加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [自創]女友50戒條,,不要笑我勒..玩玩而已
載入中 ...
波波.3.
認證會員
- 可愛Line;已經無呢隻歌仔唱

會員編號 301448
精華 0
積分 1326
帖子 871
威望 0 點
I-See幣 13489 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-8
註冊天數 6266
來自 ×`'你屋屋的花園*…
狀態 離線
  只顯示 波波.3. 的帖子
[自創]女友50戒條,,不要笑我勒..玩玩而已

01.首先我要說我是你的男友而不是你的氣袋,你不開心可以跟我說,但不可以拿我來插
02.我習慣性喜歡賴床,,請你每次都叫我起床
03.我喜愛吃糖,,請你逛超市的時候順手買一堆回來
04.有舊情人約你,,如非必要,,請勿應約,,如果急事請你跟我說,,但我也會妒忌
05.我比較孩子氣,,請你像哄小朋友一樣呵護我
06.我放工回來,,請給我一份甜蜜的笑容,,然後緊緊抱我一下說句,,我很掛念你
07.我喜愛到機鋪打機,,你可以叫我教你玩,,但請你不要阻止我每星期花上百多元來滿足
08.我不太愛逛街,,但你很想我跟你一起去也沒有所謂,,但不要經常
09.逛女裝部,,內衣褲我也沒有所謂,,但請不要套在我的身上然後問我你穿上會不會好看
10.我穿衣的Taste不太好,,最好每天你都幫我襯好一套
11.請定期幫我購買新衣服,,因為我不太會打扮
12.我肚子痛的時候請你不要離我太遠,,隨時送上一杯暖水和3顆喇叭丸
13.當我親近凝視你的時候請你合上眼,,好讓我親你一下
14.我不會做家務,,但當我做家務的時候即使做得不好也讚我一下,,背後自己汁手尾
15.當我做好一件事,,即使是把鐘換了電,,你都說一句有你真好
16.我唔會記住第1次同你係邊到約會,,kiss,,你介意的話你你暗示一下提提我,,我還是會準備一下
17.你心裡面諗d咩,一定要同我講,因為我好蠢,你唔同我直接講我唔會知道
18.唔准對我講大話
19.我手汗比較多,,請你不要介意我拖著你的時候手都濕了
20.我唔揀飲擇食,所以你可以幫我渣主意叫食物
21.我最鍾意既甜品係楊枝甘露
22.我無咩意見,,約我出街可以諗定節目,我去邊都NoProblem,,但唔好話我無主見,,
23.如果我遲到,,請你打電話提提我,,因為我很少遲出門口的,,應該是忘了,,可是求求你別鬧我那麼盡
24.請不要節省你的吻,,故意在我半睡半醒的時候親我並幫我蓋好被子
25.記著我的生日,新歷足夠了,,因為我不會算舊歷
26.我睡覺會流口水,,請你不要笑我
27.有時還會有鼻寒,,請不要錄下然後重播給我聽
28.我好少會飲酒,,但我飲既時候你唔好阻止我,,但當我醉了的時候請你叫醒我
29.我不吸煙,,請你也不要吸
30.我好少講粗口,,但唔=我唔講,,聽倒請裝聽不見
31.跟我吵架的時候請你不要頂咀贏我,,裝一下傻,,哄一下我,,好讓我可以下台
32.我經常會發夢,,而且很怪的,,例如跟你一起賣魚蛋,,請你隨便你笑一下
33.你發夢男性只可夢見3種,一是你爸,一是我,另一是兒子
34.唔好係你爸爸媽媽面前話我,,我需要面子的
35.唔比話我既好朋友係豬朋狗友
37.我鍾意望靚女,,但不等於我不愛你,,請放心
38.我不記路的,,請你拖著我走過每一處
39.我鍾意睇邪流丸王子,,同忍者亂太郎,,做的時候請你提我一下,,以及不要轉我的台
40.明珠930你要同我一齊睇,,由其是鬼片,我會借d意攬住你,,但不代表我細膽
41.我眼訓的時候說話是最真的,,你可以問我最愛是誰,,但請不要問我一些你明知答案而你聽到會傷心的問題,如你靚唔靚,肥唔肥
42.唔好問我阿媽同你跌左落水會救邊個,,我雖然識游水但係我唔識救人
43.見倒超市Rexona減價幫我買幾枝,,因為我比較大汗
44.我日日會磅下有幾重,,你唔準笑我肥
45.煮飯唔好煮咁多,,因為我習慣全清,,你煮太多我會肥
46.我最鍾意著襯衫和西裝,,你不準說我土
47.我鍾意儲錢多過洗錢,,你要錢可以跟我拿,,但不要太大花
48.我講野係咁長氣,,你要習慣一下,,長氣表示我緊張你
49.我喜歡大笑,,而且很誇張,,不用太驚奇
50.我知道以上要求太高,,但請你接受一下,,因為每一條我都只是想你緊張我

