加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 大家想唔想中一至中三聖誕節有大食會開  (單選) [參與投票的會員]
  21 (95.45%)
唔想   1 (4.55%)

標題: 大家想唔想中一至中三聖誕節有大食會開
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
大家想唔想中一至中三聖誕節有大食會開

我中四了><
等到今年了,好耐都未開過派對
入禮堂悶到死,又唔好玩喎,
都唔知中一至中三唔比我地開派對
睇個d野又悶到死=.=,次次都係教會請返來
講耶穌係到,等左今年好耐了,因為小六後,就無開了

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 hilaryqq 的帖子
想呀..........不过d呀sir同常5比罗~~~
今年最后一年!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
咁又係~咁咪好慘囉~冇野好做~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子
當然想的啊.
小學都有啦-,-''
點解中學冇 - -''
要自己出去食lunch既-_-''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 巫仁愛` 於 2007-9-14 08:12 PM 發表
當然想的啊.
小學都有啦-,-''
點解中學冇 - -''
要自己出去食lunch既-_-''

好多間中學都有=.=,我地就無,唉....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
算啦...比何xx佢都唔比嫁啦~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子
我都想呀~~~
食薯片牙~~~~~
正~~~~~
我好想係班 入面整個 大食會 玩下人都好MA~~
蛋糕整落人地塊面度~~~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-9-15 12:01 AM 發表
我都想呀~~~
食薯片牙~~~~~
正~~~~~
我好想係班 入面整個 大食會 玩下人都好MA~~
蛋糕整落人地塊面度~~~~

老師上年講左唔比做呢d野=.=
老師可能會在場

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
想呀不過沒

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2007-9-15 09:04 AM 發表
想呀不過沒

你今年中四有啦......

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...