加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地覺唔覺得官中越來越差,越來越嚴=.=  (單選) [參與投票的會員]
覺得   43 (89.58%)
唔覺得   5 (10.42%)

標題: 你地覺唔覺得官中越來越差,越來越嚴=.=
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007-9-5 09:09 PM 發表

w0w 姐姐志同道合 xD "

你係姐姐?!-口-"
你好似第1年入黎咋喎...-v-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 DUCK1 於 2007-9-5 10:39 PM 發表
呢間學校柒左好多...第一日就叫人番屋企!!冇野呀

又唔系d咩名校...洗唔洗全校都要剪薯仔頭呀

讀書一定要薯仔?搞到全校柒哂

講得好..
d老師同家長個個都咁死板既..
完全保留自己既思想係佢地年代..
強迫我地做d佢地想我地做既事..
跟本冇晒自由度..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★嘉〒俊☆ 於 2007/9/6 11:35 發表

講得好..
d老師同家長個個都咁死板既..
完全保留自己既思想係佢地年代..
強迫我地做d佢地想我地做既事..
跟本冇晒自由度..

第1次見你講野咁正經-_-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-5 21:12 發表

仲知一句講哂,
好唔想讀書,好想返學時間快d
好想快d考中五會考
好唔想對住呢間學校

如果你唔想佢去check你就早d返~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 assassin 於 2007-9-7 07:23 PM 發表

如果你唔想佢去check你就早d返~

係唔係都死啦
早會之後上課室好多人check
係唔係都係死路一條
不如煩d剪個柒頭算

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 yeungkin05 的帖子
我反而覺得學校嚴格d較好    一來可以提高校譽  二來又可以令到學生的成績進步  校長所定的新政策相信是成功的   我都吾想幾年後的官中會消失

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 sIUSHaN` 於 2007-9-6 06:08 PM 發表

第1次見你講野咁正經-_-

其實想講好耐..-v-"
只係怕冇人認同..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-7 21:57 發表

係唔係都死啦
早會之後上課室好多人check
係唔係都係死路一條
不如煩d剪個柒頭算

唔好破壞自己既形象呀~知唔跳呀~
唔根需比佢睇呀~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ★嘉〒俊☆ 於 2007-9-8 14:34 發表

其實想講好耐..-v-"
只係怕冇人認同..

講得出黎應該有人buy既~洗唔洗諗到咁灰呀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 yeungkin05 於 2007-9-8 13:07 發表
我反而覺得學校嚴格d較好    一來可以提高校譽  二來又可以令到學生的成績進步  校長所定的新政策相信是成功的   我都吾想幾年後的官中會消失

話係咁話~但係...佢唔知自己咁高走去串人....唉~唔知點形容佢好~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...