加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 勾義嫂..?
載入中 ...
小白..xP
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 204412
精華 0
積分 11459
帖子 3003
威望 3 點
I-See幣 83120 錢
GAME幣 122 個
MSN宣傳 1199 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-8-23
註冊天數 6506
來自 媽子的肚-__-
狀態 離線
  只顯示 小白..xP 的帖子
勾義嫂..?

我同條仔識左3日就拍拖
我同佢出去
都會有2個男仔fd同佢一齊
一個16歲
一個18歲
我就會有一至2個女仔同我一齊出
近呢幾日
18歲既fd日日都打比我同我傾電話
我條仔叫佢出黎吹水佢次次都問我係咪度
有次我條仔叫我唔好聽佢電話
我問點解
佢話佢有企圖
咁我唔多明啦
18歲個fd用左我條仔電話打比我
同佢傾左陣
原來佢想溝我
仲問我佢想溝我我受唔受
佢第一眼見到我已經鐘意左我
我唔想冇fd做咪當佢講笑咁話唔受
仲話佢假得好真
之後佢都有打比我
同我傾電話
我條仔知道..
佢呷醋..
佢話18歲個fd鐘意勾義嫂
但係我好肯定咁同我條仔講我唔會變心
佢對我句野都好似有所保留
咁點好...?
我唔想條仔懷疑
根本我冇可能鐘意18歲個fd
但係又唔想同18歲fd 冇fd做
因為同佢好好傾嫁..
條仔叫我唔好同佢傾電話....
但係我又唔想..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
蝶蝶蝶;3
吹水老手
   - jennifer beliba .

會員編號 171693
精華 0
積分 10433
帖子 6189
威望 0 點
I-See幣 25478 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 wsyan.
閱讀權限 100
註冊 2006-6-2
註冊天數 6588
來自   - 're missing you.
狀態 離線
  只顯示 蝶蝶蝶;3 的帖子
好明顯你需要有你自己既私人空間
但係都請你為你同你男朋友既感情著想
設身處地諗下
有個女仔想媾你條仔
成日同你條仔傾電話
叫極都仲要傾
你會點先?

呢個就係而家你男朋友既諗法
佢懷疑緊張係好正常..
你係咪應該表現返少少.. 令佢安心 d `..
同其他男仔保持 1 定既距離..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
I-See幣 2055 錢
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-16
註冊天數 6939
狀態 離線
  只顯示 Akaisha_Oki 的帖子
咁我覺得你應該在齊人之下的情況講清楚
即係18歲同你男朋友都在度的時候
當面同他們解釋清楚咪得-,-
如果咁都不信真係冇野好講

頂部
小白..xP
吹水新手

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 204412
精華 0
積分 11459
帖子 3003
威望 3 點
GAME幣 122 個
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6506
來自 媽子的肚-__-
狀態 離線

QUOTE:
好明顯你需要有你自己既私人空間
但係都請你為你同你男朋友既感情著想
設身處地諗下
有個女仔想媾你條仔
成日同你條仔傾電話
叫極都仲要傾
你會點先?

呢個就係而家你男朋友既諗法
佢懷疑緊張係好正常..
你係咪應該表現返少少.. 令佢安心 d `..
同其他男仔保持 1 定既距離..

完全明白
頭先佢約我出街
我條仔叫我唔好出
我都唔出了..

頂部
小白..xP
吹水新手

榮譽勳章

會員編號 204412
精華 0
積分 11459
帖子 3003
威望 3 點
GAME幣 122 個
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6506
來自 媽子的肚-__-
狀態 離線

QUOTE:
咁我覺得你應該在齊人之下的情況講清楚
即係18歲同你男朋友都在度的時候
當面同他們解釋清楚咪得-,-
如果咁都不信真係冇野好講

下...
講清楚...
唔係ma...
我唔敢講出黎..

