加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: f.2以上既人請入-__________-
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 I’M__S!U癲` 的帖子
f.2以上既人請入-__________-

請問以前係大官入面教書戈戈陳海雲點嫁??!!

p.s.本人不是大埔官中的-________________-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b0n` 的帖子
佢之前做訓導既;
教書會搞gag; 份人都ok串..

對某d學生都好好.. 某d ! 甘囉-_-'!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
佢算好好架啦做訓導
如果你係乖學生,佢真係會對你好好
好過陳美蘭啦,陳美蘭咩都唔理就記你警告,缺點
佢就唔同,佢會聽清楚你架理由
佢會對事對人,有好有唔好啦,佢做訓導都算好好架啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 tommy00602001 的帖子
樓主係咪上官的??

正題:
佢份人都ok
我未比佢教果陣
以為佢好惡
點知...完全對佢改觀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 tommy00602001 於 2007-9-27 04:55 PM 發表
樓主係咪上官的??

正題:
佢份人都ok
我未比佢教果陣
以為佢好惡
點知...完全對佢改觀

我都係咁諗過,覺得佢好可怕架
不過識左佢之後都無咩野架,上佢堂都好多笑話^^

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 tommy00602001 於 2007-9-27 04:55 PM 發表
樓主係咪上官的??

正題:
佢份人都ok
我未比佢教果陣
以為佢好惡
點知...完全對佢改觀

咦!?
你又知既?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b0n` 於 2007-9-27 12:05 AM 發表
佢之前做訓導既;
教書會搞gag; 份人都ok串..

對某d學生都好好.. 某d ! 甘囉-_-'!

佢轉左過黎上官教-______________________-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-27 05:01 PM 發表

我都係咁諗過,覺得佢好可怕架
不過識左佢之後都無咩野架,上佢堂都好多笑話^^

有人叫我小心d佢-__________________________-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-27 01:09 PM 發表
佢算好好架啦做訓導
如果你係乖學生,佢真係會對你好好
好過陳美蘭啦,陳美蘭咩都唔理就記你警告,缺點
佢就唔同,佢會聽清楚你架理由
佢會對事對人,有好有唔好啦,佢做訓導都算好好架啦

咁即係偏心?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
佢好好人架:D.
問下佢記吾記得我地xd

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...