加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地覺唔覺得官中越來越差,越來越嚴=.=  (單選) [參與投票的會員]
覺得   43 (89.58%)
唔覺得   5 (10.42%)

標題: 你地覺唔覺得官中越來越差,越來越嚴=.=
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 gn01742758 的帖子
今年都唔知咩事~我就feel到有咩安全感~咁不如我地轉校啦~呢

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 gn01742758 的帖子
而家呢間學校都知咩樣~衰到咁

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 gn01742758 於 2007-9-9 01:07 PM 發表
而家呢間學校都知咩樣~衰到咁

官中真係好.......唉

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
有幾個f1轉左校啦   我細老都係∼∼

當d f1仔  係傻仔咁玩  唔轉都唔得啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-9-9 09:40 PM 發表
有幾個f1轉左校啦   我細老都係∼∼

當d f1仔  係傻仔咁玩  唔轉都唔得啦

F1仔都要轉校=.=
咁f2-3點算呀
幾時讀完中學?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
考得好果d就轉校嫁啦~你唔知咩?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 assassin 於 2007-9-10 07:24 PM 發表
考得好果d就轉校嫁啦~你唔知咩?

明要啦,間學校咁差,有人會想讀咩?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 yeungkin05 於 2007-9-8 01:07 PM 發表
我反而覺得學校嚴格d較好    一來可以提高校譽  二來又可以令到學生的成績進步  校長所定的新政策相信是成功的   我都吾想幾年後的官中會消失

1. 佢甘嚴係要升番上BEN2 2. 佢甘樣都唔會令學生成績進步的 3. 校長甘樣係逼緊我地 唔係想我地好.....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2007-9-11 10:10 PM 發表

1. 佢甘嚴係要升番上BEN2 2. 佢甘樣都唔會令學生成績進步的 3. 校長甘樣係逼緊我地 唔係想我地好.....

哈..
講得冇錯..
想我地讀書好都幾難啦=.=
中學有吾整個d camp 去玩..
又要到中四之後先可以旅行..
又無野玩wor!!,,
又吾可以開個大食會喎`聖誕又要入hall*
又吾俾小息帶野食上樓-,-! 真係...
我都吾知再可以講邊d好,,都有d好既-,-
f.2 可以出去食野- 0- 得呢樣有自由*]]
o晒.. 數得幾多樣好?你地話係唔係..
我都要俾心機讀書轉校喔._________.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-9-13 04:57 PM 發表

哈..
講得冇錯..
想我地讀書好都幾難啦=.=
中學有吾整個d camp 去玩..
又要到中四之後先可以旅行..
又無野玩wor!!,,
又吾可以開個大食會喎`聖誕又要入hall*
我 ...

有cam 呀=.="我上年 復活假 先去完

QUOTE:
又無野玩wor!!,,

玩玩玩"....你係去返學校呀 叫你去玩咩- -”

唔通學校開部機俾你打呀?...

QUOTE:

小息唔俾帶野食上樓好多學校都係咁la

你幾時見過學校”俾人上課食野呢

最後..我同你講
        你咁樣去到咩 學校 都係一樣

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...