加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地想官中有咩改善!?*
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
勁呀∼∼正正正正

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 余迪偉 的帖子
換校長~!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 巫仁愛` 於 2007-9-9 09:17 PM 發表

各位同學仲記得我既夢想係咩嘛?
我既夢想係「TPGSS」=,.=
「T係tolerance啦」(= =''
「P...」(唔記得左-口-'')
「S係smile啦」
「S係success」=,.=
弄得我快傻了-,.-''

俾多1句你啦:["my dream"]
-3-"...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 無法顯示名稱 的帖子
我覺得我地學校1字講曬...7
日日都排隊入學校...好7嫁Ma
個校長又5係5係知自己樣衰
仲樣過何XX 5打佢都5係人啦...
唉...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
我都好僧日日咁排=.=""....

佢又真係好煩..."..之前個校長都沒咁多野講"""

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

都5知佢係咪天生鬼鼠...
佢日日都企係學校門口...但係佢實在太高la
搞到佢走左出泥學校門口...我都5知

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
好多人都係睇佢唔倒嫁啦~佢唔講野都唔知佢望緊你~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 assassin 於 2007-9-10 10:13 PM 發表
好多人都係睇佢唔倒嫁啦~佢唔講野都唔知佢望緊你~

咁都5係最慘...
最慘既係佢企係你隔泥都see佢5到

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
何xx係邊個呀~~????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 癲chi`:] 的帖子
我覺得要改校規囉-3-'
改左校規我地可以帶電話啦xD'

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...