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
純慢;D
高級會員

會員編號 237262
精華 0
積分 1316
帖子 573
威望 0 點
I-See幣 8273 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-28
註冊天數 6396
狀態 離線
  只顯示 純慢;D 的帖子
正wor!表達心聲+_+
都可以令我地女仔明白你地男仔更多~GOOD!
SUP你!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
LokB
初生嬰兒

會員編號 146232
精華 0
積分 477
帖子 49
威望 0 點
I-See幣 11200 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-2
註冊天數 6637
狀態 離線
  只顯示 LokB 的帖子
好好呀^^加油!!!

頂部
∼阿喬∼
吹水學徒
唉......

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 203119
精華 0
積分 1750
帖子 1164
威望 0 點
I-See幣 10750 錢
GAME幣 141 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-20
註冊天數 6496
來自 咖瑪星雲 k66行星
狀態 離線
  只顯示 ∼阿喬∼ 的帖子
勁!!!!!
推下先!!
支持你!!

男人的一生,不過對女人做兩件事:超乎她想像的好和超乎她想像的壞。
女人用他的好來原諒他的壞。如果有一天他們不能在一起,不是他太壞,而是她太好。
頂部
maniii.
吹水之臣
♥森霸王<3

會員編號 41863
精華 1
積分 23825
帖子 12479
威望 4 點
I-See幣 53188 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-17
註冊天數 6834
狀態 離線
  只顯示 maniii. 的帖子
39.我鍾意睇邪流丸王子,,同忍者亂太郎,,做的時候請你提我一下,,以及不要轉我的台
呢條超正哈哈xd
support :]

頂部
波波.3.
認證會員

會員編號 301448
精華 0
積分 1326
帖子 871
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-8
註冊天數 6266
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 IKY. 於 2007-9-11 09:40 PM 發表
呢條超正哈哈xd
support :]

真係好好睇嫁,,由其是佢呵呵呵果陣好正

頂部
 Ca`
吹水學徒
  愛...

會員編號 246539
精華 0
積分 3793
帖子 2001
威望 0 點
I-See幣 14096 錢
GAME幣 1163 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-13
註冊天數 6381
來自 ♥♥老母肚子"
狀態 離線
  只顯示  Ca` 的帖子
超正
真係你自己作架@@??你好得意
09.逛女裝部,,內衣褲我也沒有所謂,,但請不要套在我的身上然後問我你穿上會不會好看

超好笑xP

[color=red]已經過去[/color]
頂部
assassin
認證會員

會員編號 327443
精華 0
積分 1812
帖子 815
威望 0 點
I-See幣 13672 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-6-1
註冊天數 6211
來自 你屋企個老鼠洞
狀態 離線
  只顯示 assassin 的帖子
勁喎~想了解男仔既心諗咩喇~^^~

頂部
波波.3.
認證會員

會員編號 301448
精華 0
積分 1326
帖子 871
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-8
註冊天數 6266
狀態 離線

QUOTE:
原帖由  CA`` 於 2007-9-16 02:02 PM 發表
超正
真係你自己作架@@??你好得意

超好笑xP

對...是我作的
我沒有所謂的..
只是..套在我身上感覺自己有點變態

頂部
波波.3.
認證會員

會員編號 301448
精華 0
積分 1326
帖子 871
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-8
註冊天數 6266
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 assassin 於 2007-9-16 07:01 PM 發表
勁喎~想了解男仔既心諗咩喇~^^~

只適合比較孩子氣的男生- -

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...