加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 有去黃埔軍的請進
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 berserker 於 2007-7-6 09:56 PM 發表
咩呀...果日果個主持我好想打死佢 , 但唔係李昱,而係第 2 條友...我未見過講詩都咁扮野囉....
超想打佢...人玩啤 win了一定 happy 嫁啦...大聲 d 都要話下人...都唔知踩親佢邊條尾呀..要咁話我...

-,- 今年*黃埔好玩ma?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
OK...唔想再玩多一連

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 berserker 於 2007-7-6 11:27 PM 發表
OK...唔想再玩多一連

KA!@V@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 tommy00602001 的帖子

QUOTE:
原帖由 berserker 於 2007-7-6 09:56 PM 發表
咩呀...果日果個主持我好想打死佢 , 但唔係李昱,而係第 2 條友...我未見過講詩都咁扮野囉....
超想打佢...人玩啤 win了一定 happy 嫁啦...大聲 d 都要話下人...都唔知踩親佢邊條尾呀..要咁話我...

你初/中班???
講真我覺得你好on9

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 喬毅b` 的帖子
[quote]原帖由 [i]tommy00602001[/i] 於 2007-7-7 08:48 AM 發表

你初/中班???
講真我覺得你好on9 [/quote]

我都覺*!,,成日糸到post啲廢話..
  又吾講糸邊個,,成隻狗甘(粒水果隻),,
                     我好想打你!!`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

SORRY 我唔係好明喎....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 tommy00602001 於 2007-7-7 08:48 AM 發表

你初/中班???
講真我覺得你好on9

你初/中班???
講真我覺得你好on9 [/quote]

我都覺*!,,成日糸到post啲廢話..
  又吾講糸邊個,,成隻狗甘(粒水果隻),,
                     我好想打你!!`

我話果個係團長胡家曜... i-see no. kt-kyle.wu 得未呀???

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kt-kyle.wu 的帖子
黃小姐 我何來 啤你

你好那煩呀 救命

咪再發埋哂d 無了 pm 同埋 post

2個字 討厭

本人 胡家曜 在此寫的

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

好呀...ok 呀...可是...你所說人有人權的喔~好似有d自相矛盾喎..你覺唔覺呀???我好覺囉...唔好意思講句....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

賤格 有你講冇人講 咁你話我知我可以想點???? 唔都唔知你諗咩....我唔講但...
我去貓貓論壇,大眾論壇,星耀論壇慢慢去講囉...冇野嫁....

本帖最近評分記錄
ah-jade`   2007-7-10 11:57 PM  代幣  -3   講粗口.扣分-
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...