加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}-;!|曲終人散`{真人真事改編}* 大結局=]
載入中 ...
  所需閱讀權限 1  
 Ca`
吹水學徒
  愛...

會員編號 246539
精華 0
積分 3793
帖子 2001
威望 0 點
I-See幣 14096 錢
GAME幣 1163 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-13
註冊天數 6405
來自 ♥♥老母肚子"
狀態 離線
  只顯示  Ca` 的帖子
幾好甘w0
supp0rt阿
快p0-v-"

[color=red]已經過去[/color]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
natalie_niki
中級會員
 ̄°° ̄ 〞黑糖╳×∥1族

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13733 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6801
來自 香港某地
狀態 離線
  只顯示 natalie_niki 的帖子
吾會係1個好慘既故事吧- -""

點刀好 . .

SUP你YA><""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ivy囡囡
嬰兒上路

會員編號 57223
精華 0
積分 499
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 11229 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-19
註冊天數 6825
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Ivy囡囡 的帖子
正-3-  好鬼慘甘YA`
好想睇落去  .V.

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6213
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
10post 快d po*
等屎我了=3=

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
I-See幣 13989 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-19
註冊天數 6187
來自 香港
狀態 離線
好睇哇!
咁之後點呀??

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

好好睇ar!!!
10卜=]*

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6213
狀態 離線
仲未有><''
加油牙''
好想快d睇到牙*v*

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6213
狀態 離線
come on''快d po na><!!!*

頂部
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6652
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第5曲∼*日記
  日期:2006年7月5日  天氣:澄

人浮遊在世不止自己 才令我一生好奇
尋求被愛的滋味 終於碰到你
全賴你 我先欣賞自己 權力與金錢怎麼可媲美
誰攔截也擋不住 我在行近你

如何能讓我觸動你 如何描述可感動到你
要與你抱擁相戀一世紀 從來沒在乎你美與不美

是永不更改 我願意給你愛 風霜都替你遮蓋
你會看清楚 和了解我 未被人潮掩蓋
若你不安心 我做你的浮台 沖不散對你的愛
世界有色彩 憑這點愛 可否捉緊我齊齊來跨過 小障礙

誰願意作假討好大家 情願兩口子喝茶
平凡地並肩生活 比一切優雅
難道愛簡單都不能嗎 難道我感情要給規管嗎
從前沒你的生命 似靈魂腐化

如何能讓我感動你 明明沉睡都可望到你
到老了也許通通不記起 能同偕白頭我太有福氣

願永不更改 每日獻給你愛 風霜都替你遮蓋
你會看清楚 和了解我 未被人潮掩蓋
若你不安心 我做你的浮台 沖不散對你的愛
世界有色彩 憑這點愛 雙手一觸碰 問你愛不愛

澄*我向你表白了..但你卻不明白,今天給你選了這首歌”*好聽嗎!?

你知到我最初問了多少個人才知道你玩這個遊戲嗎?! 你又知道我玩這個多苦悶的游戲花了多少錢

嗎!? 或許這些吸引不到你繼續看下去,但你可否想過我每天怎麼都必定在5時半上線嗎!?

我知道聰明的你一定猜對了..我因為每天都要去〝睇場〞 所以必定要在5點半後才可上線”

你又知道我怎麼要叫對不起你.水嗎.因為你的姓名每個字都個水的部首,所以便叫水了...有

創意嗎?!我記你已經說我鈍的..”告訴你..我退出了黑社會了.我跟他們已經沒關係,你現在

對我的印象有沒有好點!?只是犧牲了背上的完美,被大佬強斬一下,有一下的疤痕,便換來你一點

點的好印象..我的數學是不是好很多?我以上的問題或5年內日記中的事,可得你答覆嗎?!

