加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 令日係唔係有得SEE咩班?.?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 SIU偉仔 於 2007-7-21 06:03 PM 發表
果個屁股仔係我黎=,=唔該笞

-.-1a唔一定係精英班‵

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
1a 唔一定係最好ga係中學黎講 明唔明呀 e位同學仔

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
年年精英班都唔同嫁la...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
年年精英班都唔同嫁la...唔係嫁咩???

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子

QUOTE:
原帖由 屁股仔 於 2007-7-21 06:02 PM 發表
=,=做咩我分班果時好屎都會入左1A ga?= =我唔想1a,我小學果時又唔係good人,我小學係小6最後果幾個屎人黎ga wo=,=仲有分班果時,我有d 識都唔做!做咩會入左a ga?定係d人仲屎=,=定係我 -6,定係1a最屎
唔該笞笞我plz

我果年1c d人成績最好   不個我唔係咁好都入到1c

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~~輝~~ 的帖子
我讀3d,精英班
但係都d成績都唔夠3f好

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 sIuminG` 於 2007/7/22 02:31 發表

-.-1a唔一定係精英班‵

講得岩-口-`
年年精英班都吾同.. .
如果你甘講既話我肯定a班吾系精英班=]'
1d都可以好過1a*
a班吾1定系精英班.. -v+'
老實說; 精英都只系1個名.. 表面黎咖嚕*
所以吾好睇得甘重要 -_______-`
精英班只系成績比較好既人讀*
或者今年f.1 冇分都邊1班系精英班..
1班裡面有d好叻,有d一般,有d好差*'
甘樣會平均d =3=!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
好q悶      大家讀咩班呀

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...