加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 新生告示2
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 阿昇 的帖子
新生告示2

我會係2007,9月3日正式來到官中e個家
我小學鳳溪∼,唔知你地知唔知邊間= =
花名:阿昇,念到唔該話我知,我以前人地叫好做傻仔,但係好似好kai咁,so我唔中意
多多指咩,唔該唔好恰我^^9月快d黎

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子
=="
呢位先生..-v-"
請問你幾多歲呢?!
食飽飯冇屎柯呀?!
升f.3就黎扮新仔..=="

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ___C0eY儀=] 的帖子
halo X) ''
禾 刀 系 新 生 丫 >V<  ;;
做 個 FD 子  xD
里 咩 班 丫 .__.?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ___C0eY儀=] 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★嘉〒俊☆ 於 2007-7-25 02:01 PM 發表
=="
呢位先生..-v-"
請問你幾多歲呢?!
食飽飯冇屎板呀?!
升f.3就黎扮新仔..=="

@0@ ... 禾 仲 以 為 系 真 TIM -.-
囧囧囧   *''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 熊打令:D 的帖子
= =''
我睇註冊日期的..
頭先都仲想覆你添- -''
好彩ja

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

你地話佢係咪真係冇野做搵野黎做丫?!..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿昇 於 2007-7-25 01:57 PM 發表
我會係2007,9月3日正式來到官中e個家
我小學鳳溪∼,唔知你地知唔知邊間= =
花名:阿昇,念到唔該話我知,我以前人地叫好做傻仔,但係好似好kai咁,so我唔中意
多多指咩,唔該唔好恰我^^9月快d黎

屎忽昇 你升中1呀 我又係啵

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2007-7-25 04:50 PM 發表

屎忽昇 你升中1呀 我又係啵

你都同佢一齊傻呀?!==|

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
哈哈  我都係中一

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ar迪 的帖子
呀昇你唔好on+9 ok??     收皮啦你!!

本帖最近評分記錄
ah-jade`   2007-7-28 01:27 AM  代幣  -3   講粗口.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...