加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 矛野牙=3=改左主題-v-呵呵
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b0n` 的帖子
我老豆警司啵;
洗吾洗我叫我老豆黎幫你 : )

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 明希 的帖子
佢思覺失調...以為你想害佢吧

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 【魚旦】 於 2007-9-18 11:54 PM 發表
我老豆警司啵;
洗吾洗我叫我老豆黎幫你 : )

旦旦 唔好玩人啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 柏洛仔 的帖子
=.=...佢係咪開個post想講自己幾勁有差佬個d
唔驚人蝦佢=.=?!?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2007-9-19 12:16 AM 發表

旦旦 唔好玩人啦

下; 我講真架啵= - =
你見過我老豆咩 ?

雖然我系壞份子.. 旦系
甘樣吾等於我老豆吾可以系警司 : )

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 柏洛仔 於 2007-9-19 12:17 AM 發表
=.=...佢係咪開個post想講自己幾勁有差佬個d
唔驚人蝦佢=.=?!?!

有差佬有咩用?
即系日日叫差佬陪你放學?!
人地系要打你既;
搵個3吾識7既..打完你..你都咪知發生咩事喇  (講真)
到時報警.. 你連佢樣都咪見過;  報黎都冇用..
理得你老豆系  太上老祖 !  :D

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 柏洛仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 【魚旦】 於 2007-9-19 12:20 AM 發表

有差佬有咩用?
即系日日叫差佬陪你放學?!
人地系要打你既;
搵個3吾識7既..打完你..你都咪知發生咩事喇  (講真)
到時報警.. 你連佢樣都咪見過;  報黎都冇用..
理得你老豆系  太上老祖 !  :D

好呀講得好...打佢老祖SO GOOD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 【魚旦】 於 2007-9-19 12:18 AM 發表

下; 我講真架啵= - =
你見過我老豆咩 ?

雖然我系壞份子.. 旦系
甘樣吾等於我老豆吾可以系警司 : )

未呀....真係唔知=-=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
我開呢個post都系想知道原桃黎間學校咁恐怖= =!條友都吾知講真定講假= =
警司@v@!!!?算吧啦= =!~我投降了-v-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-19 01:17 AM 發表
我開呢個post都系想知道原桃黎間學校咁恐怖= =!條友都吾知講真定講假= =
警司@v@!!!?算吧啦= =!~我投降了-v-

講真; 呢間學校我已經覺得系好和平..
好多甘既band等既學校.. 都冇可能甘太平= - =!
    讀 官 中 甘 耐; 都 冇 乜 見 人 搞 事. ..

甘 當 然 吾 系 完 全 冇 喇  : )

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...