加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 請各位停止罵戰!!!
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
甘都要比人串=-=  慘

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2007-10-18 06:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我知了= ="...佢係學校個網 搵的

唔怪得=-=.......

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
e家全校都知曬啦

你改都冇用   

你有冇理人感受稼

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
余卓塋系你班主任?!
個人意見都要罵?!
全校知曬?!
全校個個人都有玩i see?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

爆曬粗扮型仔?!
好冇品囉你~
爆粗就吾好學人嘈啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子
嘩,正牙X你! ,,,
(閃-_-人!)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-10-19 01:06 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
。愛是無罪卍*
ON99稼   你個人意見都唔洗咁講
我唔信你見到佢真係想嘔
你串完老師    就算唔係全校都知起碼全部老師都知
全部俾佢教既學生都知啦   你估人地左會點呀
又唔敢講自己邊個   正屎忽鬼

停呀...夠了...唔好再嘈了= =...冷靜d la

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

好喇~我覺得我自己講得太過份
咁我系呢到同大家講聲:對吾住

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 `傑 於 2007-10-19 01:23 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
嘩,正牙X你! ,,,
(閃-_-人!)

你同邊個講正*o*
我?!哇哈哈.佢1個回覆都冇應過我..
事實上佢話魚魚係唔岩"魚魚冇邊忽得罪佢就要話魚魚~
好慘呀!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-10-19 01:06 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
。愛是無罪卍*
ON99稼   你個人意見都唔洗咁講
我唔信你見到佢真係想嘔
你串完老師    就算唔係全校都知起碼全部老師都知
全部俾佢教既學生都知啦   你估人地左會點呀
又唔敢講自己邊個   正屎忽鬼

請不要說出口::警告

不過都支持你講既野^^.xdxd

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...