加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地覺唔覺得官中越來越差,越來越嚴=.=  (單選) [參與投票的會員]
覺得   43 (89.58%)
唔覺得   5 (10.42%)

標題: 你地覺唔覺得官中越來越差,越來越嚴=.=
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 assassin 於 2007-9-5 08:12 PM 發表
好左d嫁喇~謝細強走左好好多啦....不過...張e龍就.....唔知點形容佢好~

今年都未開始,睇定d先啦
好似今日咁呀,早上入學校門口個陣無啦啦要一個一個查頭髮
咁住早會又要查,好似坐牢咁=.=
之後都唔知仲會唔會衰呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007-9-5 08:15 PM 發表
好嚴-..-講哂-..-
好悶-..-老師好Q黑人憎-..-

我都覺得呀,
d老師好衰呀...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ___C0eY儀=] 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-5 08:53 PM 發表

我都覺得呀,
d老師好衰呀...

救命丫 /w\
屋企比牙媽煩 v_____________________________v"
番學校又要對住D老師
我..v_____________________v
不做人了

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007-9-5 08:54 PM 發表

救命丫 /w\
屋企比牙媽煩 v_____________________________v"
番學校又要對住D老師
我..v_____________________v
不做人了

你同我一樣
比老豆阿媽係咁話我
又話我升中四仲唔開始努力
好煩呀,咩都佢講岩哂,我錯哂=.=
返學校仲煩,又要對住老師,又要對住個課室
我想快d讀完佢呀><

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-5 08:57 PM 發表

你同我一樣
比老豆阿媽係咁話我
又話我升中四仲唔開始努力
好煩呀,咩都佢講岩哂,我錯哂=.=
返學校仲煩,又要對住老師,又要對住個課室
我想快d讀完佢呀><

Me TOO -  - " ..
甘落去我擔心/3\..
我心理會有問題v____________v"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007-9-5 08:59 PM 發表

Me TOO -  - " ..
甘落去我擔心/3\..
我心理會有問題v____________v"

你又同我一樣架,我覺得比佢地話完之後個心好亂=.=
好想打柒佢

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-5 09:04 PM 發表

你又同我一樣架,我覺得比佢地話完之後個心好亂=.=
好想打柒佢

w0w 姐姐志同道合 xD "

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ___C0eY儀=] 於 2007-9-5 09:09 PM 發表

w0w 姐姐志同道合 xD "

仲知一句講哂,
好唔想讀書,好想返學時間快d
好想快d考中五會考
好唔想對住呢間學校

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 DUCK1 的帖子
呢間學校柒左好多...第一日就叫人番屋企!!冇野呀

又唔系d咩名校...洗唔洗全校都要剪薯仔頭呀

讀書一定要薯仔?搞到全校柒哂

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 DUCK1 於 2007-9-5 10:39 PM 發表
呢間學校柒左好多...第一日就叫人番屋企!!冇野呀

又唔系d咩名校...洗唔洗全校都要剪薯仔頭呀

讀書一定要薯仔?搞到全校柒哂

我同意!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...