加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 有野問
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
有野問

我呃post唔扣我分得唔得

本帖最近評分記錄
ah-jade`   2007-7-26 11:09 PM  代幣  -3   惡意灌水
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-7-26 11:07 PM 發表
我呃post唔扣我分得唔得

吾 得^^
我現在扣你分!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

唔好咁衰啦    我知你好好人

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 newplayer7 的帖子
昆POST呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!快D扣佢分\_/!!!!!!!!11
我投讚成!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 newplayer7 於 2007-7-26 11:14 PM 發表
昆POST呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!快D扣佢分\_/!!!!!!!!11
我投讚成!

扣左啦  好笑

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-7-26 11:15 PM 發表

扣左啦  好笑

xd.你又知我好好人-____-
我係壞人...得吾得?
xp

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-7-26 11:16 PM 發表

xd.你又知我好好人-____-
我係壞人...得吾得?
xp

唔得    唉  不個我太都分啦  kaka

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子
5文雞真係好鬼屎低能..==
成日做d死人傻kai呃post怪..-v-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ★嘉〒俊☆ 於 2007-7-28 11:17 AM 發表
5文雞真係好鬼屎低能..==
成日做d死人傻kai呃post怪..-v-"

哈哈  真係好低能

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-7-28 12:32 PM 發表

哈哈  真係好低能

算你有 自知之明'

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...