加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地想官中有咩改善!?*
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子
你地想官中有咩改善!?*

主要我想d訓導吾好日日都企系到 打招呼同check人 -___-'
早會吾好講廢話最好-0-'

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子
最好做多D 善事..
同咪我地要努力讀書..
不過無可能....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子
入學校都要排隊-__-
咩都好需要改善"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子
=,.=
我覺得有好多的-_-''
早會講果d野係關於星軍的 - -''
不如自己同星軍d人講 - -'
同我地講黎有啥用哦-________-''
最好個校長唔好成日「my dream.......」=,.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
我想以前個校長番番黎.
甘1定有好多改善XD'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
一定啦....以前果個好人好多啦...依+呢個串爆

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 巫仁愛` 於 2007-9-9 06:24 PM 發表
=,.=
我覺得有好多的-_-''
早會講果d野係關於星軍的 - -''
不如自己同星軍d人講 - -'
同我地講黎有啥用哦-________-''
最好個校長唔好成日「my dream.......」=,.=

「my dream.......」=,.=
  講得好.. 我既["夢想"] 好想嘔囉...
  佢有佢地「夢想 "] 甘關我地咩事WOR!
   阻住曬我地D 時間...  真係好鬼長氣..
   講多1句: MY DREAM  真係想車爆佢..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
可以狂玩~~~~~~~~~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
我唔想日日返學係門口好多老師查頭髮

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-9-9 07:47 PM 發表

「my dream.......」=,.=
  講得好.. 我既 好想嘔囉...
  佢有佢地「夢想 "] 甘關我地咩事WOR!
   阻住曬我地D 時間...  真係好鬼長氣..
   講多1句: MY DREAM  真係想車爆佢..

各位同學仲記得我既夢想係咩嘛?
我既夢想係「TPGSS」=,.=
「T係tolerance啦」(= =''
「P...」(唔記得左-口-'')
「S係smile啦」
「S係success」=,.=
弄得我快傻了-,.-''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...