加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地覺唔覺得官中越來越差,越來越嚴=.=  (單選) [參與投票的會員]
覺得   43 (89.58%)
唔覺得   5 (10.42%)

標題: 你地覺唔覺得官中越來越差,越來越嚴=.=
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 傑=口= 的帖子
明嫁la

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ibu 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-10-23 06:21 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
依家都未知今年升吾升到中四tim*-口-"
我怕升吾到-,-!!!,,行為問題,,!
自問自己有幾努力??答案:冇:〕!
依家個個老師都咁乞人僧!雖然嚴!但成日扮得以為自己好令仔;好型果d嘔"林道榮其中1個;其次2;羅仲光 ...

你講野都幾好笑wor~~~
怕自己升唔到中四, 但自己又唔努力
跟住話d老師乞人憎, 原因係佢地扮到以為自己好令仔
我唔係想寸你呀
但我想講就係佢地邊個覺得自己好令仔呀?
好多人都會執下自己個樣先出街架啦
你唔好話俾我知你一起身就咁返學呀?
林sir同埋呂sir後生d, 咁佢地衣著後生d都正常丫~~~
但你話羅sir, 張sir(張國聰??)同埋蔡sir, 我真係feel唔到佢地有扮過囉~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 o0coco 的帖子
今次我全部吾合格=]

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 o0coco 於 2007-11-10 03:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
今次我全部吾合格=]

一科都無!?=.="
算啦,測驗姐,考試努力d啦
仲有機會架

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 o0coco 於 2007-11-10 03:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
今次我全部吾合格=]

=.="....測驗都唔合格.....

不過算la-.-....肯溫書一定會番格的

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 地獄少女-閻魔愛 的帖子
我覺得D老師有少少心理變態囉!!!
科學小測唔合格要留堂1個月~
時間又少 & D卷有成4板(雙面)
D英文又多;中文部份全部要寫超多字
我投降la ~ T^T

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Waik 的帖子

QUOTE:
原帖由 地獄少女-閻魔愛 於 2007-11-12 10:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我覺得D老師有少少心理變態囉!!!
科學小測唔合格要留堂1個月~
時間又少 & D卷有成4板(雙面)
D英文又多;中文部份全部要寫超多字
我投降la ~ T^T

hahahahahaha笑死我

頂部
臭豐_
嬰兒上路

會員編號 378679
精華 0
積分 501
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 12756 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-12
註冊天數 6043
狀態 離線
  只顯示 臭豐_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 Anonymous 於 2007-9-4 10:41 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我上年都唔想講
今年好似仲衰過上年,唔講唔得
上年都夠衰啦,次次早會都要睇頭髮,校服,
好煩呀!!!
d同學d成績越來越差
band2尾轉到band3,又下降了
今年都唔知會唔會仲衰,又換校長,又多左其他學校入來的新老 ...

因為有你與我
還有那麼多比我大的讀書人的''認真讀書態度''
唉..有邊間學校唔衰丫,間學校又唔係好過人,又好似好嚴咁,好心LA,
D學生壞理得佢囉,不過我都廢事理,間學校又無聊又悶,1D人都唔識,轉校算數,你地見唔到我架啦,88定先

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...