加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}█ˇ+╭*﹏愛情的Ω加減乘除X性愛會否永恆]]÷
載入中 ...
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6652
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第一個口信:AH希..你系邊AH

第二個口信:對吾住AHAH希..你系邊AH

第三個口信:我好擔心你AH..

我:哼..

之後D就冇聽NA

E+系夜晚9:00..經理準我早走..而亞風同亞川就爭住送我返

我拿拿淋灘上床訓AH..今日好支力亞

11點22分..我記得上次亞謙就系系呢個時候唱情歌比我聽

..........

亞亞亞..做乜又諗佢架..(用被COM埋自己)

冇NANA....

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;[email protected]
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
亞亞亞..做乜又諗佢架..(用被COM埋自己)

冇NANA....

起來..起來....

做乜又諗起呢首架..

..........

OH NO..吾系幻想..真系有人唱緊..仲系個個-3-杜文謙

我:屌..收撚聲NA..好弱智AH

即刻靜晒..

..........

亞謙:AH希..我吾系有心架

我:下面收聲AH..打999報警亞

亞謙:報NA..總之我吾會走

我:喂..999亞..呢度有人系度發....(扮野)

亞謙:我吾信你會報警..

我:妖..總之米再唱埋D咁弱智..

亞謙:我一定會令你原諒我

之後..就冇再出聲..

當2.3點去O夜尿個陣..佢仲系度

我真的累了..
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
當2.3點去O夜尿個陣..佢仲系度

哼..吾好以為咁我就心軟..我是堅強滴!

滴滴滴..滴滴

我:吾系牙..落雨牙

咁亞謙點牙

佢乜都冇帶..咁米變落湯雞..抵死..哼哼

..........

最後..我做左個抉定..

我:姐牙

亞謙:AH希

我:吾好叫我(走)我一d都吾想見到你

亞謙:AH希

我:我只系吾想變成千古罪人姐

亞謙:AH希..你系米咁絕牙

我:我同你講..牙風牙川話都會追我牙..佢2個其中一個都好過你牙(走)

亞謙:我一定吾會比佢地得到你架!

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
亞謙:我一定吾會比佢地得到你架!

第二日

必必∼必必

頂..邊差條友嘈生晒牙

望落去..得3個令仔

而d花痴 失 系度..

d車根本冇得過..

愛我 非你莫屬 我只願守護 由你給我的幸福  (注2:系手提)

我:希姐講野

亞謙:AH希!

我:痴線..你地3丁友痴左牙

亞謙:呵呵呵

呤呤呤呤  (注2:系屋企電話)

我:等等

我:喂

亞川:AH希

我:呃..

亞川:早晨

我:午安

亞川:HAHA

冇NANA下面....

亞風:吾公平牙..我都冇佢電話

亞川+亞謙:抵死

亞風:哈..我有計

亞風:..AH希..早晨牙(大嗌)

我:牙牙牙

3丁友個面

包括亞謙既屋企電話

亞川既手提

同亞風既....系聲線

都同時發出

[AH希..咩事牙] (仲要勁齊既TIM)

我:變態架

我3方面

包括CUT左亞謙同亞川線..拉埋左窗 連

我:點返學牙E+

岩岩隱隱約約聽到D花痴話

比我見到個八婆一定打鳩佢..3個頂級大令仔都追佢

OH MY GAY!OH NO

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
我:點返學牙E+

岩岩隱隱約約聽到D花痴話

比我見到個八婆一定打鳩佢..3個頂級大令仔都追佢

OH MY GAY!OH NO

我想我會開始想念你 可是我才剛剛見到你

彤彤:I AM彤彤

我:彤彤

彤彤:AH希?

我:E+亞謙..亞川同亞風失系我門口牙 (一五一十講晒)

我:你黎接我牙

彤彤:好好好

10分中後..彤彤上左黎..但彤彤冇發現

亞謙..亞川同亞風都跟埋黎

當彤彤入屋想刪門個刻

亞風用手頂住左門

彤彤:哇哇哇哇哇∼(嚇到彤彤驚惶失色)

亞風:HALO彤彤..HALO AH希

我:你....

彤彤:你跟蹤我牙?醒目

亞風:多謝

我:哦..你2個夾埋既

亞川:搞錯牙彤彤..又吾幫我

亞謙:系LO..冇天理牙

彤彤:車..咁E+你地都入左黎NA

就系亞謙亞川同彤彤發生口舌之爭個陣..亞風就入左我屋企

亞風:哇..AH希屋企咁齊既

彤彤:喂..你慳D NA..咁亂都話齊?

