加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 有去黃埔軍的請進
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
有去黃埔軍的請進

有去黃埔軍的請進
我玩啤鋤 d 佢串夠我呀...玩啤嬴左一定happy 嫁 la 無啦啦有條友串 q 我...我想打佢囉...
佢話我嘈佢喎...佢好似有 d 神經病...玩一定會大叫嫁啦...冇人叫佢行咁近嫁喎...呢d係佢
既問題唔係我既問題你話係唔係喇...
喂...嬴左就happy ... happy 就講野...講野就大聲...大聲就比人話我...好唔鋸呀...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

咩呀....第3日in黃埔軍果個聯歡會...有冇人聽倒杜欣素講過d咩呀???

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 =呀俊= 的帖子
第3日好 xxxxx   我出左去操同個教官講sor 你有無去??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

冇呀...我都冇事...估唔到呀龍都有份囉...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

咁你系邊個呀?
......

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

咩呀...果日果個主持我好想打死佢 , 但唔係李昱,而係第 2 條友...我未見過講詩都咁扮野囉....
超想打佢...人玩啤 win了一定 happy 嫁啦...大聲 d 都要話下人...都唔知踩親佢邊條尾呀..要咁話我...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 =呀俊= 於 2007-7-6 09:43 PM 發表
咁你系邊個呀?
......

你話我牙???我可唔可以唔講呀?????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

唔可以...            ... 講la

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

唔講la..好唔好呀...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

等緊1個人on
睇下...佢會唔會話我丫拿...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...