加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦● 5個cm1個po
載入中 ...
  所需閱讀權限 1  
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6686
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦● 5個cm1個po

[sell=0]新PO
同之前吾同咖
重新睇過喇
你地可以系度訴苦 吹水 傾計
我會回番咖

[﹛人物介紹﹜]

女主角:卓曉淇(我)  F.1                                    最高五粒
靚女指數:★★★★★                      富有指數:★★★★★
串嘴指數:★★★                       潮流指數:★★★★★   
Ps﹒開朗樂觀,, 吾鍾2寸人,, 旦只要系佢吾据既人,, 就寸,, 好多人刀好錫佢,,

宋穎熙(穎) F.1                                          
靚女指數:★★★★                       富有指數:★★★★
串嘴指數:★★★★★                      潮流指數:★★★★★
同淇 家,, 好勇,, 超串,, 成日刀串人,, 牙爸系黑社會,, so有d黑社會背景//

藍家瑤(家) F.1   
靚女指數:★★★                         富有指數:★★★
串嘴指數:★★                           潮流指數:★★      
超善良﹐﹐OK有錢,, 淇佢地吾想教壞瑤,,\,, //

莫凱恩(恩)F.3
靚女指數:★★★★                         富有指數:★★★★
串嘴指數:★★★★                       潮流指數:★★  
校花  F.1冇得JOIN  佢先做到 超奸,, 成日溝仔,,, 好憎淇等人,, 成日想害佢地,,

男:
張耀恆(耀):F﹒3
型仔指數:★★★★★                      富有指數:★★★★★   
串嘴指數:★★★★★                     好打指數:★★★★
同希、賢系Fd,, 同希由細識到大,, 有黑社會背景,, 刀幾打得,, 差吾多嘜拳刀識,,
除左詠春,,

卓俊賢(賢):F.4
型仔指數:★★★★★                       富有指數:★★★★★     
串嘴指數:★★★★★                           好打指數:★★★★★
淇既牙哥  系黑社會度色希 耀  

張俊希(希) F.3
型仔指數:★★★★★                     富有指數:★★★★★   
串嘴指數:★★★★★                      好打指數:★★★★★
pS﹒好鍾2玩,, 無喇喇串人,, 好善變,, ,, 有黑社會背景[sell=0]

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6686
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

第1章
12:30 p.m
[[後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海]]←我鈴聲
賢: 喂 妹 今晚吾好反黎牙
我: 下 點…     (佢cut左線喇)  
我: 吊 有冇搞錯
我: 死 幾點? 12:30喇 T卜喇

2:00
MK
我: SOR SOR
我: 下 冇人既 呵 完來佢地未黎  哈哈
[[後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海]]
我: 喂 穎 咁晏咖 遲到牙
穎: 我地等左你成粒鍾喇 XYZXABCDEFGHIJK   佢系咁講 講左成分鐘
我: 下  梳梳 吾好嬲喇 穎bb
穎: 冇嬲喎
我: ……….
我: 你地系邊`牙
穎: 你轉身望下
轉身
我: 哦
收左線
家: 有冇搞錯 咁晏
我: 晏左d姐
穎: 成粒鍾喎
我: 今日所有開支 我既
家. 穎: 講過要算數咖
X: 系米聽者有份

系邊個呢????

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6686
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
吾通冇人十卜
我咁多hw要做刀打
心淡心淡
聽日頭條實有人自殺
個個就系我

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
kayanstar
初級會員

會員編號 267413
精華 0
積分 326
帖子 256
威望 0 點
I-See幣 14379 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-27
註冊天數 6332
狀態 離線
  只顯示 kayanstar 的帖子
^^你要繼續post..

頂部
siu拔
吹水新手
臭儀` 是也 =)`

會員編號 358787
精華 0
積分 4873
帖子 2574
威望 0 點
I-See幣 10294 錢
GAME幣 0 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 NGA
閱讀權限 90
註冊 2007-8-14
註冊天數 6132
狀態 離線
  只顯示 siu拔 的帖子
十卜你啦!!!
快D PO啦..加油*.
幾好睇NA`

i am小拔拔butttt x 但我一點也不笨

♥` 請你別離開了我的視線;
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6268
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

+卜AHhh"
唔好心淡..我黎支持你LAaa*
sUp=]]

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6380
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
好好睇a

po多d  a

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6686
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 kayanstar 於 2007-9-8 12:10 PM 發表
^^你要繼續post..

我會咖喇...
thzz你既十卜

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6686
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 siu拔 於 2007-9-8 12:53 PM 發表
十卜你啦!!!
快D PO啦..加油*.
幾好睇NA`

我會+油咖na
而家po

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6686
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 永恆` 於 2007-9-8 04:25 PM 發表
+卜AHhh"
唔好心淡..我黎支持你LAaa*
sUp=]]

thzzzz
我刀會去十卜你咖

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...