加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 覺得學生會T&G會唔會做得好  (單選) [參與投票的會員]
會做得好   7 (87.50%)
會做得好好   0 (0.00%)
會做得好鬼好   0 (0.00%)
會做得好鬼死咁好   0 (0.00%)
會做得真係好鬼死咁好   0 (0.00%)
會做得真係好鬼死好真係咁好   1 (12.50%)

標題: 覺得學生會T&G會唔會做得好
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Waik 的帖子
覺得學生會T&G會唔會做得好

有咩睇法

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
我覺唔會做得好....

因為...果個 主席 城日閃閃縮縮....好像好怕人咁....

個副主席都好過個正主席- -"....  

+上佢講野完全唔夠陳利咁流暢同定

如果個正主席都咁.....你叫佢d手下 點會好呢

------------------------------------------------------------------
做咩你投果到得好的方面.....沒衰ge..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
唔覺得 好得去邊

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Waik 的帖子

QUOTE:
原帖由 ☆依魯加☆ 於 2007-10-30 07:18 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我覺唔會做得好....

因為...果個 主席 城日閃閃縮縮....好像好怕人咁....

個副主席都好過個正主席- -"....  

+上佢講野完全唔夠陳利咁流暢同定

如果個正主席都咁.....你叫佢d手下 點會好呢:sXj48DF ...

咁到俾你睇到

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 yiuyoyo 的帖子
我都覺今年學生會好唔掂!*
佢講野方面又唔得...
答問題又差!!*
同埋一D都睇唔出佢地係有誠意搞好過學生會!!!
都唔知點解今年無得投票嫁!!!
以前就算得一隊都有得投票...
唔知小過幾多票就無得做嫁MA!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 yiuyoyo 於 2007-11-4 12:04 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我都覺今年學生會好唔掂!*
佢講野方面又唔得...
答問題又差!!*
同埋一D都睇唔出佢地係有誠意搞好過學生會!!!
都唔知點解今年無得投票嫁!!!
以前就算得一隊都有得投票...
唔知小過幾多票就無得做嫁MA!!

系!勁薯仔-.-.....
講野好似5系好得咁-.-...(比着我刀可能會-__-')

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...