加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: }轉{°°]型靚辣妹vS花心公子..||
載入中 ...
黑白
初級會員

會員編號 347534
精華 0
積分 560
帖子 112
威望 0 點
I-See幣 11866 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-17
註冊天數 6181
狀態 離線
  只顯示 黑白 的帖子
}轉{°°]型靚辣妹vS花心公子..||

--------------*主要人物*--------------
====*女*====
牙鈴[Ling姐]:辣妹~~超型、超靚、超串、好打得,係Band3中學讀F.1A~~
牙嵐:牙鈴既好朋友~~幾靚,同牙鈴讀同一班~~
牙雪:牙鈴既好朋友~~幾靚,同牙鈴一班~~
====*男*====
牙然:超花心~~好有錢,超型、超靚仔、幾串、好打得,係Band3中學讀F.1D~~
牙風:牙然個好朋友~~型仔、靚仔、幾打得,同牙然同班~~
牙樂:牙然個好朋友~~靚仔、讀書成績係佢地入面最好,同牙然同班~~
-------------*途中加入人物*-------------
====*女*====
牙欣:香港人
牙心:香港人,,牙熙名符其不實既女友
長谷川 雪乃:日本人,,長谷川集團既千金
牙雨:日本人
牙悠:香港同日本人既混血兒,,牙然屋企既其中一個工人,,同牙鈴做左FD
牙晞:香港人,,牙欣屋企既其中一個工人,,同牙欣係青梅竹馬,,同牙鈴做左FD
====*男*====
牙熙:香港人
牙月:香港人,,牙鈴既前度男友
牙架:日本人
牙龍:香港人,,牙鈴既養父,,黑社會大佬
牙皓:香港人,,牙然家司機
--------------*暫時咁多*--------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6318
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
下,,你吾p0既
十卜下

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6203
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
咁多人要記既-V-

頂部
TOFUv3v
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 215947
精華 0
積分 6228
帖子 5228
威望 0 點
I-See幣 18961 錢
GAME幣 4381 個
MSN宣傳 49 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-10-1
註冊天數 6470
來自 葵涌
狀態 離線
  只顯示 TOFUv3v 的帖子
下...Po得個人物 !

快D Post啦 =]

頂部
黑白
初級會員

會員編號 347534
精華 0
積分 560
帖子 112
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6181
狀態 離線
  只顯示 黑白 的帖子
Sor,,,之前部電腦有d問題

[*第一話...
牙鈴"嗨!牙嵐
牙嵐"halo!Ling姐!
牙雪行過黎,話"halo!Ling姐、牙嵐!
牙鈴、牙嵐"halo~
佢地傾下傾下計,有個男仔行埋黎...
男仔"嗨~~Ling姐!
牙鈴"嗨~~牙風!
牙風"呢兩位咁令女既小姐係...??
牙鈴"乜你仲係咁口花嫁...一見到佢地就即係講埋呢d野...佢地係我既fd,佢係牙嵐,佢係牙雪。
牙風"Ling姐,大家咁話la...你同你fd一樣,都係咁令女...好高興認識你地啵!牙嵐、牙雪!
牙嵐"嗨!牙風~~
牙雪"halo~~牙風
牙風"牙嵐,你可唔可以做我girl friend??
牙嵐"下?咁突然...
牙風"得唔得?
牙嵐"...得......
牙風"好野!
牙鈴"嘩...溝女溝得咁快ar...
牙風"洗乜講?
牙雪"喂!上堂la!走la

頂部
黑白
初級會員

會員編號 347534
精華 0
積分 560
帖子 112
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6181
狀態 離線
  只顯示 黑白 的帖子
[*第二話...
[1D班....]
牙風"嗨!然哥!
牙然"岩岩我見到晒啦~~
牙風"見到乜?
牙然"溝女囉~~唔係咩??唔通仲有其他...??[奸笑]
牙風"下...冇la冇la...溝女之嘛~easy la~不過我覺得Ling姐令d...但係佢惡過我,所以我唔會要佢做我gf
牙然"Ling姐?岩岩三個入面其中一個牙?
牙風"係呀~~佢係辣妹黎嫁!
牙然"係咪至靚女、服飾至in果個??
牙風"係呀!不過佢都好串~~
牙然"等我試下溝佢先...
牙風"你唔好攞屎上身la...
牙然"你講咩呀?[扮嬲]
牙風"冇...[扮驚]
牙樂"唔好玩la~~上堂la
牙然"我不嬲都唔上堂嫁la~~bye bye先
咁就曠左課la...
[1A班...]
牙鈴"牙嵐,你幾時變到咁open嫁?咁快應承人...佢好花心嫁!
牙嵐"我唔驚......
牙鈴"咁算la...
之後又走左出課室