被你守護著的男孩

言

言成面淚水...睏了

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;[email protected]
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

頂部
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6652
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第2朝,澄澄帶住一個軀殼同一對紅哂ge眼番學校,番學校ge路上面,佢遇到菲同華..
菲:澄澄,早晨牙!!
華(好似唔多想睬澄咁):hi..牙澄
澄:早晨2位..菲你冇事牙ma?!
菲(甜cc中…):當然冇啦..因為我已經搵到我生命中ge守護天使lu”
澄(望望菲同華):吾..我地學校又多1對,恭喜哂..華要好好咁對牙菲牙”唔好再俾佢受傷害
華:一定唔會,你冇事牙ma?!隻眼腫過雞蛋..喊過!?
澄:冇事..”未死得人..再唔行遲到嫁喇
華&菲:嗯

鈴..鈴..鈴(上堂聲)

班長a:起立......敬禮
miss lam : moning class
all: gd moning miss
miss:咁多位同學..係未上堂之前,我有幾件事要宣佈”你地想聽好ge定唔好ge先
同學abc:好先  同學defg:壞ge先啦
miss:咁不如講左好消息先啦,今日班際賽係我地5D 贏得,另外會考ge成績都就出..
     根據你地平時同考試ge表現,我地呢班應該將會有1個同學可以拎到3個b以上
     果個係冰個就唔講住喇
同學b:車..miss又爆流料 
miss:果位同學一定唔係你
其他人:嘰嘰..低b
miss:靜d,壞消息..有3個..第1個係miss wong 佢因為流產.e家仲留院      中,所以今個星期ge中史都會由fok sir 教..另外,相信大家都留意到今日
     關希言冇番到學,佢已經退左學,所以請咁多位女同學唔好再日日走黎問佢去左冰,第3     樣............”

其他女仔聽到言冇番到學..仲退埋,都係咁喊...”傻左咁..至於菲/澄/華3聽到都有d意外
...”

華:發生咩事?!
菲:佢做乜冇啦啦唔讀!?仲有9日放榜喇wo 呢個時候退學都有...
澄(佢竟然醒唔起佢琴日講過ge野):佢腦生蟲掛
菲:澄唔好拎呢d野黎講笑啦
華:吾吾..我放左學去問下佢
菲:我同你一齊去
澄:唔怕咩?!
菲:唔驚,佢唔係一個咁衝動ge人,放心啦,佢一定唔會係為左我而退學
澄:小心d牙你地,我要番屋企執野..”
菲:嗯嗯

2百年後在一起,應該不怕旁人不服氣(電話鈴聲)

言:喂,講野
華:你係冰牙?!
言:屋企lo,我有街去咩覺得!?
華:出一出黎m記得唔得?!
言:咁..ok”一陣見..
華:吾..閉

言拎起一支煙食...行左出門口

華:言..呢渡牙
言:hi..kai華..華嫂..”
菲:華嫂?!
言:2隻手扣到咁實唔叫牙嫂叫乜?!
菲(成面紅哂):好衰嫁你
言(坐低):咩事搵我
華:你做乜呢個時候退學?!你傻左!?
言:冇所謂,我已經滿足
菲&華:滿足?!
言:冇野..係呢,澄呢!?
菲:佢放左榜會飛去外國讀書,去邊我就唔知,仲知就離開hk啦
言:吾...”
華:做咩?!冇啦啦咁關心人牙..
言:冇野...”
華:咁你點,你真係唔讀!?
言:有乜好讀姐,你又唔係唔知我d成績,讀到f.5都偷笑啦!仲想讀f.6..讀大學牙?!哂
  錢!
菲:你屋企又唔係俾唔起!做乜野要咁姐你
言:唔好理啦仲知”冇野我走先,我有d野要做
華:咁好啦!我地遲d傾,keep住聯絡啦!
菲:閉
言:再見

醫生:個傷口埋得唔錯!應該冇咁大撻疤嫁喇
言:唔該醫生...”真係麻煩哂..
醫生:吾..得嫁喇...你去拎藥啦!
言:吾...

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;[email protected]
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...