加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 收收收`x]] 大收 高價 (+左圖)
載入中 ...
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
I-See幣 17623 錢
GAME幣 2281 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2006-4-28
註冊天數 6640
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子
收收收`x]] 大收 高價 (+左圖)

嚴禁偷圖

------------------------------   
[ 名字 ] MOUSE

[ 收的字 ]

1.                 你已經在我心目中  佔有一個重要位置
2.                 你有藉口令我憎恨你嗎
3.                 除了你   誰有資格決定我是犧牲者
4.                 為了你  我流過無數的眼淚
5.                 為了你我願意放棄所有
6.                 當我學會了愛時  我更學會了放棄
7.                 可惜  喜歡你的人不只我一個
8.                 原來我只是你的後備
9.                 被人玩弄的感覺  一點也不好受
10.               想忘記 但又忘不了
11.               雖然愛你是錯 但我從沒後悔過
12.               我已很累 不想再做你的玩具
13.               就算我受了傷 也沒有人關心我
14.               即使沒可能 也願意去等
15.               即使沒可能 也願意去等
16.               我甘心給你利用   只因我愛你

[ 收的類形 ] WORD BAN
[ 價錢範圍 ] 0-3000
[ 收的數量 ] 唔定
-----------------------------

------------------------------   (急)
[ 收的人物 ] JADE
[ 收的類形 ] BAN / ICON / HD
[ 價錢範圍 ] 0-3000
[ 收的數量 ] 唔定
[ 圖 ] SELL PO

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

------------------------------
[ 收的人物 ] YUI
[ 價錢範圍 ] 0-2000
[ 收的數量 ] 唔定
[ 圖 ] SELL PO (可以用自家圖)

收費單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

[ 收的人物 ] KELLY / KELLY CLARKSON
[ 收的數量 ] 唔定

收費單

[ 收的人物 ] SAMMY / 森美 / SAMMY MOVING / 森美移動 / BOY BAND
[ 收的數量 ] 唔定

收費單

[ 收的人物 ] AVRIL
[ 收的數量 ] 唔定 (因為有好多 SO唔收咁多)

收費單

嚴禁偷圖

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ka.cathy
吹水新手

會員編號 120675
精華 0
積分 5612
帖子 2715
威望 1 點
I-See幣 157091 錢
GAME幣 955 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-2-13
註冊天數 6714
狀態 離線
  只顯示 Ka.cathy 的帖子
整左個 JADE ICON BAN 同 HD
望收 .. > V <

thanks 閃 <3
THANKS KATY <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6640
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子

QUOTE:
原帖由 Ka.cathy 於 2007-7-21 01:07 PM 發表
整左個 JADE ICON 同 HD
望收 .. > V <

個HD個JADE字可唔可以改色牙
收ICON1
HD就睇睇改成點
睇左個HD之後先比$$你

頂部
Ka.cathy
吹水新手

會員編號 120675
精華 0
積分 5612
帖子 2715
威望 1 點
GAME幣 955 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6714
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MOUSE`鼠=] 於 2007-7-21 01:12 PM 發表

個HD個JADE字可唔可以改色牙
收ICON1
HD就睇睇改成點
睇左個HD之後先比$$你

你想改咩色牙 ??
我整多左個 ban xd

thanks 閃 <3
頂部
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6640
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子

QUOTE:
原帖由 Ka.cathy 於 2007-7-21 01:24 PM 發表

你想改咩色牙 ??
我整多左個 ban xd

試下黑色牙
收埋個BAN

頂部
Ka.cathy
吹水新手

會員編號 120675
精華 0
積分 5612
帖子 2715
威望 1 點
GAME幣 955 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6714
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MOUSE`鼠=] 於 2007-7-21 01:26 PM 發表

試下黑色牙
收埋個BAN

thx *
改左啦 ..
睇睇 ..

thanks 閃 <3
頂部
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6640
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子

QUOTE:
原帖由 Ka.cathy 於 2007-7-21 01:31 PM 發表

thx *
改左啦 ..
睇睇 ..

+埋$1000,,OK?!

頂部
Ka.cathy
吹水新手

會員編號 120675
精華 0
積分 5612
帖子 2715
威望 1 點
GAME幣 955 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6714
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MOUSE`鼠=] 於 2007-7-21 01:34 PM 發表

+埋$1000,,OK?!

okay ! thx 收 ..
可再幫整嗎 .. ??
-------------- del sell post ---------------

thanks 閃 <3
頂部
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6640
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子

QUOTE:
原帖由 Ka.cathy 於 2007-7-21 01:36 PM 發表

okay ! thx 收 ..
可再幫整嗎 .. ??

**** 付費信息,已經隱藏 *****

可DEL SELL PO LA
當然可以再幫整LA

頂部
鼠;
吹水之帝

會員編號 157789
精華 0
積分 32930
帖子 23583
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6640
狀態 離線
  只顯示 鼠; 的帖子
UP
有冇人HELP ME?!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...