加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 有無人留過級  (單選) [參與投票的會員]
中一留過   1 (6.67%)
中二留過   3 (20.00%)
中三留過   0 (0.00%)
中四留過   0 (0.00%)
中五留過   0 (0.00%)
一次都無   11 (73.33%)

標題: 有無人留過級
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
有無人留過級

我一定唔想留
留左一次會無心機讀架啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子
我f.1留過..
真係冇心機再讀..
但係覺得重讀果年過得好快..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
我都唔想留  留左好像好沒面-.-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
我中2 留過 講真呀 你留左真係會冇心哂機讀 我都係甘

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2007-10-29 07:27 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我中2 留過 講真呀 你留左真係會冇心哂機讀 我都係甘

算啦,比心機讀書啦,如果唔想仲有下一次
不過要升班都唔難姐=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Waik 的帖子
好難留
真係好難
難過升班

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Waik 於 2007-10-29 10:20 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好難留
真係好難
難過升班

有幾難姐
統測考試個陣咩都唔做,係到訓
咁你一定係考第尾架啦,到時無得留都幾難

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Waik 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-10-29 10:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

有幾難姐
統測考試個陣咩都唔做,係到訓
咁你一定係考第尾架啦,到時無得留都幾難

可唔可以係
黎緊既統測做個示範?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Waik 於 2007-10-29 10:32 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

可唔可以係
黎緊既統測做個示範?

我中一試過無做幾科啦(因為都唔識做)
不過咁都比我升到姐,因為我班有好多人都好似我咁樣

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-10-29 10:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

算啦,比心機讀書啦,如果唔想仲有下一次
不過要升班都唔難姐=.=

唔想讀書了,,,,, 1D 心機都冇哂...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...