加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]港 女 大 反 擊(資料來源i-see論壇)
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 newplayer7 的帖子
[轉貼]港 女 大 反 擊(資料來源i-see論壇)

港 女 反 擊 : 孤 寒  好 色   膚 淺
狂 數 港 男 81 宗 罪

在 she.com 網 男 狂 數 港 女 81 宗 罪 風 波 愈 鬧 愈 大 一 個 針 對 港 女 禍 港 的 「 港 女 災 難 應 變 中 心 」 網 站 近 日 成 立開 宗 明 義 是 針 對 及 批 評 港 女 人 格 、 行 為 而 設 , 目 的 是 「 提 升 港 女 心 理 質 素 水 平 」 , 所 謂 知 己 知 彼 , 網 站 載 錄 了 名 為 港 女 反 擊 「 港 男 極 醜 惡 真 面 目 」 的 鴻 文 列 出 港 男 81 項 缺 點 可 說 蔚 為 奇 觀。................

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

(港 女 眼 中 的 港 男 缺 點 可 概 括 為 )好好笑
我笑到睡係到
男 缺 點 可 概 括 為:孤 寒好 色醜 樣不 成 熟 多 壞 習 慣
好 色<---我就認為呢樣野就唔係港男先有既~
最 大 罪 的 是 底 褲 仲 係 阿 媽 買!!!xd
揀 女 仔 淨 係 識 睇 樣 同 身 材 膚 淺 !!!!!!!仲xd

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子
=="
我覺得好無奈囉..=="

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 tommy00602001 的帖子
X!
我只係衰孤寒/好色

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
正 好在唔係我黎

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
好恐怖喔~~怕怕...我怕我訓唔倒....=(

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 DUCK1 的帖子
好野...我全中

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 DUCK1 於 2007-7-26 10:22 PM 發表
好野...我全中

恭喜
你是一個港男了!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 〝牙Lo* 的帖子

好色......
其他都冇

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

其實呢
我一直都有個好大既問題
點為之好色
一直都唔係好明咩叫好色-.-
有d人既定義係:
見到女會望2眼都叫好色
(老實講冇個男仔唔係好色)?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 newplayer7 於 2007-7-26 11:01 PM 發表
其實呢
我一直都有個好大既問題
點為之好色先
一直都唔係好明咩叫好色-.-
有d人既定義係:
見到女會望2眼都叫好色
(老實講冇個男仔唔係好色)?

(老實講冇個男仔唔係好色)
                 ↑我認同' !!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...