加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 矛野牙=3=改左主題-v-呵呵
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。愛是無罪卍* 的帖子
矛野牙=3=改左主題-v-呵呵

吾講喇~你地可以傾落去既~吾想比班人睇到姐~~~
kaka!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-18 05:10 PM 發表
家陣真系好驚~.~!!!!事發今日9月18日~放學時間
個時禾同班fd去2樓搵老師~之後有條吾知中二定中三話點解禾隻眼會咁紅~.~
之後有人同佢講我系天生~跟住冇啦啦話我串佢~
我話我有鬼串你牙?!我有串你你咪搵陳sir囉 ...

你咁話佢佢好唔開心架其實
要尊重下人地,可能有好多人串佢呢樣野架
你比人咁話你都唔開心啦,可能佢比人串得多呢樣野,你話一話佢就覺得你串佢架啦
不過佢又係架,唔好為左呢d小小架事就話人地串佢啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007/9/18 17:10 發表
家陣真系好驚~.~!!!!事發今日9月18日~放學時間
個時禾同班fd去2樓搵老師~之後有條吾知中二定中三話點解禾隻眼會咁紅~.~
之後有人同佢講我系天生~跟住冇啦啦話我串佢~
我話我有鬼串你牙?!我有串你你咪搵陳sir囉 ...

1B班同學.知吾知佢叫咩名'XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

唉=v=佢總講得好串咁-v-萬一我聽日比人打\口/!點算哇\口/!!!
算喇\口/!!!我吹定先=3=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-18 09:32 PM 發表
唉=v=佢總講得好串咁-v-萬一我聽日比人打\口/!點算哇\口/!!!

嘩 好驚呀 聽日學校門口 有大件事 發生  個個邊個黎GA

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-18 09:32 PM 發表

算啦,佢可能講下姐,有好多人都正係嚇下你算架啦....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

家陣f1都蝦~好好蝦!?未死過=v=!!!佢真系等禾禾叫我牙哥黎- -!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-18 11:26 PM 發表
家陣f1都蝦~好好蝦!?未死過=v=!!!佢真系等禾禾叫我牙哥黎- -!!!!

你哥哥邊位黎ga,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

識差佬~個d囉= =!再吾系叫埋我老豆= =!我老豆話佢整禾佢吾洗返到屋企-3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 。愛是無罪卍* 於 2007-9-18 11:44 PM 發表
識差佬~個d囉= =!再吾系叫埋我老豆= =!我老豆話佢整禾佢吾洗返到屋企-3-

甘勁呀.........

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...