我:系牙..講大話

亞風:呵呵..得閒黎下我屋企..比你睇下咩叫亂

我:-3-

亞謙:喂喂喂..搞錯牙..AH希屋企我都末入你入

亞川:系牙..出返黎牙你

彤彤:喂..個乜牙你地..未嗌完交架

亞川:彤彤..你講晒NA..E+特登攔住我地吾比我地入去牙..

亞謙:系牙..仲吾系幫住計樂風

彤彤:呵呵呵(下刪一千字)

亞風:哇哇..AH希我入去你間房牙

我地4條友同時:吾得牙

亞風:點解牙?

彤彤跑左埋黎..而亞川同亞謙就有機會入屋

彤彤衝埋亞風度..諗住吾比亞風開門..但反而錯手開左門

房度全部都系M巾..亞風一入房就踩到包

我:有機關架

凡有人踩到岩岩牙風踩到個包M巾..機關就開始架NA

一渣二渣 M巾就會從天而降..呢個系我平時費是要自己去搵..SO一踩到包

就成大渣跌落黎既機關

亞風..成為左受害者

亞風:呃..AH希

亞謙+亞川:HAHAHAHA XD’’

我:變態牙..全部同我出去出去..出去牙..

4丁友都知自已既錯..紛紛離開

我:幫我請埋上咒既假牙

亞川:AH希我幫你

亞風:咩牙..我幫AH希架

亞謙:慳D NA你..搞成AH希咁..E+緊系我幫AH希請NA

我:彤彤幫我請牙

彤彤:OK

亞謙+亞川+亞風:呃

我:出去牙

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
12:30 PM

愛我 非你莫屬 我只願守護 由你給我的幸福

我:牙希講野

彤彤:彤彤牙

我:彤彤..HIHI

彤彤:出黎食LUNCH牙

我:好牙..12撘9系某某茶餐廳等牙

彤彤:OKAY

撘10

彤彤:搞錯牙..咁遲

我:咁又汁野架MA

彤彤:唉

我:唉乜牙

彤彤:今日牙風就系慘

我:做乜牙..比牙謙嘔打牙

彤彤拎拎頭:多得你LO..今日經過你既M巾洗禮..牙風佢比牙川同牙謙整估牙

我:系?!咁好反..因間返返去打扮打扮

彤彤:咁E+食野先

學校

我見到D人啤鳩晒牙風..牙風又一面冇耐

我:芊姐..發生咩事

芊姐:咁咁咁咁..咁咁咁咁

我:牙臣..今日有咩大事件牙

牙臣:咁咁咁咁..咁咁咁咁

經過我一番調查..比我發現左原來牙風....

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
經過我一番調查..比我發現左原來牙風....

﹎﹎﹎﹎*﹎﹎*﹎﹎﹎﹎﹎回憶﹎﹎﹎**﹎﹎﹎*﹎﹎﹎﹍﹍﹍﹍

牙川同牙謙系度密密計

原來今日D M巾有包跌佢落袋..比牙川同牙謙發現左

於是牙謙大庭廣仲咁大嗌 [系學校]

牙謙:哦哦哦..計樂風..你變態架

牙風:你咩事牙

牙謙:你個袋度有包 M巾 [嗌到成條街都知]

牙風:咩牙..你吹水牙

牙謙:超..牙川你去搜

牙風:NO

牙謙:NO即系心虛NA

牙風:我冇

牙謙:咁牙川去搜NA

牙風:........[冇聲出]

牙川:那那那..好大包牙

側邊D人:哇~變態架..行遠D先牙

牙風:喂喂喂..吾關我事架..真系吾關我事架

﹎﹎﹎﹎*﹎﹎*﹎﹎﹎﹎﹎回憶完畢﹎**﹎﹎﹎*﹎﹎﹎﹍﹍﹍﹍

我行埋去牙風度

就聽到....

姣婆:牙風牙..我呢度有好多M巾..比你牙

牙風:都話吾關我事LO [惡]

我:牙風

牙風:牙希?返黎NA

我拍拍佢膞頭:SORRY牙牙風

牙風:唉

我:你吾會怪我架HO

牙風:吾會..如果其他人我真系殺左佢牙..

我:HOHO

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
牙謙:牙希!

我:牙謙?

牙謙:哎..你都系度牙牙風

我:喂喂喂..你仲好講..你同牙川2丁友系度恰人牙

牙謙:呵呵呵

牙風:你個死仆街

牙風衝上去打牙謙..但比我攔住左

我:冷靜牙風

牙風:........

我:死人杜文謙..你仲系度撩交嗌牙

牙謙:......

