加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 好悶的問題!!!我想問大家有玩咩ONLINE GAME !!!
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙晶 的帖子
勁舞>V<"周公ONLINE..成日玩

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 longlong0830 的帖子
我e家玩童話....
以前玩左好多online game lo!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子
跑ONLINE!=[]="

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
周公online 最好玩.....又唔洗錢啵.....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 白痴~傻婆 的帖子
我玩九州英雄同古(滑)仔~冇喇~玩左呢兩個囉~咁仲有冇人玩呢兩個呢~  >~<       期待中哩~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 傻仔7號 的帖子
我有玩古滑仔   不過係之前既事!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 白痴~傻婆 於 2007-10-22 08:14 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我玩九州英雄同古(滑)仔~冇喇~玩左呢兩個囉~咁仲有冇人玩呢兩個呢~  >~<       期待中哩~

早一排有玩九州 有左幾日 覺得好悶.... E+等功夫世界同暗戰Online  出.....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小妾 的帖子
勁舞團同魔獸係最多人玩的 , 去親網吧一定見到有人玩呢兩隻
其次推薦 ge 係童話 , 唔知點解會推薦 ,
另外仲有一大堆免費 online game , 例如
黃易呀 , 完美呀 , 跑呀 , 天外呀 , 仙境傳說呀 , 魔力寶貝呀 , 戀愛盒子呀 , 彩虹冒險呀
巨商呀等等啦
另外個人勁中意飛飛 online , 但申請 a/c 100% 困難

你仲可以睇下係咩出版商出 ge game , 網龍 10 隻有 8 隻都會有得內掛
(內掛 : 唔洗用外掛都掛到機) 但好唔好用就真係一隻隻 game 唔同
例如黃易同戀盒你掛機都可以升下技賺下錢
但飄流幻境個內掛唔及外掛好用 ,
而且飄流 ge 外掛可以開 , 我自己都係用外掛~~~

打機被爆 a/c 簡直係見慣不怪 , 我起飄流幻境都比人爆十幾次 ,
仲要獲獲都爆幾十萬 , 加加埋埋唔見左成千萬 ,
不過用外掛好快賺得返啦 =3333=

用唔用外掛始終睇個人喜好 , 而個人認為玩勁舞團用外掛真係好無意思

另外本人自己 black list 的一隻 game : 百變 online

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 白痴~傻婆 的帖子
哦~原來係咁牙~我明白喇down online都方便好多哇~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...