頂部
黑白
初級會員

會員編號 347534
精華 0
積分 560
帖子 112
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6181
狀態 離線
  只顯示 黑白 的帖子
*第三話...
話說佢地出左課室之後...
牙鈴上左天台...牙然亦都上左天台[作者"e家好興上天台曠課]
牙鈴咁就撞到牙然la..
牙鈴"嗨~令仔~叫咩名ar?
牙然"你都令女呃~~我知個個都叫你Ling姐,我叫牙然~~個個都叫我然哥~
牙鈴"咁我叫你牙然就得la...因為我唔會服任何人嫁~牙然,你點知個個叫我Ling姐?我唔識你嫁wo...
牙然"Anyway la...我想溝你~~
牙鈴"樂意奉陪~~不過你要知道,我唔受溝嫁wo~
牙然"咁先好玩加嘛~
牙鈴"我唔會俾你玩到我嫁囉
牙然"睇下點~~我就唔信我溝唔到你囉
牙鈴"唔好咁有信心住...我驚你遲d走都走唔撤炸~
牙然"(扮驚)嘩~~我e家好驚呀~~
牙鈴"唔好扮野la...我唔受嫁
牙然"乜你咁嫁...
牙鈴"唔俾咩?呢個就係我~~
牙然"超...
牙鈴"超你個死柒頭呀!超超超~~變超人呃笨!
牙然"唔洗咁bor...Ling姐~~
牙鈴"既然你叫得我做Ling姐,就乖乖地la...唔好黎煩我~
牙然"咁我叫你牙鈴囉...
牙鈴"sor~我唔鍾意你叫我牙鈴wo...
牙然"唔鍾意之嘛~~我偏要叫~~
牙鈴"好囉...我易名...
牙然"好...我唔叫你牙鈴,叫番你做Ling姐...
牙鈴"記住呀~唔好同我玩野!
牙然"ok~~
牙鈴"你讀咩班嫁??
牙然"1D班~
牙鈴"同我同年....你e家即係曠課la...
牙然"大家咁話...
牙鈴"真係難得...
牙然"y?
牙鈴"因為估唔到我地學校d人都敢曠課lo...
牙然"你唔係咩~~
牙鈴"我同你唔同,我不嬲都係記過出生...
牙然"果然係辣妹~~
牙鈴"你check過我個底?
牙然"唔係,係朋友口中聽番黎~~
牙鈴"不過就算你想check都check唔到,因為我係唔會俾任何人查到嫁...而且,就算你查到,對我黎講都冇用~~
牙然"下...點解??
牙鈴"你查下咪知lo....再唔係就問下d查過既人lo...
牙然"哦..咁我e家即刻去查~~byebye~~
牙鈴"bye~
牙然走左之後,牙鈴就話"你冇可能查到...因為我根本就冇前身...

[*第四話...
牙然走左番課室...
上緊堂既老師就話"xx然,你做咩e家先番呀?
牙然"miss!唔好亂講野la!你老花定近視呀!?唔係,應該話你副眼鏡有問題,配過la!我成大個袋係度嫁!
miss"你...
牙然"我咩呀我?
miss"你同我出去罰企!!
牙然"你都痴既!我先唔理你!
miss"你!!我話俾校長知呃拿!
牙風"miss,你新黎就真係咩都唔知,牙然既老豆係邊個你知唔知??
miss"點知o者!?
牙風"佢老豆咪就係校長lo!所有人都知嫁la~~
miss"下...唔係掛...咁算la...繼續上堂...
牙然"thx wo...牙風...牙風,我想問問,果個叫Ling姐既人既底,你有冇check過??
牙風"你唔係想溝佢掛??
牙然"係呀!講la...佢話我實check唔到...
牙風"你見過佢?幾時??
牙然"你咪理la~~快d講!
牙風"我check過...
牙然"係點嫁係點嫁??
牙風"......
牙然"快d講la!
牙風"佢...佢...我....我完全check唔到佢任何野!!
牙然"(驚訝)唔係掛!?牙風,你係check野天才黎嫁wo!
牙風"我果時都好驚訝!佢竟然係冇底嫁!
牙然"下......咁恐怖?
牙風"所以你都係唔好溝佢la...佢係d咩人我地都唔知,應該話除左佢都唔會有人知...
牙然"唔會掛...佢老豆老母呢?
牙風"我冇見過...
牙然"下...唔通佢真係冇底既??
<<回到牙鈴那邊...天台...>>
牙鈴"天空真係令~~
男聲"嗯!
牙鈴"邊個??
男聲"牙鈴,你唔記得我拿??
牙鈴"係.......你??
============================
果個人係邊個呢??

頂部
小LA
初級會員

會員編號 330238
精華 0
積分 707
帖子 215
威望 0 點
I-See幣 13046 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-7
註冊天數 6221
狀態 離線
  只顯示 小LA 的帖子
系邊個牙?
快D POST NA`

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6083
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
快dpost啦,
thx  you呀,
記住快dpost呀~
唔該晒你呀~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
★傻寶☆啜啜卜
嬰兒上路

會員編號 398326
精華 0
積分 333
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 12576 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-3
註冊天數 6011
來自 香港
狀態 離線
cm..................cm

不是說好了,要永遠忘記他嗎?
我、我還以為..
只要不再見他,感覺便會慢慢消失,一切也會漸漸淡忘。
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...