我:頂你牙

牙謙:系牙..今日MC調位牙

我:睇你死樣都系比左錢MC NA

牙謙:HOHOHO(走左)

牙風:屌你..我又去..牙希吾好阻止我

我:唉..去NA去NA..吾洗理我

果然..MC將牙謙調黎我度..但又冇將牙風調走

即系咁

□□ □□ 川□ □□ 
□□ □□ 我風 □□
□□ □□ 謙□ □□

牙謙:死人MC..有乜理由將佢調得同牙希咁近架

MC:冇可馮告

我:牙風吾洗理佢

MC:好NA..今日系我生日..大家有咩表示先

全班:呵 (吾知點打個喝采聲 用呢個代替)

MC:講下笑姐

UM 生日..我記得牙謙生日個日

我系車度換3比佢見到

去到比個個死人頭牙謙話我系佢性伴侶

仲有個個牙怡推我落水

牙怡?落水?之後佢仲同我講左D野架

牙..系..佢系度串我

亞謙佢亞..差吾多晚晚帶返黎屋企D女都吾同..佢同我講
同佢上床個D只不過系玩具..T.O.Y..而我..仲未同佢上過床

上床?但系..牙謙又話同佢上過4.5次

咁即系點呢?邊個呃我呢..

牙謙個晚又話同佢冇野..但又同佢上過4次?個個牙謙呃我

仲有..生日個朝..牙怡明明叫佢BABY..仲話冇野

唱K個陣都見到佢2個....

但明明系表兄妺牙

哼..原來個個杜文謙系大話精

一直都系我蠢..比佢呃左

牙謙:牙希..傳簿牙

我:吾好掟我

牙謙:下..牙希?

我:吾好嘈牙..

牙謙:......?

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
放學

牙川:牙希..你咩事姐

我:冇..

牙川:一齊返NA

PS:我住嘉福佢住華明

我:嗯

牙川:我甩鞋帶牙..你行先牙

我:嗯

啪..我撞到2個飛仔

飛仔1:喂..八婆..撞到我一句SORRY都冇?

我:哦..SORRY

飛仔2:咁串咀牙..睇你都幾令女..不如以身相許牙(哄我埋牆)

我:救命牙..牙川!

牙川:牙希?

我:救命牙

個個飛仔開始咀我

啪..跟住..牙

啪系牙川打左個個飛仔而發出既..牙呢..就系個個飛仔牙既

我:牙川

牙川:有冇事

我:冇

飛仔2:川..川哥

牙川:跟邊個架

飛仔1:........

牙川:講牙 (打左佢一下)

飛仔1:跟康哥架

牙川:得..牙康色處理你地架NA..走

飛仔1:系系系

牙川:有冇事

我:冇

牙川:嗯

我:我報答你牙..幫你一件事

牙川:吾洗NA

我:要既

牙川:..好NA..我要你做我條女

我:呃

牙川:你冇得反口牙

我:吾牙..

牙川:你吾系冇口齒牙

我:我....

牙川:好NA..就咁話NA  (拖住我)

我都冇反抗

因為我知

亞川會對我好

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
「希..我們去哪兒吃飯AH」川的聲音每過10秒就響一次..很煩人的

「川..你好嘈耶」我說得有點笑兒..其實川也挻可愛

「呵呵..是嗎..呵呵」川在傻笑

「你還笑..不知道還以為我在拖一個弱智的小孩呢」我在和他開玩笑

「哈哈」

「不要再笑了」我可氣了

「好好好..不玩了」他也正經起來了

「去哪兒吃飯AH」

「海皇粥店啦好不好」他道

「YOU LIKE NA」

「來..坐吧」

我和川..正式一起..早還以為風和謙會放棄我

誰不知一個說在我背後默默支持我

一個就不出聲

很無聊好不好

「希..我買了早餐給你」風滿臉汗地捧住一袋袋的食物

「用不住那麼多吧」風也太誇張了耶

「喂同學..希己經是我的好不好」川生氣地說

「她還沒嫁給你耶」風也生氣了

「哎也..你們別嘈了..很煩人耶」我洩氣的扒在桌子上

該關心的不關心..不該關心的卻那麼關心..呸..

哼..反正他也有了怡..他才不需要我

「因為孫中山…..」MC把書完完整整地背出來..那我們自己看書也行..

我看看謙的座位..空的耶..又曠課了..唉

「報告老師..我流鼻血」我把紅原子童的墨滴在紙巾上..假裝流鼻血..是不是得聰明呢

「快去醫務室」MC不知所措..但同學們也清楚..我平圴一星期用這種方法3次好不好

「唉..終於不用聽那老太婆的話了」我在走廊上散步

咦..那不是杜文謙嗎..他幹嗎坐在牆上AH..哼..在耍酷嗎..

我假裝看不見他..

「你真那麼絕情嗎」他在我背後道

「……………」我並不打算回應他

「你跟本不愛川的」他好像很激動的樣子

「不幹你事」

「你說甚麼」他從牆上跳下來捉緊我

「難道不是嗎? 你己經有怡了..幹嗎還來找我」我叫了

我真的累了..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...