加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 中一仔可唔可以用鈄背袋/鈄揹袋架
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SiU鋒 的帖子

QUOTE:
原帖由 巫仁愛` 於 2007-9-6 06:54 PM 發表

我F.1都只係咩平時普通的書包-_-
唔係斜''咩''果d- -
我都知道多書耶..
仲要行上4樓/________\''

係e間學校真係火火地-3- 成日都要咩書包 行行行 煩死-3-頂-3-話咩要保障自己d野-3-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 巫仁愛` 於 2007-9-6 06:54 PM 發表

我F.1都只係咩平時普通的書包-_-
唔係斜''咩''果d- -
我都知道多書耶..
仲要行上4樓/________\''

起碼中二 先好用=w="係1樓 唔洗咩行

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2007-9-6 06:57 PM 發表

哥哥仔我係4樓中1仔係4樓^^

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2007-9-6 06:57 PM 發表

而家中二-,.-
但依然都係好重.
幾時先有locker架- -''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 SiU鋒 於 2007-9-6 06:57 PM 發表

係e間學校真係火火地-3- 成日都要咩書包 行行行 煩死-3-頂-3-話咩要保障自己d野-3-

嗯-,.-
我之前都係咁- -''
好辛苦呢T^T''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 巫仁愛` 於 2007-9-6 06:58 PM 發表

而家中二-,.-
但依然都係好重.
幾時先有locker架- -''

好像要中4 先有  哈哈~~

我金年有得用

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

d老師又煩死 唔可以訓架-3- 一訓係到就串你-3-中有d 飯好煩食-3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2007-9-6 07:00 PM 發表

好像要中4 先有  哈哈~~

我金年有得用

你就好啦-3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 SiU鋒 於 2007-9-6 07:00 PM 發表
d老師又煩死 唔可以訓架-3- 一訓係到就串你-3-中有d 飯好煩食-3-

一訓係到就串你正常la -口-..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SiU鋒 於 2007-9-6 07:00 PM 發表

哈哈=.="....

係好難食的

不過好在中2 就有得出來食=.=

有D學校中4先出得來食飯

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...