加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我食到個烏東
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-7-31 08:25 PM 發表

怒wai怒.你做左見習版主wor!
係唔係想報番我仇,@w@"
xDDDDD 吾好扣我分/_\!

唔係呀  之前見悶  所以咪呃post囉

e家唔呃啦  

我大把分冇用  俾你呃少少又點話

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-7-31 08:55 PM 發表

唔係呀  之前見悶  所以咪呃post囉

e家唔呃啦  

我大把分冇用  俾你呃少少又點話

甘又係^^!thz!! /\/;

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子
-口-''
點解開個咁的p0- -''.....-口-''
我飲左罐可樂..但冇味....
想同埋你分享下....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 newplayer7 的帖子

QUOTE:
原帖由 koalabear0411 於 2007-7-31 10:41 PM 發表
-口-''
點解開個咁的p0- -''.....-口-''
我飲左罐可樂..但冇味....
想同埋你分享下....

我食左飯...但係好似冇食到-口-
又好似食左咁xd~
我剛剛開左個麵食左佢
我係用一口一口的食左個麵...仲xd~
我入黎同大家分享我一口一口的食下那個蠻美味的麵xd~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 newplayer7 於 2007-8-1 04:12 AM 發表

我食左飯...但係好似冇食到-口-
又好似食左咁xd~
我剛剛開左個麵食左佢
我係用一口一口的食左個麵...仲xd~
我入黎同大家分享我一口一口的食下那個蠻美味的麵xd~

=口=''
死串咀..
咁我係咪應該....
我岩岩眨左一下眼..
但又冇眨到..
之後睏著左-口-''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 koalabear0411 於 2007-8-1 08:13 AM 發表

=口=''
死串咀..
咁我係咪應該....
我岩岩眨左一下眼..
但又冇眨到..
之後睏著左-口-''

樓主開個post真係笑死我xd
-口-"眨左但又冇眨xd~!
我地係呢個post到同大家分享埋d膠野xd~
我開左個杯麵但個杯麵識得關反埋去
所以我開唔到呢個杯麵~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 newplayer7 於 2007-8-1 09:37 AM 發表

樓主開個post真係笑死我xd
-口-"眨左但又冇眨xd~!
我地係呢個post到同大家分享埋d膠野xd~
我開左個杯麵但個杯麵識得關反埋去
所以我開唔到呢個杯麵~

我飲野果陣..
開左個蓋..
但自己又唔知點解閂返..
搞到飲唔到

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

你估我地再咁玩法會唔會比人扣分- -''?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 koalabear0411 於 2007-8-1 11:53 AM 發表
你估我地再咁玩法會唔會比人扣分- -''?

好明顯係有機會既A_A!!XD~
這個暑假真讓受不了!!!!!
好想溝反條女TIM XD~!(吹水)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 newplayer7 於 2007-8-1 12:22 PM 發表

好明顯係有機會既A_A!!XD~
這個暑假真讓受不了!!!!!
好想溝反條女TIM XD~!(吹水)

=ˇ=''
你媾吧-v-''
我好想繼續玩埋落去- -''
但又驚比人扣分- -''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...