加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唔好say la...比人話我呀...
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kt-kyle.wu 的帖子
好無了 上一上  油完就走 -v-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★嘉〒俊☆ 的帖子
曜..
唔好走啦..
睇下佢點樣發表佢d水星話都幾好嫁..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
水星話....-口-'''   無奈中....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 assassin 於 2007-8-31 04:40 PM 發表
水星話....-口-'''   無奈中....

你唔係講水星話咩?!-v-"

唔好say la...比人話我呀...
do you think so 我覺得佢好樣
同so on 立一樣 , 不過佢 (胡家曜 )
好人好多...哈哈

仲唔係水星話呀?!-v-"
唔識打字唔好串人啦..==
打同音都好d啦..==
你要中英夾雜既..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kt-kyle.wu 於 2007-8-29 10:43 PM 發表
好無了 上一上  油完就走 -v-"

曜哥係咪打錯字呢?!-v-"
唔係無聊咩?!-v-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
-0-. 點解你要咁無聊.-v-
咁樣冇人會鐘意你架-3-..
冇人會想同你挽`
開口埋口都系講姓胡既.
你對佢系吾系有d野aH?!.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 sIUSHaN` 於 2007-9-1 07:26 PM 發表
-0-. 點解你要咁無聊.-v-
咁樣冇人會鐘意你架-3-..
冇人會想同你挽`
開口埋口都系講姓胡既.
你對佢系吾系有d野aH?!.

可能曜哥同佢玩完sm冇比錢..-v-"
搞到佢次次都係話曜哥d衰野..-v-"
(我地要細聲d呢埋1,2邊講呀,唔好比人知..-v-")

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★嘉〒俊☆ 於 2007-9-2 03:14 PM 發表

(我地要細聲d講呀,唔好比人知..-v-")

..細聲講.大聲笑

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-9-2 03:17 PM 發表

..細聲講.大聲笑

岩喇..
依位同學做得好好..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★嘉〒俊☆ 於 2007/9/2 15:14 發表

(我地要細聲d呢埋1,2邊講呀,唔好比人知..-v-")

吾好講咁核突-v-';;
佢msn打 :::::我要將愛你變成恨你=_='
即系佢曾經愛過佢啦.

;; 肚餓
食下栗米先xD.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...