加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][{我係1個中2生,都係1個媽媽}]
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6136
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
好好睇呀!!>.<再post多d啦..

個立山好淫賤呀!!好賤囉!!
小倩同嘉儀好慘呀!!

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
貓女婷
初級會員
肥肥黑黑古古力

會員編號 65868
精華 0
積分 1076
帖子 254
威望 0 點
I-See幣 13086 錢
GAME幣 119 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-3
註冊天數 6810
狀態 離線
  只顯示 貓女婷 的帖子
立山好衰呀
好憎佢
最好就係佢無端端比車車死 xD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
I-See幣 14216 錢
GAME幣 224 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
  只顯示 dingdong 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~~根根~~ 於 2007-11-8 07:01 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀~~!!
十卜十卜~~!!
不過點係立山會係嘉義屋企GE~~!!

thz your support...立山偷偷地入去嘉儀屋企ga...

頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `S!u敏;) 於 2007-11-8 07:03 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
有d亂亂地-w-"
但系都0k既-0-
sup*

thz you***ok亂la~因為d人物成日無lala彈出黎

頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ar_wing10 於 2007-11-8 07:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
再POST 再POST~
POST 多D 啦~

thz your support~一陣間就post la~**

頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ×°酷愛♀欣 於 2007-11-8 11:47 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀!!>.

係lo~我好憎個立山呀...成日做埋d咁ge野,,又扮晒野==

頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 貓女婷 於 2007-11-9 05:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
立山好衰呀
好憎佢
最好就係佢無端端比車車死 xD

55...係lo...成日呃人...仲要次次都係咁,,勁賤格ar!!

頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
第17回

倩因為太擔心嘉義...
所以黎左嘉義屋企...

倩:[無人既....]
倩:[嘉義~~~~~~~~~](大叫)

房..

嘉義:[唔~~~~~~~~~~~唔~~~~~~~~~~~~]
立山:[又係個白痴婆~~~~~~~]

倩:[d聲好似係房內面出黎...]
倩開左門............
倩:[立山你個衰人~~~~]
立山:[收聲啦~~~~]
倩:[你放左嘉義先啦~]
立山:[唔放~~我鍾意佢!]
倩:[你個衰人!!!害我仲唔夠牙加下!?]
立山:[唔夠~~~嘉義~~~~~~~~~~我鍾意!]
倩:[放左佢呀!]
立山:[唔~~~放]
倩打左立山1巴..
立山:[呀!!!你個衰人呀~]
立山打左小倩1下~好重手....小倩即時跌左係地下...
嘉義:[唔唔~~~~]
小倩見到嘉義....好驚..佢企返起身..
倩:[去死啦~]
倩用椅子打立山.....
立山暈左...
倩:[嘉義.......]倩去救嘉義..
嘉義攬住小倩...
嘉義:[我好驚呀...小倩...]
倩:[無事嫁...]
嘉義:[立......................立.............山佢係唔係死左呀!?]
立山醒返...
立山:[嘩~~~~~~~~~~~~~~~~~好痛呀~~~~~~~]
立山:[頂你呀~~~~~~~~]
嘉義好嬲....
嘉義:[你個衰人呀~~頂咩頂!!??]
嘉義打左立山好多巴...=v=低呀~~~~~~~~~~~
嘉義:[我警告你!!!!!!!!唔好掂我同小倩!!!!!!!!!!!如果唔係我對你唔客氣~~~~~~~]
立山:[咩...] 立山未講完....嘉義又打多巴...
嘉義:[走呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~唔好係我屋企~~~~~~~~~~]
立山:[好!!!!!!!!!]
立山走左.......
倩:[嘉義...你....]
嘉義:[好彩你黎左喳~如果唔係我就...........................]
倩:[係甘嫁....立山佢.....]

頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
第18回

嘉義:[呢d人唔值嫁!]
倩:[立山點解會變成甘......]
嘉義:[佢賤格囉......]
倩:[唔係嫁...之前佢唔係甘嫁...]
嘉義打左小倩1巴..
嘉義:[清醒d呀~佢甘對你!你都甘講!?]
倩:[佢1出世就無左父母.....又無朋友同佢玩.....所以佢只可以睇色情既野黎抒發自己既感情...]
嘉義:[係呢個時候你仲幫住佢!?]
倩:[因為我放唔低佢....雖然我表面上係我憎佢....但係我仲愛佢嫁~]我哭起黎....
嘉義:[小倩...]
倩:[佢無父無母巳經好慘..返學仲要成日比同學笑佢..不過佢好努力甘讀書..話希望可以搵返自己既家人....]
嘉義:[......小倩呀...]
倩:[我係係學校識佢嫁....我無諗過佢會甘嫁..]
嘉義:[夠啦~你放唔低佢..你就同佢1齊啦~]
倩:[......]
嘉義攬住小倩
嘉義:[小倩...我知你既初戀好可怕..不過佢巳經變左質...如果你再同佢1齊只會影響你!]
倩:[不過..]
嘉義:[你要記住..你身邊有好多人支持你!你唔可以自暴..]
倩:[嘉義.........]
嘉義放開小倩...
嘉義:[去睇眷戀囉~]
倩:[嗯.....]

屋企...
倩:[和也...我返黎啦~~]
佢地見到和也個個o唒嘴...
嘉義:[你搞咩野呀!?]
和也:[眷戀唔乖呀..搞到我雞手鴨腳....sorsor..我唔識照顧bb...haha..]
有個人出左黎...
佢抱住眷戀....
呢個人既出現..令小倩同嘉義好驚訝...

頂部
dingdong
認證會員

會員編號 273464
精華 0
積分 1897
帖子 834
威望 0 點
GAME幣 224 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-9
註冊天數 6347
狀態 離線
第19回

倩:[點解你會係度嫁!?]
嘉義:[我無睇錯嘛!?]
倩:[你係邊個!?]
和也:[喔~SORRY~我唔記得介紹~呢個係我爸爸~佢唔識聽中文嫁~]
和也:[Dad,they are my friends .]
和爸:[hi!What is your name !? ]
嘉義:[搞d甘既野牙...甘你地個bb咪好叻ENG!?]
倩:[My name is ....... Zoe...] 我急急腳甘改左個英文名..
和爸:[Zoe is a good name .]
倩:[Thank you .]
我還可以吧!?
和爸:[How about you !? ]
嘉義:[同...同我講呀!?]
和也:[等我黎啦..]
和也:[OH...she is not good at eng . She is Ka Yee . ]
和爸:[Ka Yee . Nice to meet you . ]
嘉義:[咩話!?]
倩:[Nice to meet you too .] 我都仲可以~
和爸:[Who is baby mum!?Zoe or Ka Yee !?]
和也:[Zoe.]
和爸:[OH!Zoe you are 和也 girlfriend.]
倩:[你識講中文嫁!?]
和爸:[OH.Sorry~]
倩:[和也...你同你爸爸玩咩!?]
和也:[sorry ah ~ 我爸爸話想試下你~]
和爸:[哈~你d英文唔錯wo~呀嘉義~你要努力呀~]
嘉義:[哦...=n=] 嘉義好無奈..
和爸:[我可唔可以見下你父母!?Zoe,,]
倩:[可以....你叫我小倩得嫁啦~]
和爸:[唔係Zoe咩!?]
倩:[小倩好d..]
和爸:[哦...甘聽日見你dad同mum啦wo~]
倩:[咩!?聽日!?]
和爸:[有問題!?]
和也:[無呀無呀~~~~~~]急坐搶答..
和爸:[ok..see you ~]
佢走左....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...