頂部
ai_ni
初級會員

會員編號 294952
精華 0
積分 634
帖子 171
威望 0 點
I-See幣 12685 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-26
註冊天數 6291
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 ai_ni 的帖子
那要看你覺得男友重要還是18歲fd子有你心中位置重要-
事情不能兩全其美麻-
你要讓男友有信心你不會變心-首要是跟18歲fd不再講電話-
這樣-即使日後你跟男友分手-他都不能說是你令他冇安全感之類的東西-

頂部
kentse2001
高級會員

會員編號 274010
精華 0
積分 1203
帖子 668
威望 0 點
I-See幣 14202 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-10
註冊天數 6335
狀態 離線
  只顯示 kentse2001 的帖子
首先...你就一定要同佢講清楚o架啦...唔可以唔識講...因為係必需...
唔知點講可以再問o既..
仲有...你同佢傾電話唔係一個問題...只要唔令佢...又或者你「一定」真係1000000%肯定你唔會鐘意佢..
但係傾得仲長時間過男朋友又係一個問題啦...(一定唔可以咁樣啦- -...)
不過o係呢件事入面...你條仔又唔信你...佢都有D唔o岩...
佢唔應該同你講o個句野有所懷疑...但係我覺得呷醋係必需o既...如果佢唔呷..你都驚啦...
咁但係傾得多少不免都會惹起男朋友o既懷疑o既...
你最好就避免傾一D尷尬o既話題囉...
發表完畢....

本帖最近評分記錄
蝶蝶蝶;3   2007-7-13 06:51 PM  代幣  +2   我很贊同

頂部
小白..xP
吹水新手

榮譽勳章

會員編號 204412
精華 0
積分 11459
帖子 3003
威望 3 點
GAME幣 122 個
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6506
來自 媽子的肚-__-
狀態 離線

QUOTE:
那要看你覺得男友重要還是18歲fd子有你心中位置重要-
事情不能兩全其美麻-
你要讓男友有信心你不會變心-首要是跟18歲fd不再講電話-
這樣-即使日後你跟男友分手-他都不能說是你令他冇安全感之類的東西-

當然男朋友重要
但我咁會唔會比人話我重色輕友嫁...

頂部
小白..xP
吹水新手

榮譽勳章

會員編號 204412
精華 0
積分 11459
帖子 3003
威望 3 點
GAME幣 122 個
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6506
來自 媽子的肚-__-
狀態 離線

QUOTE:
首先...你就一定要同佢講清楚o架啦...唔可以唔識講...因為係必需...
唔知點講可以再問o既..
仲有...你同佢傾電話唔係一個問題...只要唔令佢...又或者你「一定」真係1000000%肯定你唔會鐘意佢..
但係傾得仲長時間過男朋友又係一個問題啦...(一定唔可以咁樣啦- -...)
不過o係呢件事入面...你條仔又唔信你...佢都有D唔o岩...
佢唔應該同你講o個句野有所懷疑...但係我覺得呷醋係必需o既...如果佢唔呷..你都驚啦...
咁但係傾得多少不免都會惹起男朋友o既懷疑o既...
你最好就避免傾一D尷尬o既話題囉...
發表完畢....

多謝你呀!!
佢msn成日問我佢溝我我受唔受
唉......\./

頂部
kentse2001
高級會員

會員編號 274010
精華 0
積分 1203
帖子 668
威望 0 點
I-See幣 14202 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-10
註冊天數 6335
狀態 離線
  只顯示 kentse2001 的帖子

QUOTE:
原帖由 TOBY..S!U蛋B 於 2007-7-12 10:10 PM 發表

多謝你呀!!
佢msn成日問我佢溝我我受唔受
唉......\./

一定唔可以理佢...次次都一定要講唔受...
扯開個話題!!!
不過我覺得你最好就同一D有女朋友/唔會鐘意你o既人做fd先囉- -...
因為始終你同你男朋友感情始終都唔係咁深...(個人認為...因為時間短o者...)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...