加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 我有冇前途  (單選) [參與投票的會員]
  10 (24.39%)
  31 (75.61%)

標題: 我有冇前途
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 魯賓。聖 的帖子

QUOTE:
原帖由 廢柴123 於 2007-9-4 08:51 PM 發表
要做就要做最大果個

要用腦

點大法先??
唔係你話做就做架喎...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 魯賓。聖 於 2007-9-4 10:53 PM 發表

點大法先??
唔係你話做就做架喎...

佢依家講到做大佬好似好易咁..-v-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
易到爆~~~~~~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 柏洛仔 的帖子

QUOTE:
原帖由 魯賓。聖 於 2007-9-2 08:56 PM 發表
其實出黎行"有冇前途"
都係睇你跟個大佬好唔好既姐...
佢唔好,佢理得你死...咩都叫你做...
佢好既,一定會睇住你既...
致於入唔入去坐呢...我話你知...一定坐梗既...
係時候既問題...仲有"出黎 ...

算啦....你唔好教人做黑社會啦..
叫佢學多2年書先啦....
唔係哂左佢個人嫁啦..打又唔係好打..
膽唔知有無...讀書好...安全d..有知識就有錢嫁啦大個...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b0n` 的帖子

QUOTE:
原帖由 柏洛仔 於 2007-9-14 01:03 AM 發表

算啦....你唔好教人做黑社會啦..
叫佢學多2年書先啦....
唔係哂左佢個人嫁啦..打又唔係好打..
膽唔知有無...讀書好...安全d..有知識就有錢嫁啦大個...

牙洛長大了唷 : )
親一親先  

對; 讀書好比當黑社會 :D

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子
我想問做飛仔可以做得幾耐?你老豆阿媽照顧唔到你一世=.=
你問我地你有無前途,不如問下你自己仲好過=.=
你努力就一定有前途,你覺得你自己唔得咁一定無前途啦
讀完個書,搵番份工先做啦=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-14 04:46 PM 發表
我想問做飛仔可以做得幾耐?你老豆阿媽照顧唔到你一世=.=
你問我地你有無前途,不如問下你自己仲好過=.=
你努力就一定有前途,你覺得你自己唔得咁一定無前途啦
讀完個書,搵番份工先做啦=.=

我話有  我要做大飛哥

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-9-14 09:42 PM 發表

我話有  我要做大飛哥

你like啦^^"......

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-9-14 10:17 PM 發表

你like啦^^"......

幫人著草果隻大飛呀?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

哈哈 好似洪興果隻咁~~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...