加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: ♥DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL♥  (單選) [參與投票的會員]
1)系勁多
2)幾多下
3)冇意見
4)吾多牙
5)好小姐
對不起,您無權投票。

標題: ♥DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL♥
載入中 ...
  所需閱讀權限 1  
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙晶 的帖子
♥DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL♥

做咩事...
今年I-SEE官中板
無無聊聊又開個P0ST嫁!
吾好成日厄P0ST啦...
雖然我1星期先黎I-SEE幾次
刀見到...多左幾頁lo"
有d P0ST要講..系MSN刀講到LA-_____________-''
何必又要問呢...
令願1個P0ST SUPPOST哂去吧!

唉...吾好咁落去啦
搵人DEL下D無聊P0ST啦

DEL左個P0ST算

想叫人DEL下D P0ST
刀好似做左1個多事既人...
DEL DEL DEL DEL DEL DEL

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 傻仔7號 的帖子
係囉   del  q  晒去啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
大頭仔   你唔好咁講
有好多無聊post都係我開

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怪獸仔:) 的帖子
我認同你咁講.
真系要搵人del下d無聊p0st佢*
d無聊人先會開d無聊p0st`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙晶 的帖子
1.5個月...好似1-4頁刀有好無聊P0sT啦
><''吾想咁多無聊野系到
左往哂...
FROM.1個D''
吾該吾好成日亂開P0ST啦
有D題目...搵返後小小頁
刀有而個題目嫁..''
吾好亂開又厄P0ST啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
我覺得你呢個就已經係個好無聊個post啦
咁姐係你都又咪係到想呃post
係呢度有份講個d
你自己都有份做,我講事實姐
仲有,呢到係討論區,唔係大埔官立中學官網,個個討論區都有好多無聊post架啦
話好多無聊post,咁你不如去返大埔官立中學官網個到啦
我諗呢到唔係好岩你啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-10-20 08:47 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我覺得你呢個就已經係個好無聊個post啦
咁姐係你都又咪係到想呃post
係呢度有份講個d
你自己都有份做,我講事實姐
仲有,呢到係討論區,唔係大埔官立中學官網,個個討論區都有好多無聊post ...

周果生  你洗唔洗咁串呀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 isok 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙晶 於 2007-10-19 11:32 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
1.5個月...好似1-4頁刀有好無聊P0sT啦
>

wow...晶姐@@你終於有機會話下d人f1..
開心嗎??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 isok 的帖子
維哥..好惡@@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-10-20 11:03 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

周果生  你洗唔洗咁串呀

我講事實=.=,如果佢咁講好多人都有份做架啦
包括你我!!!話好多無聊post咁我想問有咩野先叫唔無聊呀?
咁姐叫我地係呢到唔洗講野=.="
仲有,我唔係叫做周果生
唔好亂認=.=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...