加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 我有冇前途  (單選) [參與投票的會員]
  10 (24.39%)
  31 (75.61%)

標題: 我有冇前途
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-9-2 06:30 PM 發表
睇黎我做咩都冇前途

甘不如你去自殺吧*
自殺咩前途都吾洗理.
自殺之前做多d壞事*搶野果d!!哈哈,,
講笑//

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-9-2 07:12 PM 發表

甘不如你去自殺吧*
自殺咩前途都吾洗理.
自殺之前做多d壞事*搶野果d!!哈哈,,
講笑//

你知唔知你咁講  犯法稼  下次唔好叫人自

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 魯賓。聖 的帖子
其實出黎行"有冇前途"
都係睇你跟個大佬好唔好既姐...
佢唔好,佢理得你死...咩都叫你做...
佢好既,一定會睇住你既...
致於入唔入去坐呢...我話你知...一定坐梗既...
係時候既問題...仲有"出黎行,一定要夠膽...
你大佬叫你去斬人...你又驚...又唔去...
最後又係比人話...
依d野冇話支唔支持既...
你想就去做...
有咩唔明...你咪學校搵我囉...
我叫阿聖/魯賓...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-9-2 08:47 PM 發表

你知唔知你咁講  犯法稼  下次唔好叫人自

我不嬲都知*
我不是小學生.
不過小學生都知.
犯法呢家野你吾做咪吾會有囉.
你做左犯法既野咪有lo=3="
好簡單姐. 睇你想唔想*
如果想米做..
唔想咪唔做囉..
你想搵人陪你做-3-
好難既事l!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

一係有就一係冇千稼啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 魯賓。聖 於 2007-9-2 08:56 PM 發表
其實出黎行"有冇前途"
係時候既問題...仲有"出黎 ...

我唸佢有好多野唔明!xDD..
咁又係既出去果D 地方搵食真係唔易嫁!!..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

你話我???

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 魯賓。聖 於 2007-9-2 08:56 PM 發表
其實出黎行"有冇前途"
係時候既問題...仲有"出黎 ...

你講完依句之後..-v-"
我諗佢會成日煩你..-v-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 魯賓。聖 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★嘉〒俊☆ 於 2007-9-3 12:41 PM 發表

你講完依句之後..-v-"
我諗佢會成日煩你..-v-"

成日就唔好啦"
得閒搵下就冇無問題

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 廢柴123 的帖子
回復 #27 怒WAI怒 的帖子

要做就要做最大果個

要用腦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...