加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 專用吹水post.!!!!!!!
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子
專用吹水post.!!!!!!!

吹下水呀^^
大家入黎吹水=]
要吹爆佢..........

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
hi   好鬼悶呀  吹下水啦

本帖最近評分記錄
ah-jade`   2007-7-26 11:31 PM  代幣  -3   說粗口.扣分
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-7-26 11:20 PM 發表
hi   好q悶

你有比我扣分啦=]
版主都寫明吾比講粗口\3333333/

你句"好(x)悶" 個x 已經係粗口;;
扣分.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
我以後唔同你玩啦  反面啦

我洛線啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-7-26 11:30 PM 發表

你有比我扣分啦=]
版主都寫明吾比講粗口\3333333/

你句"好(x)悶" 個x 已經係粗口;;
扣分.

個X 刀系?!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 TsZ※傑 於 2007-7-26 11:36 PM 發表

個X 刀系?!!!

個 "q" 字.
  佢講左呢個字,所以我扣佢分,,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-7-26 11:38 PM 發表

個 "q" 字.
  佢講左呢個字,所以我扣佢分,,,,,,

哦''
    明白`明白~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 DUCK1 的帖子
qqqqqqqqqqq都系粗口.....

好野

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 DUCK1 於 2007-7-26 11:45 PM 發表
qqqqqqqqqqq都系粗口.....

好野

咁佢有粗口成份~.~
我都唔想!!!!!!!!!
算啦..睇版規...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 DUCK1 的帖子
版規如下:(簡略版本)

1.此乃官中學生地方,所以盡量不希望非官中人發貼(因為暫且未設pw)

2.沒有意義文章一律當呃post論

3.本區均禁絕粗俗言語及人身攻擊,違者扣分

4.加分措施均視文章或意見有否建設性

注:無論加減分都會先明言

其實大致上沒有什麼規限,盡量希望給予自由度於各會員

謹在此希望各官中人踴躍交流。

近日發現違規者眾多,更甚的有挑戰權力的意識,所以現在起,所有違規者將嚴厲處罰。

邊忽有Q系粗口成份????

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...