
點知得個吉
haha- -!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 白痴~傻婆 的帖子
我依家中文140分之79
英文110分59
數學100分之54(高過少文佢50哈哈)
科學100分之8十幾(不過可能仲高d因為黃文X係咁改錯><"岩果D佢都冇比分我><"成班都係咁....)
中史100分之69(好似係==)
世史未睇(唔知聽日soprt day冇左佢堂冇得睇><")
地理100月之61(好似係)
仲有d咩科.......好似冇喇~ 唉總之衰過上年啦 英文miss唐唐教咪好囉係要高寶教T^T d分失曬

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 地獄少女-閻魔愛 的帖子
科學小測唔合格就要留堂1個月 ar ~ T^T(在別的學校)
科學小測D英文多到ar 媽都唔認得
我一定留硬堂la ! 都時都唔知點同呀媽解識 ~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...